Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)

Postuar nga Eria datë 09 Mars 2007 - 21:14:

Nicku im ka afersi me emrin tim.

Postuar nga Admirali datë 10 Mars 2007 - 05:53:

Eh...

Kur kam hyre per here te pare ne kete forum, kam hyre si moderator (qe ne fillim me karrige une :p:p:p) nga chati¨me qellim per te "zgjidhur" hallet e popullit, Forumi Horizont ishte forumi zyrtar ku mund te beheshin ankesa debate etj etj etj, dhe si i stafit te chatit me duhej te perfaqesoja dhe ketu. Prandaj, per te mos ngaterruar njerezit, vendosa te mbaj dhe ne forum po te njejtin pseudonim qe kisha dhe ne chat, pseudonim qe vazhdoj akoma dhe ta mbaj dhe sot, pasi me eshte bere si identitet i dyte neper forume (dhe dikur neper chat).

Ky eshte shpjegimi perse une ketu njihem si Admirali.

P.S.
(post scriptum per ata qe nuk e dine)

1. Nuk jam dhe nuk kam qene ndonjehere ushtarak, madje as ushtrine se kam bere ndonjehere, prandaj nuk ka te beje pseudonimi me ate qe une jam dhe bej realisht. Mos prisni te kem ndonje flote personale ne dispozicion

2. Eshte tjeter histori se perse ne chat njihesha si Admirali...

Postuar nga Amici di Nessuno datë 10 Mars 2007 - 06:54:

Re: Eh...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Kur kam hyre per here te pare ne kete forum, kam hyre si moderator (qe ne fillim me karrige une :p:p:p) nga chati¨me qellim per te "zgjidhur" hallet e popullit, Forumi Horizont ishte forumi zyrtar ku mund te beheshin ankesa debate etj etj etj, dhe si i stafit te chatit me duhej te perfaqesoja dhe ketu. Prandaj, per te mos ngaterruar njerezit, vendosa te mbaj dhe ne forum po te njejtin pseudonim qe kisha dhe ne chat, pseudonim qe vazhdoj akoma dhe ta mbaj dhe sot, pasi me eshte bere si identitet i dyte neper forume (dhe dikur neper chat).

Ky eshte shpjegimi perse une ketu njihem si Admirali.

P.S.
(post scriptum per ata qe nuk e dine)

1. Nuk jam dhe nuk kam qene ndonjehere ushtarak, madje as ushtrine se kam bere ndonjehere, prandaj nuk ka te beje pseudonimi me ate qe une jam dhe bej realisht. Mos prisni te kem ndonje flote personale ne dispozicion

Ke fol tamam si Fatos Nano. I re verdalle e verdalle ene nuk the asigjo. Permbaju temes.

Postuar nga Piktor datë 10 Mars 2007 - 11:39:

nadja e mir.
vet e kam nick-un puntori dhe s'besoj se nuk e dini pse.
pun pun nat e dit qe te shohim pakez drit.

Postuar nga SEXI datë 10 Mars 2007 - 16:29:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
nadja e mir.
vet e kam nick-un puntori dhe s'besoj se nuk e dini pse.
pun pun nat e dit qe te shohim pakez drit.

Po për ne që nuk punojmë ca nicku i bie të vënim...

Postuar nga Piktor datë 10 Mars 2007 - 16:39:

shpirti ti e ke nick-un si un dmth flet vet. hahahhaa
ciao Sexi çkena naj te re.

Postuar nga Lela_Dr datë 10 Mars 2007 - 16:57:

Re: Eh...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Po ne fakt ne kete donim te dinim pse njiheshe si Admirali. Kot je lodhur me shpjegimin me siper.
Shkruaj shkurt dhe sakt shpejgimin.

Postuar nga Admirali datë 10 Mars 2007 - 17:20:

Eh...

E leme per here tjeter.

Postuar nga FRYMEZUESI datë 08 Maj 2007 - 05:32:

ehhh

nicku i par ka qen RIDII ..qelloi ai nick kur u futa ne chat nga neti {puna} u futa disa her me te rastesisht e me pas e regjistrova .ngrirjet ne server te nickut per flode e gjera te tilla e gjeta ket DIOGENES ,ma tha nje shoqe e do te thot i sinqerti {edhe ky fatin e ridit } e FRYMEZUESI psewdonim nga gjimnazi.Pak a shum e njejta gje ne forum

Postuar nga FRYMEZUESI datë 08 Maj 2007 - 06:05:

doni me per belulin?! :D

Citim:
Po citoj ato që tha Korcari si yll
une kam pasur nje shoqe qe kisha ne shkolle dhe me tha nje dite po ti je si mo me tha ou i thashe dhe me tha ti je dhe korcar dhe si yll dhe formohet pseudonimi Korcari si yll

eee ver edhe foto mor te ndrrojm mendim hahaha

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.