Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 129 130 131 132 133 134 135 136 137 [138] 139 140 141 142 143 »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga kurt datë 07 Dhjetor 2008 - 02:57:

p.s une si beqar dhe nje goce tjeter beqare mund te perfundojm si shoke vetem kur e kuptojm se ne te dy si cift nuk pershtatemi, dhe pastaj kjo mund te kthehet ne je shoqeri te bukur dhe shume e sinqert...

Postuar nga Ruby_DR datë 07 Dhjetor 2008 - 06:32:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
p.s une si beqar dhe nje goce tjeter beqare mund te perfundojm si shoke vetem kur e kuptojm se ne te dy si cift nuk pershtatemi, dhe pastaj kjo mund te kthehet ne je shoqeri te bukur dhe shume e sinqert...

Kurti ketu ke shume te drejte....; Me te thene te drejten mu me ka n'dodhu ne te kunderten..........
Mas shume mundimesh qe i nejta mrapa dhe ja bera te ditur qe me interesonte me tha qe i interesonte vetem shoqeria me mu, por kur u mrtua u khye vete ke une dhe me tha qe kishte gabuar.......

por kotka flet per kohen e enverit....

P.S: kotka mos ma maresh per ters. Me brezin tone kohet kane ndryshuar dhe nuk eshte me koha e shoqerise qe keni pasur ju pa shejtonllik dhe te sinqerte....

ne kerkojme ate qe keni pasur ju por nuk ka per te arritur me se po sqe djali qe ka interes sot , eshte vajza........

Shpresoj te jeme sqaruar qarte dhe pa efenduar as femrat dhe as meshkujt.............

pershendetje te sinqerta ruby_dr

pershendetje

Postuar nga Balerina datë 07 Dhjetor 2008 - 06:44:

Cdo dite e me shume me peshtiroset karakteri i rendom mashkullor, ose specifikisht: fakti qe mezi arrijn te mendojne me gjysem truri kur kane nje femer te bukur afer.
Damned if you do, damned if you don't...can't live with them, can't live without them.
Cfare me trishton eshte fakti qe une nuk mendoj si goce-goce, dmth si goce tipike per shume gjera, ngaqe praktikisht jam rritur me dy kushurinjte e mi meshkuj...dhe me ndodh me shpesh mos te kuptoj se si funksionon arsyetimi i nje femre tipike, se sa i nje mashkulli. Po kur vjen puna per pune shoqerie, s'arrij te kuptoj pse nuk mund te kete shoqeri midis nje femre e nje mashkulli.

Postuar nga Balerina datë 07 Dhjetor 2008 - 06:47:

Citim:
po pse ktu ne usa jeton ky turll!?! siqerisht jam i habitur, nuk e dija kte...!!!

jashte teme, po mesa kam kuptuar un, turll jeton ne Ameriken e Veriut, po jo USA...me ne veri. Apo jo turllo? Vet e ke then tek tema e brekusheve. :p

Postuar nga kurt datë 07 Dhjetor 2008 - 17:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

Kurti ketu ke shume te drejte....; Me te thene te drejten mu me ka n'dodhu ne te kunderten..........
Mas shume mundimesh qe i nejta mrapa dhe ja bera te ditur qe me interesonte me tha qe i interesonte vetem shoqeria me mu, por kur u mrtua u khye vete ke une dhe me tha qe kishte gabuar.......

por kotka flet per kohen e enverit....

P.S: kotka mos ma maresh per ters. Me brezin tone kohet kane ndryshuar dhe nuk eshte me koha e shoqerise qe keni pasur ju pa shejtonllik dhe te sinqerte....

ne kerkojme ate qe keni pasur ju por nuk ka per te arritur me se po sqe djali qe ka interes sot , eshte vajza........

Shpresoj te jeme sqaruar qarte dhe pa efenduar as femrat dhe as meshkujt.............

pershendetje te sinqerta ruby_dr

pershendetje

Ruby, nuk kam cfar 'ti shtoj komentit tend, ke folur edhe per mua, perfekt...e ke bere me fjal pak qe mua do me kishte marr nja dy faqe t'i shpjegoj...thnks:p 

sa per kotken dhe mendimin e saj ne ket topic eshte dicka me te vertet refreshing te lexosh. beautiful.
rreagimi i kotkes ndaj fjalise kur e mori vesh kuptimin per here te pare ishte aq refreshing, aq i sinqert, aq beautiful sa edhe pse u ofendua pak me behet qejfi te shoh at dhoj rreagimi, tregon nje sinqeritet, nje naiveness, nje dhoj befasie qe eshte e pamundur t'a fake-esh dot. bukuri pasterti te kultures tone te vjeter, sa qe as nuk di se si te gjej fjal te bukura enough ta shpjegoj...kane ikur ato kohe...

Postuar nga kurt datë 07 Dhjetor 2008 - 17:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Cdo dite e me shume me peshtiroset karakteri i rendom mashkullor, ose specifikisht: fakti qe mezi arrijn te mendojne me gjysem truri kur kane nje femer te bukur afer.
Damned if you do, damned if you don't...can't live with them, can't live without them.
Cfare me trishton eshte fakti qe une nuk mendoj si goce-goce, dmth si goce tipike per shume gjera, ngaqe praktikisht jam rritur me dy kushurinjte e mi meshkuj...dhe me ndodh me shpesh mos te kuptoj se si funksionon arsyetimi i nje femre tipike, se sa i nje mashkulli. Po kur vjen puna per pune shoqerie, s'arrij te kuptoj pse nuk mund te kete shoqeri midis nje femre e nje mashkulli.

ti thua me gjysem truri kur jane ne paranin e nje goce te bukur!!! po pse a eshte nje krim to find sombody atractive?!?! nature!!! do te ishte djadhezi twisted thinkin nese nje mashkull do e genjej nje goce dhe t'i thote se te shoh vetem si shoqe, kur qellimet e tij jane te kunderta.
tani mos i ngaterroni gjerat, ps. ti perseri shoqe do jesh, nese keni nevoje per cfardo meshkujt ne pergjithesi jemi te gatshem te ndihmojme nje goce qe na pelqen si shoqe edhe  pak me shume ndoshta, por fakti that i'm atractive to you ne asnje menyre nuk duhet t'mohoet... nese ti m'thua jo: une nuk te shoh si te tille! atehere its up to me to be sincere with you and myself and see if i can handle it just been your friend and been around you at the same time, and i should/must be man enough to walk way if i can't... as simple as that...

Postuar nga Eria datë 07 Dhjetor 2008 - 17:43:

ndoshta nuk duhet vrare mendja kaq shume..

Postuar nga kurt datë 07 Dhjetor 2008 - 17:51:

tip angleze kjo Eria...

thjesht muhabet po bejme... 

Postuar nga Balerina datë 07 Dhjetor 2008 - 23:16:

Citim:
ti thua me gjysem truri kur jane ne paranin e nje goce te bukur!!! po pse a eshte nje krim to find sombody atractive?!?! nature!!! do te ishte djadhezi twisted thinkin nese nje mashkull do e genjej nje goce dhe t'i thote se te shoh vetem si shoqe, kur qellimet e tij jane te kunderta.
tani mos i ngaterroni gjerat, ps. ti perseri shoqe do jesh, nese keni nevoje per cfardo meshkujt ne pergjithesi jemi te gatshem te ndihmojme nje goce qe na pelqen si shoqe edhe  pak me shume ndoshta, por fakti that i'm atractive to you ne asnje menyre nuk duhet t'mohoet... nese ti m'thua jo: une nuk te shoh si te tille! atehere its up to me to be sincere with you and myself and see if i can handle it just been your friend and been around you at the same time, and i should/must be man enough to walk way if i can't... as simple as that...

Isha generous te thoja gjysem truri...lere se nuk mendojne fare me "trurin e siperm." Terheqja eshte natyrale, po si ka mundesi se meshkujt terhiqen ndaj cdo femre qe eshte relativisht e bukur(?). Se ju, me fjalet qe "meshkujt s'mund te kene shoqeri me femra" keto po thoni. Hajd, te pakten fakti qe mund te jene single hahet...po edhe kur jane ne nje marredhenie serioze? Zhgenjim total.

Postuar nga kotka datë 08 Dhjetor 2008 - 02:35:

Citim:

I ke rene pikes kURTO, ( E DI QE TE PELQEJ SHUIME HERTE NE MENYREN E LLOGJIKIMIT TE SITUATAVE ), per kesi rastesh e kam fjalen edhe une, se edhe me shoqet dhe shoket qe kemi dhe dalim nuk jemi te pershtatshem plotesisht dhe prape e ruajme shoqerine.

Ndersa me partmneret edhe pse nuk kemi 100% pershtatje perseri jemi atractive to each-other persa i perket anes sexuale dhe eshte pikerisht kjo qe e mban gjalle nje marredhenje bashkeshortore ose cfaredo qofte midis nje cifti.

Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 129 130 131 132 133 134 135 136 137 [138] 139 140 141 142 143 »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.