Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)
Citim:
Po citoj ato që tha ypsiloni
Si ty na duhen me shum ne kete forum se na hapen barkun kalamajt me copy paste nga gazetat dhe forumet e tjera,
ps:99 te kam ber pyetje tek informatika per ate programin sekret dhe sma ke treguar,nuk bejne burrat keshtu :p![]()
![]()
Vlora, Vlora...
Vlora, Vlora,
Bjeri me te lumte dora...
Ej, marshalla, e paske rregulluar edhe ti goxha web-in
Po kontenutet vendosi shpejt e shpejt, ato qe ke pasur te pakten,
se " te iken klientela..."
p.s : flash apo php?
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
seshte problemi aty.. po sdua te te hap probleme kupton ti
sepse eshte program qe hack faqet.. dhe ndonje her u sjell probleme.. dhe ka mundesi edhe te kapesh nga micro.. me kupton tashi ?
nq se do ndonje faqe, kenge apo etc etc... just let me knowse ta shkarkoj un per 2 minuta cfardolloj faqe.
Citim:Kjo puna e federates si qendron se e kam ni dhe nja dy here te tjera. Pastaj ne rast se ti e quan dialog gjinushin dhe ceken me ramen jam kurioz ta di se çfare dialogu bajn perveçse llogarive si ta marrin pushtetin e humbur se per presidentin nukmendoj se i shqetson shume se do kishin hedh naj kanditature apo perkrahje.(sa zor qenka dhenia e konsensusit a thua do te jene opozitare te perjetshem). Nqs quan dialog mosmarrveshjet me Nanon? Meten? atehere dakort. kam frik se do mesin jasht parlamentit ca partira te majta sepse zor se e kapin 2 % e ndoshta i fut federata. Nqs ka nje zgjidhje te mire per presidentin dakort por dhe zgjedhjet e parakoheshme do te ishin nje gje e mire.(veçse me vret sinqerisht mungesa e ligjit elektoral dhe dokumentat e votimeve ) Dhe mendimi tjeter per te mos pasur e krijuar keto probleme artificiale mendoj se eshte (ishte) e nevojshme nderhyrja ne kushtetute ku presidenti te zgjidhej direkt nga populli.
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Shpjegove se simpatizon partine demokratike shqiptare... dhe kjo u morr vesh!
Pastaj se si iken autobuzi e dime, dhe mjaft se u be bajat ky muhabet!!!
Une nuk dua t'ja di se i kane karriget ne krahun e majte apo te djathte ne parlament.
Se vetem ky eshte ndryshimi! Nuk ka ndryshime ne ideologji apo ku di une...
S'ka te majte apo te djathte, fiksoje mire kete ne tru dhe mos i perdor me keto terma!
Sidomos ne Shqiperi! S'ka!
Qe te ashtuquajturit te majte kane mosmarrveshje tani midis tyre eshte per shkak te nje personi dhe kete e dime mire se kush eshte : Fatos Nano!
Te pakten keta te majtet diskutojne mer daje dhe kane vullnet per pune!
Problemi eshte se ai komunisti demode qe drejton PD ka vene diktaturen ne seline e partise se tij dhe ne te gjithe Shqiperine!
C'thote ai bejne te gjithe ne partine demokratike... ca demokracie pra...!!!!
Mos me hap barkun he te keqen, mos na tregoni perralla te pakten ketu ne forum!
Thoni me te vertete ate qe mendoni dhe jo doktrina te mykura komunistesh-demokrate
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Kjo puna e federates si qendron se e kam ni dhe nja dy here te tjera. Pastaj ne rast se ti e quan dialog gjinushin dhe ceken me ramen jam kurioz ta di se çfare dialogu bajn perveçse llogarive si ta marrin pushtetin e humbur se per presidentin nukmendoj se i shqetson shume se do kishin hedh naj kanditature apo perkrahje.(sa zor qenka dhenia e konsensusit a thua do te jene opozitare te perjetshem). Nqs quan dialog mosmarrveshjet me Nanon? Meten? atehere dakort. kam frik se do mesin jasht parlamentit ca partira te majta sepse zor se e kapin 2 % e ndoshta i fut federata. Nqs ka nje zgjidhje te mire per presidentin dakort por dhe zgjedhjet e parakoheshme do te ishin nje gje e mire.(veçse me vret sinqerisht mungesa e ligjit elektoral dhe dokumentat e votimeve ) Dhe mendimi tjeter per te mos pasur e krijuar keto probleme artificiale mendoj se eshte (ishte) e nevojshme nderhyrja ne kushtetute ku presidenti te zgjidhej direkt nga populli.
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Ai ( Alfred Moisiu ) me te vertete qe te ngjall nje dashuri, kaq spontanisht, kaq natyrshem...
Eshte me te vertete BABAI I KOMBIT por edhe njehere po tregohet se " te mirin s'e do njeri " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z. Gjeneral faleminderit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Faleminderit qe ishit ai qe shqiptaret duan, nje njeri te drejte, te dashur, te forte, autoritar, diplomat!
PRESIDENT I REPUBLIKES SE SHQIPERISE!
Citim:
Po citoj ato që tha varka
Me kujtove thirrjet parti enver jemi gati kurdoher me kete mesazhin![]()
Leri plakun e shkrete te loze domino nga parku rinia se po vete 90.
ca kini qe u ka ikur huri kokes??'apo eshte vapa...
kur diskutohet, kush eshte me mend mendimet
e tjetrit..
respektohet...
pse jeni te destinuar qe per cdo gje ta kaloni ne ekstremizem,
dhe te perdoret fjala militantizem???
po jeni ne gjendje ta beni diskutimin te nivelit te larte, mire,,,po nuk jeni pse filloni shani njri-tjetrin.
hajde kush eshte i zoti te jape nje emer per president???
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ca kini qe u ka ikur huri kokes??'apo eshte vapa...
kur diskutohet, kush eshte me mend mendimet
e tjetrit..
respektohet...
pse jeni te destinuar qe per cdo gje ta kaloni ne ekstremizem,
dhe te perdoret fjala militantizem???
po jeni ne gjendje ta beni diskutimin te nivelit te larte, mire,,,po nuk jeni pse filloni shani njri-tjetrin.
hajde kush eshte i zoti te jape nje emer per president???
po ti humbe si vaji ne lakra mor burr i dheut...
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.