Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga Eria datë 02 Mars 2008 - 21:33:

se kuptoj pse jam e merzitur,te jete nga koha apo dicka tjeter....

Postuar nga kurt datë 02 Mars 2008 - 21:48:

sa e lexova nje artikull ne rrevisten newsweek se merzia eshte nje gje e mire per njeriun. kshtu kishin pohouar ca researchers kohet e fundit.
huh!! thashe me vete, une paskam nje jete fantastike! :)

Postuar nga Fajtori datë 03 Mars 2008 - 22:19:

Ehhhh...

Ka femra qe mashkullit i vene rrip qensh qe mos ju ike. Vene ne pune xhelozirat dhe tronditjet.

Ka te tjera qe mashkullin e lene te lire sepse "qenushi" s'ka nevoje per rrip se eshte besnik.

Nuk di per ke duhet te me vije me shume keq. Per ato qe sillen apo per ato qe mendojne qenerisht?

Postuar nga kotka datë 03 Mars 2008 - 23:57:

Ju erdhi fundi dashurickave dhe ka plas merzitja
Dimer i gjate ky i ketij viti, ja po i vjen fundi, beni durim, pranvera do te vij perseri dhe dashuria perseri do te filloje te kendoje.

Postuar nga kotka datë 03 Mars 2008 - 23:59:

Re: Ehhhh...

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ka femra qe mashkullit i vene rrip qensh qe mos ju ike. Vene ne pune xhelozirat dhe tronditjet.

Ka te tjera qe mashkullin e lene te lire sepse "qenushi" s'ka nevoje per rrip se eshte besnik.

Nuk di per ke duhet te me vije me shume keq. Per ato qe sillen apo per ato qe mendojne qenerisht?

Mua me shume me vjen keq per ata qe trajtohen qenerisht nga femrat.......... mos e paste mashkull kismet kete lloj trajtimi.

Postuar nga Pleshtja datë 04 Mars 2008 - 00:20:

Kotke xhan, ku me ke e ku te kam?

Po si nuk po na ndahet kjo debore kyt vit, na çmendi gjanem!

P.

Postuar nga kotka datë 04 Mars 2008 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Kotke xhan, ku me ke e ku te kam?

Po si nuk po na ndahet kjo debore kyt vit, na çmendi gjanem!

P.

hajde hajde mos u qaj :p
Ne xhamin e nje dritareje ver nje foto te madhe pranverore dhe te shohesh ti se si riperterihesh pataj, jo borre e dimer por as tufani nuk te ben me pershtypje.

Te gjitha nje ide jane.

Postuar nga Pleshtja datë 04 Mars 2008 - 00:39:

Angry

Ne murin e Zyres kam vene nje foto te liqenit te Shkodres dhe ma kenaqi syrin, por kur kthej koken pas dhe shoh kete deboren e marrosur qe tashme as e bukur nuk eshte me se fillon e behet e piset...

Do vish ta pime nje kafe?

Postuar nga kotka datë 04 Mars 2008 - 00:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Ne murin e Zyres kam vene nje foto te liqenit te Shkodres dhe ma kenaqi syrin, por kur kthej koken pas dhe shoh kete deboren e marrosur qe tashme as e bukur nuk eshte me se fillon e behet e piset...

Do vish ta pime nje kafe?

ame, erdha une, se vdes per ato kafet me shoqeri te mire une...:p nje machiato do e desha pse ta mohoj.
une ne zyre e kam mbushur me foto me fusha golfi, diell dhe jeshillek.

Postuar nga Pleshtja datë 04 Mars 2008 - 01:26:

Me fal Kotke, sapo u nisa per kafen ma zuri ne fyt puna, e leme per neser me mire!

Te puth fort, naten!

Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.