Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Vazhdo ti lal jep pergjigje se dhe mua pas me ke,forumi i lire eshte besoj dhe privat...Nuk ofendohem une por me vjen keq per ty dhe disa te tjere,po ato e lane kete teme te pakten po ty spo tu mbushka mendja(si gjithmone Shq.kokederr).Kur skam per cfare ti lavderoj normal do ti ofendoj.
Eeejjjj si eshte koha andej nga ty se ketej nga mua po ben pak ftohte....
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
lezhjani, po aman o vlla ca meresh me nivelin ZEROse kupton qe ajo ka myshnje ne kafke te kokes.. se tru ta garantoj un qe ska...
O lal mesohu me shkrujt shqip njehere ti OK.myshnj(myshk nuk kam une mos me ngaterron me kete qe po i citoj fjalet)?????????????????
ti moj sexi po na shave ti ne.. ne biemi na pesha... po ik moj se qeke debile ti , pse thua qe je shqiptare nje her, se kush te degjon e kush te lexon... ka admin ky forumi ketu, apo ska?? se kam lexuar para nja tre vjetesh kur regjistroheshe qe nuk lejoheshin ofendimet dhe rracizimi i ketij lloji.
Nuk bie nga pesha ti lal po te bie morali....Une kur jam regjistruar si kam pranuar rregullat prandaj po shkruaj keshtu(kam shkruar ndonje fjale banale deri tani???)
Sa e cudishme eh? ne themi qe greku eshte rracist etc etc.. greku thot ato qe thot, per arsye kufinjsh e heronjsh.. po shum grek qe njof jo ore kan respekt per ne si popull e per karakterin tone.. po kjo qeka greke e kaluar greke... yshyyyyy sexi , sic te tha dhe Roke.. do zhgenjesh shum me ate emer kur te plakesh, mos te them je zhgenjyer already .
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kokederr do te jete ai qe ta fut ty,te cilin se besoj se eshte Shqiptar se sdo te kishte lene te flitje keshtu.
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Sa per rracist edhe shqiperia brenda per brenda vetes saj eshte...Valle mos e do jugu-veriun apo veriu-jugun????????
Sa per kete pseudonim(se s'eshte emri im) mos u bej merak se sdo shkruaj neper forume apo chate kur te plakem dhe do zhgenjej meshkujt.
Deri tani nuk eshte zhgenjyer njeri nga pseudonimi qe kam po per kundrazi.....
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
jan rracist ata/ato si puna jote ! na keta vuan shqiperia jo nga rracizmi, po nga idjotizmi qe permban kjo pjese si ti , ...kur ben dhe ti si merlin monroe. hahahahahahahahaahhaahhaa
gango huni, kush tha qe si vlersojme ne femrat shqiptare ?po mos ti vlersonim, athere si ka mundesi qe gjithmon shumica ose e ka te dashuren shqiptare, ose kerkon ka deshire ta ket shqiptare
.. po qendron ajo qe tha metaxa.. sic duket disa nga ju keni pas experienca te hidhura
lezhjani lere o vlla, se sja vlen me kete , se me kete ka te drejt cdo shqiptar te sillet ashudhe kush paska qen ai qe me dashje apo padashje sexi e nxori vet.. qe i thone K*r*e , i paskan then ne emer
ciao
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Eeeeeeee Shq. vuan nga idjotizmi i atyre qe permban aty dhe jo nga i imi.
Sa per eksperienca ska pas rastin ndonje shqiptare me i provu.Do thuash pse?Se ia veja vizen qe ne fillim,se e tregonin veten kush ishin prandaj.Sa te hapin gojen njihen si jane.Mua ska dal ndonje bir k***e deri me sot te me thote k*r*e.OK???Mbylle mo lal ket muhabet ca e vazhdon me????
O kota cja varni dhe ju kaq shume vesht ksaj, lereni te sjelli ata turqit e saj ketu ne forum dhe ti pergjigjen. Pfff .
Moj ti suksi dhe babane tend kaq shume e urren?Atehere s'paske faj qe shkruan ne kete menyre pergjithesore.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
O kota cja varni dhe ju kaq shume vesht ksaj, lereni te sjelli ata turqit e saj ketu ne forum dhe ti pergjigjen. Pfff .
Moj ti suksi dhe babane tend kaq shume e urren?Atehere s'paske faj qe shkruan ne kete menyre pergjithesore.![]()
Citim:
Lezhjan, mbaje veten.Mos vetehyn ne ate kategorine e meshkujve
"pronar te femres"!
Besoj se s`ka asgje per te futme ketu.
Atyre qe jua fusni ju, dhe qe i paski nen komanda te vazhdueshme
dhe qe i ndaloki dhe t edrejten me fol lirshem,
atyre drejtohuni e jo SEXI-t!
Boll tash se e bane shllung tymit muhabetin.
Pra, kjo verteton ate c`ka SEXI dhe une kemi thene ne shkrimet tona.
Ua dime vleren, po Ju kurre s`keni me na lan rehat!
Tungos Amigos.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ti helga mos hajde ketu me me dhane mend mu e pastaj me me thane tungos amigos. Ti kishe heqe ato dy fjalet e funit do te kishte dale postimi ma i bukur. Ne qofte se edhe ty te pelqejne mendimet e seksit Vazhdo rrugen tane, si ta kesh ma mar.
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.