Forumi Horizont | Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
Joooo mos thuaj ashtu, je shume origjinal dhe shprehesh ashtu si e ndjen.
Un kam shume respekt per çdo fjale te hedhur ne leter sepse eshte nje ndjenje qe i perket dikujt...
Gjithe te mirat King.
Po me ben te cmendem heshtja jote sonte
ashtu si kurre sjam cmendur me pare
zotit ju luta te me mbronte
kam frike se kjo ndjenje ka per te me vrare.
Ke per te me vrare ti pa fjale
do te gjesh nje arsye nje shkak
do te me thuash smundem ,ndal
do te me thuash qe sme ke xhan aspak.
O Zot kjo heshtje me vret...
Dihatem dhe buzeqeshjen tende kerkoj
shpirti im buzeqeshjen tende pret
nga ferri do ta shpetoj...
Ps:Kam kohe qe e kam shkruar dhe fjalet me kumbojn akoma ne vesh sikur te ishte preludi i se ardhmes qe me priste, qe na priste...
Nese do mundja te fluturoja permbi re me krahet e mi te thyer djalle si engjell maskuar atehere do te vija tek ti jo vetem ne endra.
Nese do te mundja nje cast te vetem te isha puthja jote atehere do te behesha era dhe do te jetoja tek buzet e tua .
Syte e mi kerkojn nje yll si shembelltyra jote per te vrare erresiren dhe mposhtur mallin.
Nuk mundem dot as ta mbys mallin me lot sepse dhimbja lotet i ka vrare qe kur te humba neper bodrumet e dashuris se mohuar...
Kam nevoj per drite dhe nese do mundja erresiren e se kaluares vrastare e ndjenjes do ta flakja ne burget e indiferences.
Mese do mundje do ta digjja me flaket e ferrit te gjithe trishtimin qer i kemi falur njeri-tjetrit.
Do te doja te ishim serish bashke dhe te benim dashuri deri sa trupat tane te beheshin nje dhe askush sdo mund te na ndantemas djalle as perendi...
Nese do mundja ...
Vertet nese do mundja...
Sikur....
Ah sikur enderrat dhe deshirat te mund ti komandojme ashtu siq duam ne,
Sikur...
Ah sikur jeten te mund ta vizatonim ashtu siq duam ne,
Sikur...
Ah sikur ne harten e madhe te fatit te pershkonim rruget qe kembet tona deshirojne te shkelin,
Sikur...
Ah sikur te mund te merrnim eren ne nje grusht dhe ta leshonim te ledhatonte floket e personit te zemres,
Sikur...
Ah sikur me nje zgjatje te dores te mund te merrnim yllin me te bukur te qiellit per t'ja dhuruar atij qe duam,
Sikur...
Ah sikur te kishim ne dore timonin e jetes dhe ta rrotullonim ashtu sipas deshires,
Sikur...
Ah sikur... megjithate edhe keshtu nuk eshte keq, te pakten kemi enderrat.
Diabolic ti me slell ne kujtime....
Sa dite u jetuan pa ty......e cmendura ka fjetur brenda meje...ndjenjat kane ulur koken e tyre dhe po flene githashtu......drita e rreme e diteve cdo hap me pengon.....Mbyllur rri.....nuk dua jashte te dal...,te takoj dike qe nuk je ti .....te shterngoj nje dore qe nuk eshte e jotja.....te dhuroj nje buzeqeshje qe nuk eshte e drejtuar Ty....dua te rri vetem...ashtu si une te lashe ty....le te leshohet mbi mua gjithe zemerimi i dieve.....gjithe i nati i yjeve.....trishtimi i henes......le te leshohet mbi mua gjithe dhimbja qe te shkaktova ty.....Te gjitha i meritoj....
Sa e veshtire qenka te jetosh.....te marresh fryme....te hapesh syte ne mengjes...........ne ditet pa ty...........
ditet pa ty nuk po kalojne
e netet e pagjumta nuk kan mbarim
oret e sekondat ne vend sikur qendrojne
e un pa ty nuk mundem te rri
dua pran te te kem
te te puth e te ledhatoj
por nuk mundem aty te jem
e per ket gje falje te kerkoj
ndaj nese hena andej po del
ti dritaren hap ngadal
me zerin e saj nga shpirti im
do degjosh ti kto fjale :
NATEN E MIRE O ENGJELL
Diabolic shpirt i bukur, mire se paske ardhe.
Pushime te mbara, befsh qejf lol
=Serish ne ditet e mia te ndjenjave, humbas per pak caste ne nostalgjine e kujtimeve
dhe per ignore te fatit askund me s`jemi pare.Nje jete te ndare, nje jete plot shpirt te sakatosur.
Me TY ne shpirt, pa Ty ne jete.Sa dhimbje rrenqethese!
Ditet e mia rendojne vetveten perballe kujtimeve kalimtare.
Never give up!
Shpirti im si do jesh me shendet?!Po syte e tu ne c`shikim treten?
Duart e tua ke ledhatojne?Trupi yt kujt i perket?
Po buzeqeshja jote ke shpirt rremben?!
Te lutem, si je?Mire je?...=
-Ne ditet e mia pa TY.
Koha kaloi e sa qiej u vrenjten.Ashtu dhe kjo zemra ime nderroi ngjyre.Syte ndeshen ne shikime te tjera,
e shpesh binin perdhe`, sepse nuk shikonin Ty.
Ashtu u be, sic ishte shkruar.Nuk te ndaloja udhes tende, as nuk me ndaloje udhes se jetes sime.
Nuk kishe force, nuk kisha force!Respekti per prinderit ose me sakte frika, mbyste cdo dashuri tonen.
E vrame dhe dashurine!
Ja ,si dy hije qe kerkojne pak fryme prej se gjalli, pak fryme ndjenjash, pak fryme dashurie shpirterore.
Askund s`u pame me.As u degjuam me.As u kerkuam me.U lame ne harrese, e njeri prej nesh VDIQ.
...
ENYA.
-Serish ne ditet e mia pa TY.
Dihet, qe une gjithmone i drejtohem me shkrime te njejtit person.
Personit qe nuk ben pjese me ne ditet e mia.
Personit te larget ,por kurre te harruar.
Personit qe une quaja shpirt dhe zemer.
-Sefundi endem serish ne ditet e mia pa TY.
...
Rilinda serish
tek syte e tu jeshil
tek trupi yt i brisht...
Buzeqesh me veten
sa here qe boten dua te ndreq
bota rreth meje iken per dreq.
Por serish dashurohem
dashurohem me shikim te pare
megjithse qindra here te kisha pare.
1 hap perpara hedh
tek ty dua pambrarimisht te arrij
ty dua teresisht te te perpij.
Nje shikim ,nje buzeqeshje te lutem
qe une te rilind serish
qe une endrren e keqe ta prish.
Eja shpirt ,jam ketu
cpret ,une po te pres
per puthjen tende une do vdes...
Ps:Nje puthje per Enyan qe e kam shpirt dhe per ate qe i eshte dedikuar kjo poezi ...
Sot ne kete diten time pa ty, ndjehem e lodhur, e konsumuar, e shtrydhur - as mendime s'kam më, jam ngrire si nje cope druri i djegur qe as thengjijat nuk qendrojne me ne te.
Sot ne kete diten time pa ty, plasa, vdiqa, nuk mundem me...
Sot ose eja ose mos, un njesoj do te ndjehem...
Sot dita ime pa ty, nuk eshte as dite e as nate, as kalendari se mbart...
Sot dita ime pa ty vershon si shiu i terbuar qe duke ikur gerryen shtratin e tij... Sot ne kete diten time pa ty, dua vetem te mbyll syte.
ditet e mija pa ty.. nje lodhje madhe e ndjenjave te mia dhe nje vuajtje shpirterore .
Ndryshe...
Keto dite me veshin me petkun e tyre ndryshe.
Ndryshe eshte edhe ajri ,drita ,perceptimi i gjithckaje qe me rrethon dhe qe dikur me vriste nga pak.
Ndersa sot ndihem me pak miop dhe brenda vetes arrij te shoh aty ku nuk kam pasur guxim te hedh nje veshtrim padashur.
Neper rruget e reja te jetes time nuk do te takoj me dashurite e humbura padashur,dashurite vrasese,dashurite qe ndergjegjen cirrnin nga pak dhe lotet kishin gjak.
Jam me shume cinik e di,cinik me veten ,me boten ,me ndjenjen.
Nuk mund te beja ndryshe megjithse e di qe rruga ime ishte kjo , pambarimisht e cmendur smund te ishte por nje copez marrezi jeton akoma brenda saj.
Dhe rikthehem serish ne ditet e mia pa ty dhe smundem qe per nje cast te mos luaj me kujtimet ,smundem e di por kjo rruge e gjate me dergon larg nga ti.
Dikur i kam quajtur ditet e mia pa ty .
Dikur...
Gjithmon pyesja veten se kur do mbaronte kjo tortur...
Eshte e kote te kerkoj gjej arsyen e diteve te mia pa ty,e kam shume me te lehte te projektoj lumturine time ne embelsine e diteve te mia me ty.
Kohet e fundit kam filluar te kerkoj tiparet e tua tek njerezit e huaj(i kerkoj tek te huajt pasi ato qe njoh jam e sigurte qe s'mbajne asgje tenden):kam filluar te shoh syte,floket,qafen tende...kudo perreth.Dites tjeter fiksova duart e nje djali gjate ne tren,e kjo vetem per te dalur ne konkluzionin qe s'kishin asgje te perbashket me duart e tua.U perpoqa te gjej ndryshimin por me kot.
Kam nje deshire te cmendur te shkruaj per ditet e mia ME ty,por ato pak frere sociale qe ka arritur te me vere nena natyre me ndalojne ta bej ketu.
Dhe ca ore(ne fakt dite por duken me pak te konvertuara ne ore)dhe avioni im niset...lumturia e nje fundjave me ty s'ka permasa.
Me the mos mendo, fshij kujtimet e te kaluares, harroj ditet qe kaluam te dy, buzeqeshjet, puthjet, lotet e gezimit...
Harroje ate kohe te bukur, ate ndjenje marramendese, harroje dhe behu shoku im, harroje te kaluaren ajo s'ka me kuptim...
S'ka me kuptim???
A e di qe po me thua te mbetem pa frymë...
Shoku im!!!!
Ditet e mia pa ty...
Hèm...
Luftuan kunder teje pa u lodhur kurre.
Ti i perbuze , e quaje te lehte jeten e tyre pa ty.
Por s'ishte e lehte aspak.
Aspak nuk munda te jetoja me te njejtin intensitet fraksionat e sokondave neper lajtmotivin e jetes time.
Ishin ditet e mia pa ty qe e vrane ndjenje me nga pak indiference duke u hakmarre nga braktisja jote.
Ti skishe faj aspak, as une nuk pata , as ditet qe te humben nuk paten faj aspak.
Mos u trisho sepse keto dite kane lindur per ty dhe vdiqen per ty ,ashtu si lind dhe vdes nje ndjenje.
Mundohem edhe une te gjej fjalet e duhura ,por me mungojn ashtu si me mungoje ti neper naten e gjate te ketyre diteve.
Mundohem te te harroj por smundem ,smundem sepse ti je buzeqeshja ime megjithese buzeqeshjen ma thyeve atehere kur se prisja.
Une vrapova drejt teje ,drejt nje dashuri qe dihatej dhe kerkonte fryme nga puthja jote.
Ti nuk ishe.
Nuk doje te ishe.
Nuk mund te ishe.
Gjithsesi je dhe do mbetesh dikush qe do ta kujtoj me mall ,do te te kem gjithmon xhan ta dish.
Nuk mund te bej ndryshe ti je lindur per te te pasur xhan.
Por gjithcka mbaroi dhe te dy duhet te kemi nje fillim te ri.
Ne kerkim te lumturis larg njeri-tjetrit...
Ji e lumtur edhe per mua sepse nese ti je e lumtur une jam i lumtur dyfish.
Je e mrekullueshme.
Lamtumire Adi.
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ditet e mia pa ty...
Hèm...
Luftuan kunder teje pa u lodhur kurre.
Ti i perbuze , e quaje te lehte jeten e tyre pa ty.
Por s'ishte e lehte aspak.
Aspak nuk munda te jetoja me te njejtin intensitet fraksionat e sokondave neper lajtmotivin e jetes time.
Ishin ditet e mia pa ty qe e vrane ndjenje me nga pak indiference duke u hakmarre nga braktisja jote.
Ti skishe faj aspak, as une nuk pata , as ditet qe te humben nuk paten faj aspak.
Mos u trisho sepse keto dite kane lindur per ty dhe vdiqen per ty ,ashtu si lind dhe vdes nje ndjenje.
Mundohem edhe une te gjej fjalet e duhura ,por me mungojn ashtu si me mungoje ti neper naten e gjate te ketyre diteve.
Mundohem te te harroj por smundem ,smundem sepse ti je buzeqeshja ime megjithese buzeqeshjen ma thyeve atehere kur se prisja.
Une vrapova drejt teje ,drejt nje dashuri qe dihatej dhe kerkonte fryme nga puthja jote.
Ti nuk ishe.
Nuk doje te ishe.
Nuk mund te ishe.
Gjithsesi je dhe do mbetesh dikush qe do ta kujtoj me mall ,do te te kem gjithmon xhan ta dish.
Nuk mund te bej ndryshe ti je lindur per te te pasur xhan.
Por gjithcka mbaroi dhe te dy duhet te kemi nje fillim te ri.
Ne kerkim te lumturis larg njeri-tjetrit...
Ji e lumtur edhe per mua sepse nese ti je e lumtur une jam i lumtur dyfish.
Je e mrekullueshme.
Lamtumire Adi.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Prandaj edhe une te dua ty, poeti im i dashur.
Nuk i shkon poetit kurre te jete agresiv, edhe kur e ben i del fallco.
![]()
Fjalet e mia buruan nga syte,dora,zemra tende.Nga buzet akoma jo.
Te adhuroj.Per gjithmone,te betohem....ne diell,si me pelqente...si me nxore ti.
Ah sa e mallkuar jete e njeriut, por e bukur gjithsesi...
I mallkuar eshte çasti i ndarjes, por e bukur njohja...
E mallkuar lamtumira, por sa i embel takimi...
E mallkuar vetmia, por e mrekullueshme koha kur te puthja buzet...
Ah sa e mallkuar jete e njeriut, por e mrekullueshme gjithsesi...
Mallkuar kjo largesi, bekuar kur te mbaja te shtrenguar ne krahet mi...
Te mallkuara lotet e largimit, te embla lotet e bashkimit...
Ah jete e njeriut, qe luan me ndjenjat ashtu pa meshire, ma vrave dashurine, me volle lumturine, mi shkaterrove enderrat, ma dogje shpirtin...
Perse katandise ditet e mia ne erresire?....
Per Pleshten Shkodrane.
-E dashur.
Do vije dita kur syte e tu do buzeqeshin
pikerisht kur ne kraht e tua Femijen tend do mbash.
Do zoti te jet Vajze, se Vajzat sjellin bekim
e cdo kujtim i hidhur do ike prej teje,
si dhe cdo shqetesim!
Besome!
Ditet e tua do jen te mbushura vec me embelsi.
Vec me dashuri do mbushet shpirti YT.
Vec me buzeqeshje do mbushet zemra jote,
E si mbretereshe e ndjenjes se lire,
Ti do te perballosh cdo ligsi te kesaj Bote.
Do te harrosh te kaluaren e hidhur,
Cdo dashuri te madhe do te harrosh.
Do te harrosh dhe emrin e atijt qe vertet deshe,
Sepse Shpirtin tend,
Femija YT do te ta plotesoje.
love, Enya.
ps;-Diabolic, te perqafoj plot mall dhe dashuri.
Gjithmone mikja jote,
Enya te falenderoj e dashur megjithse desha te te them se keto jane copeza te ditarit te diteve te erreta te miat dhe kot ashtu per ti bashkendare me juve i hedh ketu tek ditet e mia pa ty...
Te them me plot zemer qe paqja ka kohe qe i eshte rikthyer zemres time.
Je e mrekullueshme sepse eshte sikur me njeh dhe e din qe ne mendjen time kam deshire qe Zoti te me jape nje vajze se mezi po pres.
Te perqafoj kudo qe te jesh.
Muza ime.
Ngjyrat e shpirtit u zbehen.
E sheh -Poezine e humba.
Fjalet permbi harrese u prehen.
Kurre se gjetem parajsen.
Askund .
Nuk fluturoj dot me krahet e thyer.
Jo -Nuk mund.
Valle do lind serish ky diell?
Ky makth valle do kete mbarim?
Hej...Kam frike.
Lamtumiren kemi zgjim.
Ps: Nje puthje per Brisin , Enyan dhe Pleshten
Diabolic gjithe te mirat i dashur, ti poezine nuk e humb kurr, e ke ne shpirt dhe sado i lodhur te jete shpirti besome qe poezia aty do mbetet.
Un nuk kam flale te komentoj poezite e tua por me pelqen ndjenja unike qe pasqyrohet ne çdo shkrim tendin.
Kur dikush vuan nga dashuria eshte e kote ti thuash kurajo e te mundohesh ti lehtesosh dhimbjen, te gjitha per momentin te duken fjale boshe - vetem koha me ritmin e saj te ngadalte, vonon por sheron.
Te perqafoj.
I huaji bredh
ne mendjen tende
atje le gjurmet
indiferent ndaj dhimbjes
Nje shenje ,
nje gervishje mbi lekure
eshte psheretima e kujtimeve ,
flet nen ze.
Shshshshsht...
Hesht...
Hesht, heshtje te lutem, hesht pra....
Por heshtja paska ze, ajo bertet me fort se zëri vetë...
Ajo dhemb, ajo torturon, ajo djeg, ajo nuk te bindet....
Vazhdoj te vras iluzione ketyre diteve larg botes , larg vetes.
Vazhdoj te torturohem pambarimisht me ndjenjat e humbura por e di faji nuk eshte i tyre aspak.
Eshte dicka qe lufton brenda meje ,nje permbindesh ,nje shtrigan ,nje poet sharlatan.
Lufton me unin tim ,me egon time ,me boten time mashtron edhe shpirtin ,pretendon se do te me fali parajsen .
Rrotullohem rreth vetes dhe hija me ndjek pas ngado ,nuk me braktis kurre .
As atehere kur te gjithe me kthejn shpinen ,as kur endrat thyen as kur iluzionet e kuptojn qe do te vdesin.
Kercej me trishtimin tim kengen e pakenduar ,muziken e padegjuar,nen te njejtin ritem qe cuditerisht del jashte monotonis,rutinen ka armik.
Jam grindur me fjalet,kam kohe qe hesht me veten ,me boten , me ...
Jam shume i lodhur dhe per nje cast kam nevoj te humb ne indiferenc.
Per nje cast...
Sa çudi, pikerisht keshtu ndihem dhe un!!!
Qaj, qesh, kendoj bertas, shkruaj gris, nuk di çfare te bej... te urrej nuk mundem, te dua jo se jo...
Te harroj, KURRRRRRRRRRRRRR...
Ç'te bej, ku ta ve deshiren per te pasur prane ne keto momente?
Ku ti hedh lotet qe nuk pushojne? Kujt ti flas? ke te pershendes? Ne cilet sy mund te shoh reflektimin e syve te tu? Kujt t'ja dhuroj tashme henen e plote?...
Ndihem si e dehur nga mendimet e shumta, ti je dhe nuk je, si t'ja bej?
Bej te therras dhe ndalohem prap, marr te shkruaj dora s'me ben....
Me mungon, qiellit i therras.. me mungon, tokes i bertas...
Nje grusht do te doja vetes ti qelloja dhe boten brenda meje ta shembja ne therrime... ah ne çmallkim kam rene keshtu?.....
Degjome te dua, perjtesine nuk e njoh, nuk e di...por ndjej qe perjetesia ime je TI....
Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Sa çudi, pikerisht keshtu ndihem dhe un!!!
Qaj, qesh, kendoj bertas, shkruaj gris, nuk di çfare te bej... te urrej nuk mundem, te dua jo se jo...
Te harroj, KURRRRRRRRRRRRRR...
Ç'te bej, ku ta ve deshiren per te pasur prane ne keto momente?
Ku ti hedh lotet qe nuk pushojne? Kujt ti flas? ke te pershendes? Ne cilet sy mund te shoh reflektimin e syve te tu? Kujt t'ja dhuroj tashme henen e plote?...
Ndihem si e dehur nga mendimet e shumta, ti je dhe nuk je, si t'ja bej?
Bej te therras dhe ndalohem prap, marr te shkruaj dora s'me ben....
Me mungon, qiellit i therras.. me mungon, tokes i bertas...
Nje grusht do te doja vetes ti qelloja dhe boten brenda meje ta shembja ne therrime... ah ne çmallkim kam rene keshtu?.....
Degjome te dua, perjtesine nuk e njoh, nuk e di...por ndjej qe perjetesia ime je TI....
Citim:
Vazhdoj te vras iluzione ketyre diteve larg botes , larg vetes.
Vazhdoj te torturohem pambarimisht me ndjenjat e humbura por e di faji nuk eshte i tyre aspak.
Eshte dicka qe lufton brenda meje ,nje permbindesh ,nje shtrigan ,nje poet sharlatan.
Lufton me unin tim ,me egon time ,me boten time mashtron edhe shpirtin ,pretendon se do te me fali parajsen .
Rrotullohem rreth vetes dhe hija me ndjek pas ngado ,nuk me braktis kurre .
As atehere kur te gjithe me kthejn shpinen ,as kur endrat thyen as kur iluzionet e kuptojn qe do te vdesin.
Kercej me trishtimin tim kengen e pakenduar ,muziken e padegjuar,nen te njejtin ritem qe cuditerisht del jashte monotonis,rutinen ka armik.
Jam grindur me fjalet,kam kohe qe hesht me veten ,me boten , me ...
Jam shume i lodhur dhe per nje cast kam nevoj te humb ne indiferenc.
Per nje cast...
Eric Darven, faleminderit.
Syte jane pasqyra e shpirtit te njeriut, e meqe syte e njeri tjetrit si shohim dot ketu atehere njenjat e hedhura ne keto faqe virtuale jane pasqyrim i personalitetit qe fshihet pas ketij ekrani...
Por...si shkodrane me pelqen te pickoj (shaka) meqe forumi kishte nje PLESHT atehere mendova mos ta lej vetem dhe keshtu krijova PLESHTEN.
Gjithe te mirat.
[QUOTE]Po citoj ato që tha Pleshtja
[B]Eric Darven, faleminderit.
Syte jane pasqyra e shpirtit te njeriut, e meqe syte e njeri tjetrit si shohim dot ketu atehere njenjat e hedhura ne keto faqe virtuale jane pasqyrim i personalitetit qe fshihet pas ketij ekrani...
(Jam sh dakort me kete shprehjen tuaj.Por nganjhere pasqyrimi (reflektimi) i dickaje nuk eshte i njete me realitetin......ndonjhere "pasqyrhet" ajo qe ne shohim...dhe ajo qe ne shohim jo detyrimisht eshte e vertete....
Por...si shkodrane me pelqen te pickoj (shaka) meqe forumi kishte nje PLESHT atehere mendova mos ta lej vetem dhe keshtu krijova PLESHTEN.
E di e di qe i keni qejf pickimet ju shkodranet ,se i kam provuar...
Gjithe te mirat.Gjithashtu.
ps,Pleshti me morrin po ecnin me motor
Pleshti-Ndal !
Morri-Cke?!
Pleshti-me hyri nje mize ne sy
te na falni se dolem nga tema
Eh po si mundem ti zhduk pleshtat zotni doktorr, tha ai?
Po ja, merre kete helm dhe pasi ta keni zene pleshtin gudulise (gixiloje) poshte krahut, ai do te hapi gojen per te qeshur dhe ti perfito nga momenti ti hedhesh helmin ne goje... pleshti pa tjeter qe do te vdese.
Gjithe te mirat Darven.
...
Perqafom shpirt
kam nevoj per krahet e tu te brisht
kam nevoj per perkedheljen tende
kam nevoj per syrin tend te trisht.
Perqafom dhe puthme shpirt
puthme deri sa te vdes
puthme dhe merrma frymen
vdekjen per ty e dua pa pertes.
Perqafom shpirt
per here te fundit,te fundit nate
me ty sdo ta njoh agimin
me ty lumturia perjetsisht zgjat.
Re: ...
Citim:
Perqafom shpirt
puthme deri sa te vdes
puthme dhe merrma frymen
Perqafom shpirt
me ty sdo ta njoh agimin
Re: ...
Citim:
Perqafom shpirt
puthme deri sa te vdes
puthme dhe merrma frymen
Perqafom shpirt
me ty sdo ta njoh agimin
Nje super mega puthje per Atiolen vajzen me te embel te forumit...
Pershendetje yllo te kam shume xhan.
Nje puthje perseri nga une kiss Adi.
Shpesh here...
Ti kujton se kur une i kthej shpinen pasqyres jam i qete?
Shpesh here nuk kam guxim ta shoh veten ne sy .
Shpesh here fshihem pas motivesh qe nuk egzistojn.
Shpesh here harroj dhe mendoj serish per dy.
Ti kujton se te harrova dhe ste mendoj aspak?
Gabohesh shtriga ime,gabohesh...
Shpesh here takohemi neper endra.
Shpesh here kam frike se nga prezenca ime trishtohesh.
Keshtu vazhdoj rrugen time i qete ,apo te pakten bej si i till.
Shpesh here koken dua ta kthej pas por smundem.
Shpesh here them me vete sikur te ishim perjetesisht bashke.
Shpesh here mendoj se... ne kujtime pastaj humbem.
Shpesh here dua te kthej gjithcka nga e para.
Shpesh here them me vete-Me mire keshtu.
Shpesh here luftoj me ndergjegjen pa meshire.
Shpesh here iki larg vetes,larg teje ,larg botes,sdi se ku...
Citim:
Nje super mega puthje per Atiolen vajzen me te embel te forumit...
Pershendetje yllo te kam shume xhan.
Nje puthje perseri nga une kiss Adi.
Tani Buza une ty puthjet kam mundesi te ti jap edhe live apo jo ?
Pastaj kot behesh xheloze une ta kam thene qe te kam dhe do te kem gjithmon xhan...
Ps: Ej afrohu te te puth por me nje kusht qe te mos na shoh askush se pastaj kush e di dhe behen xheloz
Pershendetje yje...
Citim:
Tani Buza une ty puthjet kam mundesi te ti jap edhe liveapo jo ?
Pastaj kot behesh xheloze une ta kam thene qe te kam dhe do te kem gjithmon xhan...
Ps: Ej afrohu te te puth por me nje kusht qe te mos na shoh askush se pastaj kush e di dhe behen xheloz
Pershendetje yje...![]()
![]()
![]()
Citim:
Tani Buza une ty puthjet kam mundesi te ti jap edhe liveapo jo ?
Pershendetje yje...![]()
![]()
![]()
Per dashurine time te pare...
Zeri yt me perkedhel megjithse veshet e mi nuk e prekin embelsin e tij.
Sa kohe kisha pa folur me ty,nuk mbahet mend.
U ktheva perseri adoloshent ,perseri i dashuruar marrezisht pas teje megjithe kishin kaluar gjithe keto vite .
Por erdha ne vete embelsisht porsi zeri yt te cilin nuk e degjoja por e ndieja.
Ashtu si ndieja imazhin tend qe me ngrohte ne cdo fjale poezie te dedikuar ty.
Ti ke qene vete poezia per mua.
Sa malle kisha per fjalet e tua .
Sa nevoj kisha per fjalet e tua.
E di,ste besohet ,sme besohet as mua ta dish.
Gjithsesi ajo qe me ben te lumtur eshte se ti je akoma me e mrekullueshme sesa kur une kam qene i dashuruar pas teje.
Mire u takofshim dashuria ime e pare...
C sent
Ciao Diabolic
Si mund te flasesh me ty,pervecse ne kete teme te mrekullueshme
Nice poezite e fundit apapapapa na jane thare syte fare more cun,iken e vjen pa pyetur fare
Urime per provimet
Degjohemi,ne mos sot , mot - si i thone
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Dashke dhe kushte ti eeeeeeee![]()
Atiola zemer ti mos u bej merak se Adi ja del te te puth ty,mua,ate....apo jo Adi???????
Re: Per dashurine time te pare...
Citim:
Zeri yt me perkedhel megjithse veshet e mi nuk e prekin embelsin e tij.
Sa kohe kisha pa folur me ty,nuk mbahet mend.
U ktheva perseri adoloshent ,perseri i dashuruar marrezisht pas teje megjithe kishin kaluar gjithe keto vite .
Por erdha ne vete embelsisht porsi zeri yt te cilin nuk e degjoja por e ndieja.
Ashtu si ndieja imazhin tend qe me ngrohte ne cdo fjale poezie te dedikuar ty.
Ti ke qene vete poezia per mua.
Sa malle kisha per fjalet e tua .
Sa nevoj kisha per fjalet e tua.
E di,ste besohet ,sme besohet as mua ta dish.
Gjithsesi ajo qe me ben te lumtur eshte se ti je akoma me e mrekullueshme sesa kur une kam qene i dashuruar pas teje.
Mire u takofshim dashuria ime e pare...
ateher shiko ja si shkruar si qendroj pa u dashuruar me nje njeri te tille ku njeri te ben per vete cte them
je i perkryer DIABOLIK je fantsatik je shpirt zemer cte them me ke lindur per te dashur cte them
dhe shiko shiko cfare ka vene si nentext tani po e shikoj te them, sme pelqen te ndaj me njeri me mire fare hahah te puth
Po citoj ato që tha atiola
e di e di buzeqeshja me fjalet etija natyrsht ku mund ta dish sa vajzat i sillen atij rotull une jam hic fare ndoshta po cte bej qe do pelqeja ta kisha vetem per vete po perseri nuk qahem mjafton nje puthje dhe nje pershendetje e tij kshu rradhe kur i bie ne mendje per mua![]()
Sot me mungon; nuk di ku te vë kete nostalgji qe po me merr frymen!!
Sinqerisht gjendem ne nje lemsh te ngaterruar qe nuk po igjej dot as fillimin e as mbarimin....
Sot me mungon; sot nuk kam nevoje per pasion, thjesht dua pranine tende. Dua te te flas, dua te shoh ne sy...
Sot te dua reale, prania jote shpirterore, sot nuk me thote asgje, sot te dua perballë, dua te shtrengoj doren tende, ta mbaj te shtrenguar e te humbem si e marrë ne pranine tende.
Ah, nuk e di, po qaj duke qeshur apo, po qesh duke qare?...
Sot me mungon frymemarrja, sot ti me mungon. Ne djalle vafte gjykimi, gabim apo jo, sot te dua ketu...
Degjon, ekzistenca shpirterore sot nuk me nevojitet...
Ti me mungon; nuk jam as gjallë e as vdekur. Do kisha dashur qe kurre mos te t'kisha njohur, por tani qe te njoh, si te jetoj pa ty?
Nuk jam as e lumtur e as e merzitur, sa here kam thene qe me mungon??? E di, nuk dua ta perseris, por fatkeqesisht mungesa jote eshte me e forte se un... Djalli ta marre, jam munduar ti jap krahe llogjikes, mendjes ti therras - por sot, krahet jane thyer, mendja ka luajtur mendsh; nuk arsyeton me... i mungon, me degjon, i mungon...
Kesaj dites time, Ti sot i mongon.....
Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Sot me mungon; nuk di ku te vë kete nostalgji qe po me merr frymen!!
Sinqerisht gjendem ne nje lemsh te ngaterruar qe nuk po igjej dot as fillimin e as mbarimin....
Sot me mungon; sot nuk kam nevoje per pasion, thjesht dua pranine tende. Dua te te flas, dua te shoh ne sy...
Sot te dua reale, prania jote shpirterore, sot nuk me thote asgje, sot te dua perballë, dua te shtrengoj doren tende, ta mbaj te shtrenguar e te humbem si e marrë ne pranine tende.
Ah, nuk e di, po qaj duke qeshur apo, po qesh duke qare?...
Sot me mungon frymemarrja, sot ti me mungon. Ne djalle vafte gjykimi, gabim apo jo, sot te dua ketu...
Degjon, ekzistenca shpirterore sot nuk me nevojitet...
Ti me mungon; nuk jam as gjallë e as vdekur. Do kisha dashur qe kurre mos te t'kisha njohur, por tani qe te njoh, si te jetoj pa ty?
Nuk jam as e lumtur e as e merzitur, sa here kam thene qe me mungon??? E di, nuk dua ta perseris, por fatkeqesisht mungesa jote eshte me e forte se un... Djalli ta marre, jam munduar ti jap krahe llogjikes, mendjes ti therras - por sot, krahet jane thyer, mendja ka luajtur mendsh; nuk arsyeton me... i mungon, me degjon, i mungon...
Kesaj dites time, Ti sot i mongon.....
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.