Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 » Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Maredheniet mes antareve .. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18187)
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
I will!
Citim:
e drejte jo e drejte, ti e njeh me mire veten tende se une..
Mandarine.
Citim:me rafte pika mua ...hajde pra poshte me bej yzmet se jam me h1n1...
Po citoj ato që tha AngelDevil
fantastike me Gibbs
Citim:
me rafte pika mua ...hajde pra poshte me bej yzmet se jam me h1n1...
@Lule ok po futem i here
Ndodhet ne msn
Citim:ja se do futem tani..se me erdhi tezja per vizite...
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Bien venue ups Mire se tvish ..po jo me vones ama
Citim:
ja se do futem tani..se me erdhi tezja per vizite...
Citim:
me rafte pika mua ...hajde pra poshte me bej yzmet se jam me h1n1...
@Lule ok po futem i here
Citim:tallu tallu ti....jo po recel fiku....ec pra mo...se kam vu modem me wirless.....merre dhe at lap-topin tat te shemtut....
nji tash po zbres...hape deren se po te sjell komposto pjeshke lool
Citim:
Po citoj ato që tha Ajris
Ndodhet ne msn
Citim:
tallu tallu ti....jo po recel fiku....ec pra mo...se kam vu modem me wirless.....merre dhe at lap-topin tat te shemtut....
Citim:haha ti je dru....me rob shpie...
i rr**sh pjeshken laptopit tim ti
erdhaaa
Citim:gallate duket))
i rr**sh pjeshken laptopit tim ti
erdhaaa
Citim:po fliska me nje hot ne msn aman moj ku e gjete se un sgjej asnje hot tkaloj kohen))))
yeah me nje hot
Citim:
gallate duket))
Citim:
po fliska me nje hot ne msn aman moj ku e gjete se un sgjej asnje hot tkaloj kohen))))
Citim:po si te gjeti moj aman pacim yll
Me gjeti ai mua, se un nuk insistoj kurre bye yvi .
..po menoj si do ishin, jo si jane
eshte smure te shkuara....
Citim:rrofsh ashley
eshte smure te shkuara....
Citim:jam ajris jo ashley....e ka menjen te ashley
rrofsh ashley
Citim:
jam ajris jo ashley....e ka menjen te ashley
Citim:he mo avokat si u ngryse?
Po citoj ato që tha Piktor
Citim:ca ka piktori?te dhemb koka nga postimet e mia?
Citim:çka edhe pse dite e bukur me diell nuk me shijoji fare.
he mo avokat si u ngryse?
Citim:Jo moj po qeshja me sarkazmen tende.
ca ka piktori?te dhemb koka nga postimet e mia?
Ue Piktori
Citim:jo thjesht nuk me pelqen te me ngaterrojne por si vej faj kur je i smure ca nuk thua)))
çka edhe pse dite e bukur me diell nuk me shijoji fare.
Jo moj po qeshja me sarkazmen tende.
Citim:Nuk po mburrem as po shaj oj.
Po citoj ato që tha Eria
Ue Piktori
Citim:ua dikush studioka per mjekesi, nuk e dija....cfare me keshillon zonjush. Ashley ..kam shum halucilacione......po pres receten
jo thjesht nuk me pelqen te me ngaterrojne por si vej faj kur je i smure ca nuk thua)))
Mardhenie te nderlikuara
Citim:
Nuk po mburrem as po shaj oj.
Citim:sjam ashley jam ajris po nejse ste ve faj thjesht nese sdo te flasesh ok thjesht mos me therrit ne emer te anetareve te tjeraklm
ua dikush studioka per mjekesi, nuk e dija....cfare me keshillon zonjush. Ashley ..kam shum halucilacione......po pres receten
Citim:Mos more.
Po citoj ato që tha Eria
Ashtu te lumte,oj !
Citim:
Mos more.
Citim:E mora vesh more, oj kjo.
Po citoj ato që tha Eria
E di pse ti
Citim:hajde bravo e gjete...duartrokitje..nuk ma merrte menja qe do ta gjeje jam shume i surprizuar...huh? nuk di cte them....padyshim betohem mbi bibel qe nuk do therras ansje anetar tjeter pervec teje me emrin Ashley
sjam ashley jam ajris po nejse ste ve faj thjesht nese sdo te flasesh ok thjesht mos me therrit ne emer te anetareve te tjeraklm
Citim:se kuptoj pse me therret ashley kur emrin e kam ajris njs klm
hajde bravo e gjete...duartrokitje..nuk ma merrte menja qe do ta gjeje jam shume i surprizuar...huh? nuk di cte them....padyshim betohem mbi bibel qe nuk do therras ansje anetar tjeter pervec teje me emrin Ashley
@Cec ku je o yll bote....se ke idene se sa me ka marre malli per ty bile po i i thoja dhe Erias qe po me mungoje shum apo jo eria ?
Citim:Jam i smure apo harrove?
se kuptoj pse me therret ashley kur emrin e kam ajris njs klm
Citim:po mir te shkuara po hajd pak ne vete mos e ki menjen me me ngaterru mu po normale me ate qe thashe un mbreme do tallesh me mua tie vendosa do iki nga forumi
Jam i smure apo harrove?
Citim:
@Cec ku je o yll bote....se ke idene se sa me ka marre malli per ty bile po i i thoja dhe Erias qe po me mungoje shum apo jo eria ?
Citim:sado qe ti mundohesh...nuk ma fsheh dot! yll bote je dhe ky ehste fakt! poti mos u vi ne siklet se Gibbsi e di nuk emerrvesh njeri tjeter
Po citoj ato që tha cecilia
Te besoj. S'kam pasur asnje dyshim ne ndergjegjen tende pse me ofendon keshtu
Nje problem kam qe duhet zgjidhur & s'duhet te lem ne asnje menyre dyshime ne publikun tone te dashur. Nga e di ti qe jam yll bote?
Citim:mos ik...ka njerez qe te duan ketu ....po sbesove boje me sondazh..ti paardhur mire do ikesh...u bone ti , kush tle ty me ik ashtu.....po ike do te sjell me zor se te njoh tashi se tkom pa para nja 3 diteve kshuqe menoje i her
po mir te shkuara po hajd pak ne vete mos e ki menjen me me ngaterru mu po normale me ate qe thashe un mbreme do tallesh me mua tie vendosa do iki nga forumi
Citim:
sado qe ti mundohesh...nuk ma fsheh dot! yll bote je dhe ky ehste fakt! poti mos u vi ne siklet se Gibbsi e di nuk emerrvesh njeri tjeter
Citim:sheeeee kot tani kush mdo mu ktu asnji ku me ke pa iher se tani po i nxjerr gjonat
mos ik...ka njerez qe te duan ketu ....po sbesove boje me sondazh..ti paardhur mire do ikesh...u bone ti , kush tle ty me ik ashtu.....po ike do te sjell me zor se te njoh tashi se tkom pa para nja 3 diteve kshuqe menoje i her
Citim:haha me tundon ideja qe do ndeshkohem nga ty
Po citoj ato që tha cecilia
Mundohu te bindesh neuronet e mija perndryshe do te ndeshkoj per jete
Citim:fiks ate dite qe me ke pa dhe ti think about it
sheeeee kot tani kush mdo mu ktu asnji ku me ke pa iher se tani po i nxjerr gjonat
Citim:
E mora vesh more, oj kjo.
Citim:çfare more vesh more.
Po citoj ato që tha Eria
E mora vesh MOJ,oj kjo!!
Citim:
sheeeee kot tani kush mdo mu ktu asnji ku me ke pa iher se tani po i nxjerr gjonat
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 » Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.