Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ne fakt eshte me mire te festohet sesa te hudhen bomba ne oborrin e tjetrit pse nuk ka te njejten fe me tonen...
te pakten kete te mire e kemi...deri tani sa pa u krijuar ndonje fondamentalizem.
Festa e Ashures ...
Mendim casti : Do ja thyej brinjet kesaj linjes...
Eri me shkrive sa e dhunshme je bere
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kur sme kupton se cfare shkruaj me mire mos me cito
Citim:
Po citoj ato që tha al74
shejtone e kisha me shume per "festa invalide per mentalitete invalide"
dreqi ta haje duket sikur jemi llumi i botes e nuk dime te bejme asigjo.
nejse..
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Me fal i sekond, si e quan nje feste zyrtare qe festohet pjese pjese nga populli? Invalide pra, gjysmake, e çale, sa per te thene. Ia vlen te futet ne lista nje event qe per shume njerez nuk perben asgje?
Eshte feste invalide pra, kane ngel ca zakone te vjetra dhe o burra t'i quajme feste. Se nuk hahet dot hashurja pa blloku gjithe administraten. Shqiptaret i pranojne keto festa jo nga toleranca, por se i pelqen dita e pushimit. Nqs je vertet shtet kostruktiv çoje administraten ne pune dhe qerasi nga nje pjate hashure. Ose ose, detyroji njerezit te deklarojne fete. Cdo besimtar merr pushim festat e fese ku beson. Jo te detyrohet i krishteri, myslimani dhe laiku te shtyjne jeten nje dite me vone se bektashiu ka pune me Novruzin.
Edhe dasma per ciftin behet. Dy martohen, e 100 terbohen. Keshtu o edhe kjo puna e festave.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Eri me shkrive sa e dhunshme je bere![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
edhe dy sekonda mer jahu....po tashi "puna demton rende shendetin" , hashurja o gjelle e preferume e shumices (bohet ene me kryp e din?) ,
pastaj pse mos ti festoje festat cdokush edhe pse nuk i perket kesaj apo asaj feje....or tej prandaj e ka emrin feste qe te bashkoje njerezit ne gezime.....alegriaaaaaaa...
Eshte tradite e vjeter shqiptare qe festat e seciles fe jane rrespektuar nga njeri tjetrit. Per pashke te krishteret dhurojne veze, bektashijte hashure, per kurban Bajram hane mish te pjekur e keshtu me rradhe.
Citim:
Kshu i bie:
Neser kam ditelindjen, gezoni njerez se kam ditelindjen, mos shkoni ne pune, ec bejme gallate bashke.
Ti al74 e le punen neser per ditelindjen time?
Pra...
Festa ka kuptim kur tjetri e mirepret koston qe paguan. Ndryshe festa kthehet ne hall. Imagjino sa njerez kishin pune me administraten sot (hipoteke, kadaster, pashaporte, arkive, ministri, etj) dhe kane mbet pa pune qe te bejne gallate bektashinjte.
Citim:Pune, pune nate e dite qe te shohim pakez drite.
Po citoj ato që tha al74
ore po une e le punen qe i luj zotin...bile bile kur te pij teken e pare neser ne mjes do ngrej per ty..
Fajtor po festat jarebi shyqyr robi i sheno ne kalendar edhe e di kur jane kshuqe mos me thuj se shqipove ne shqipni u bi mendja me punu dite feste...qyqjaaaa re cuno po i sha nga nona![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ore po une e le punen qe i luj zotin...bile bile kur te pij teken e pare neser ne mjes do ngrej per ty..
Fajtor po festat jarebi shyqyr robi i sheno ne kalendar edhe e di kur jane kshuqe mos me thuj se shqipove ne shqipni u bi mendja me punu dite feste...qyqjaaaa re cuno po i sha nga nona![]()
Ne fakt e hapa kte argument se festat duhet te kene nje domethenie kombetare. Kjo eshte gjithe çeshtja. Ne Shqiperi njeri i bi gozhdes, tjetri patkoit dhe ne fund i fusin i feste. Vend te vrasin mendjen cfare i identifkon si popull e ta bejne feste, mbledhin festa paluzesh qe vetem sa nxjerrin ne pah sa popull cope cope jemi qe dhe festat si kemi te perbashketa.
Nejse... dite e re feste e re...
Citim:
fol per veten tate ti cuno se ne te tjeret ne krye te detyres ishim![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
m'qafsh mu a ma lodhe trupin...ahahaha...dukesh ka tymi qe qeke kput
ka sha Fajtori , une ju kom mbrojt m'vdekt gjyshja e babes![]()
mendimi i castit ....
gjume per qejf .... naten te gjitheve
Citim:
ditelindja e Imam Aliut![]()
kush eshte imam aliu cfar ka bere ky?!
nejse, jam dakord me Al74, kte e kemi ne shqiptaret, mysliman katolik apo cfardodhoj feje nuk na plas shume tja dijm kshtu ne pergjithesi. kjo eshte gje shume e mire per mendimin tim.
Mos shikoni kisha e gjamija.....feja e Shqiptarit esht Shqiptaria...!!!
PS: I Feel like Bad Drown Boy...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Mos shikoni kisha e gjamija.....feja e Shqiptarit esht Shqiptaria...!!!
PS: I Feel like Bad Drown Boy...
Pashko vasa ka vdek, ashtu me kujton......turp
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Pashko vasa ka vdek, ashtu me kujton......turp![]()
I pavdekshem...ne mendjen time.....ndryshe si me kujtojn te vdekshmit
te pavdekshmit kujtohen nga lloji i tyre pra nga te pavdekshmit e tjere ... nuk ja vlen te kujtohesh nga te vdekshmit satanai
Angel, veri seksi ajo dora ne avatar. Aj ken imejxhen qe thua ti.
(oo)
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Angel, veri seksi ajo dora ne avatar. Aj ken imejxhen qe thua ti.
(oo)
Questa ragazza occhi cielo ... ha conquistato anche me....
Nuk me hiqet nga mendja.....
Sa e lumturrrrrrrrrrrrrrrrrrr jam....Ia dole mbane miku ime...ia dole..jam kaq krenare per ty,me ne fund te shoh te qeshur...Te jam jashte mase mirenjohese,qe me qendrove prane mua,jo vetem ti po dhe familja jote...Jam shume e lumtur per ty
Jetë virtuale, dashuri virtuale, tradhëti virtuale, botë e rreme virtuale që kthen skllevër në perandorë, e perandorë në skllevër.....
Citim:
Jetë virtuale, dashuri virtuale, tradhëti virtuale, botë e rreme virtuale që kthen skllevër në perandorë, e perandorë në skllevër.....
Citim:
Ku e paske kopju kte se qenka me 'ë'![]()
Citim:
Ku e paske kopju kte se qenka me 'ë'![]()
Citim:
atje ku i kopjon dhe ti![]()
Citim:
Haha.
Pergjigje jo e mivelit tat qo mi cuce. U gettingnervous?
![]()
Citim:
ncuq vetem faja qe sme nervozon
ckemi si je ti
po qe mire do beje .... kane gjithe diten keta ne zyre qe me thone per dreke e per kafe e jo qe jo ju them .... hajd mo ka e dite 'te prekshme'
( tja perkthejme cike Erioses qe te qeshi tamam )
Citim:
po qe mire do beje .... kane gjithe diten keta ne zyre qe me thone per dreke e per kafe e jo qe jo ju them .... hajd mo ka e dite 'te prekshme'![]()
( tja perkthejme cike Erioses qe te qeshi tamam)
Citim:
ncuq vetem faja qe sme nervozon
Citim:
Une u gezova ne fillim se thashe po mendo gruja gjona te medha. Jo si shprehje mire xhanem, me pelqeu goxha. Po me kopje ngelesh ne klase![]()
Citim:
Une u gezova ne fillim se thashe po mendo gruja gjona te medha. Jo si shprehje mire xhanem, me pelqeu goxha. Po me kopje ngelesh ne klase![]()
Citim:
Pse me s'e di gerqishten Eriosina?
Angel, po me bo me u ni i veqante. Khe, spejshell thote kuri. uau ua dhive atire te punes demek.
I bona site naaa (OO)
mendimi i castit ....
Stop Injorances Faje
ika une kalofshi mire.
Citim:
ja te diskutarim per dhialektizmat ... gogja interestorante me duket mua pse jo ...
si thu ti nashti![]()
Citim:
e kush tha qe sjane mendimet e mija dhe qe se kam shkrujt une... e njef shume pak ngrune tate ske faj ... po te le te me zbulosh kadale kadale
shijo me shume kshu![]()
Po t'dush.
U bone ti
Eriaaa moj ngjasokan me duart e mia ato duart e asaj femres ne avatar...
Sa emocionuese fotoja,me kujtove nje moment "hutues"...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Eriaaa moj ngjasokan me duart e mia ato duart e asaj femres ne avatar...
Sa emocionuese fotoja,me kujtove nje moment "hutues"...![]()
was ????
e jona osht 14 gramshe lal , edhe 24 karatsh , pa llogarit diamantat
.. e mire vera e kuqe..
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.