Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Te rejat me te fundit , mbi informatiken. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16512)
Citim:haha, ky Iphone qe kam gjet ishte 32 gb verizon 3g pa sim card, dhe nuk mundesh ta activosh dot kund tjeter vetem me verizon. me pelqeu saqe sot bleva nje te ri nga verizon
Po citoj ato që tha SmoKer
meqe sucks pse paguajn 700$ per te !
I'd say blackberry rocks![]()
Fotografite dhe videot qe ben IPhone 4 jane vertet te mira. Eshte nje pike ne favor. Praktikisht mund te zevendesosh aparatin e vogel me telefon rehat. Ndersa Blackberry ka cilesi shume here me poshte nga ajo ane.
i like my new phone. nuk e di pse nuk e kam blere nje me kohe?!
iPhonin qe gjete dhe nuk e cbllokoje dot... po s'tu desh pasoje ketej
Citim:e kam cbllokuar, jo une por nje shok ma beri
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
iPhonin qe gjete dhe nuk e cbllokoje dot... po s'tu desh pasoje ketej![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Yeap blackberry also rocks. Ata qe paguajne ma 700$ paguajne per pordhe, vec me pas emrin iphone.
Dje e cbllokova nje iPhone 4, ishte fenomenal. Per fat te keq, ketu ne Shqiperi kushton sa dy-tre rroga mujore. Ekrani kishte kualitet... WOW!
Versioni i madh i fotos gjendet ketu.
çkemi.
Meqe kisha disa dite pa ndezur pc fikse nje acer me nje procesor amd 8550 phenom x3 triple core, pas nja rreth dy oresh ndezur degjoj nje zhurme te nje gjeje qe bie poshte dhe pas disa sekondash u fik makina.
Provova ta ndez nja dy here dhe ajo sapo fillonte te karikohej fikej.
E hapa kapakun anesor dhe pashe qe procesori ishte ndare ne dysh nje pjese ishte shkeputur me gjithe heliken.
E mora ne dore e rrotullova dhe pastaj u mundova ta vija ne vendin e vet duke e mberthyer me nje kapse qe e improvizova duke bashkangjitur te dyja blloqet e ndara i shtrengova mire me nje tel te veshur dhe e ndeza makinen dhe funksionon perseri.
Tani pyetja ime ka te beje se si funksionon proçesori, si monobllok e vura re, po perse kjo ndarje nuk ndikon tek funksioni i kompjuterit pasi aktualisht po shkruaj tek kjo makine biles hapa dhe propritan e sistemit dhe çdo gje ok.?
Procesori nuk eshte me i madh se nje pako supe. Shpesh eshte sa nje skede e holle telefoni. Por siper ka radioatorin dhe ventilatorin per ftohje. Kjo eshte sa nje gjysem ose cerek tulle. Ajo qe ke pare ti eshte radiatori dhe ventilatori. Po te ishte ndare procesoru me dysh harroje qe do ndizje prape kompjuterin. Fakti qe punon akoma tregon se procesori nuk eshte demtuar, dhe plasja nuk ka demtuar as motherboardin ose RAMet. Pra je me fat. Duhet te nderrosh vetem sistemin e ftohjes se procesorit. Keto jane te lira, nje ftohje me uje ben 40 euro, nje si ai qe ke ti mund te beje 20 ose 10 euro. Bjeri prapa ta nderrosh nqs do te ruash ate kompjuter. Ndryshe procesori mund te shkoje ne nxehje dhe fiket automatikisht, por mund edhe ti shkrihen pjeset brenda dhe duhet te blesh procesor tjeter.
Eshte ekzakt ajo qe tha dhe Fajtori.
Ty te eshte thyer ventilatori dhe nderkohe, duke mos patur ftohje procesori, arrin temperaturen maksimale (CPUte nxehen shuuuume shpejt) dhe bie siguresa
Serish, sic e tha Fajtori, vrap per nje cooler te ri por kujdes, merr modelin e motherboardit ose CPUse qe te marresh coolerin e duhur, mos te besh 2-3 rruge.
Nese nuk e gjen dot modelin, shkarko ndonje program si Everest (www.lavalys.com) dhe jepi drejtim. Ose, towerin ne kurriz dhe tregoja dyqanxhiut
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.