Forumi Horizont Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)

Postuar nga Eria datë 24 Qershor 2006 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Buzeqeshja si thua te ta rregulloj ty Diabolic une ....he se ja hedh une nje fjale dhe e takojme tek ajo tema kafese gjoja sikur nuk di gje ti ...merr vesh ....rastesisht fare

Pupupupupupupupu e degjoi shefi na mbylli agjensine!!
Buzen e kemi te prenotuar,E martojme me Admiralin !!

Postuar nga buzeqeshja datë 24 Qershor 2006 - 00:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

Pupupupupupupupu e degjoi shefi na mbylli agjensine!!
Buzen e kemi te prenotuar,E martojme me Admiralin !!

Po mos ma keni par gje kundi ket burrin tim moj eriosa se ka dit qe as me tel as me con zile asgje .....

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Po mos ma keni par gje kundi ket burrin tim moj eriosa se ka dit qe as me tel as me con zile asgje .....

Burri yt deri para pak minutash ishte ne konsulte tek une meqe po vuante nga nje dhimbje koke frontale :p Shtrengoja cike vidat atij burrit tat Buzeqeshja se po te livadhis cike si shume :p

Postuar nga buzeqeshja datë 24 Qershor 2006 - 00:39:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Burri yt deri para pak minutash ishte ne konsulte tek une meqe po vuante nga nje dhimbje koke frontale :p Shtrengoja cike vidat atij burrit tat Buzeqeshja se po te livadhis cike si shume :p

Moj amor po burri im cdonte tek ty mora vesh e mi keni ber gje burrit e gjora ti se do ti shkul te gjitha qimet nje nga nje

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 00:41:

Citim:
Moj amor po burri im cdonte tek ty mora vesh e mi keni ber gje burrit e gjora ti se do ti shkul te gjitha qimet nje nga nje

Nisja nga kembet,keshtu na kursen edhe waxing,flm :p

Burri yt ishte ne konsulte mjekesore,te jemi te qarte: totalisht i veshur! Po s'calon gomari nga veshet o Buzeqeshja.Plotesoja qejfet cike me shume atij burrit tat

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Qershor 2006 - 00:44:

ti buzeqeshja avash me keto dyshimet se nusen e kam si shpirt.....

nuse ec njehere shpejt dil qe ketej se kemi pune

lere buzen se e ka ne terezi e ka me qef se tani eshte martuar

Postuar nga buzeqeshja datë 24 Qershor 2006 - 00:45:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Nisja nga kembet,keshtu na kursen edhe waxing,flm :p

Burri yt ishte ne konsulte mjekesore,te jemi te qarte: totalisht i veshur! Po s'calon gomari nga veshet o Buzeqeshja.Plotesoja qejfet cike me shume atij burrit tat

Ah per kte erdhi tek ty qe ti tja plotesosh qejfet mir-mir se nqs esht ndare i kenaqur me ty ta dergoj dhe najher tjeter se sjam xheloze une jo

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 00:45:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven

Eeeee,jane ne periudhen e "vdeksha-une-per-ty",keshtu i quan babi im kohet e para :p

O burro,te ka dhene mesuesja detyra e ke nevoje per ndihme?:p

Buzeqeshja,tek une mund te vije ai por persa i perket plotesimit te qejfeve...eshte tek njeriu i gabuar.Mua me mjafton nje mashkull ne jete :p

Postuar nga buzeqeshja datë 24 Qershor 2006 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven

E shikon mor eric si jan kto femrat sot nga xhelozia duan te na ndajne me burrin qe e kam si yll po merre pak kte grun tende dhe thuj te me lej te qet e mos te shkaterroje familje te lumtura

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 00:49:

Citim:
E shikon mor eric si jan kto femrat sot nga xhelozia duan te na ndajne me burrin qe e kam si yll po merre pak kte grun tende dhe thuj te me lej te qet e mos te shkaterroje familje te lumtura

Moj,burri s'eshte placke qe e vesh kush te kete qejf hahahahahha

Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.