Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- Isha - Jam (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15748)

Postuar nga AngelDevil datë 14 Tetor 2009 - 01:23:

Djali qenka i sinqerte e parimor ai po thote qe ka emrin Roi Elia pra justifikohet nicku qe ka zgjedhur ska asgje te kopjuar ketu.

Postuar nga erious datë 14 Tetor 2009 - 01:26:

.

e be, eshte si me te zbrit njeri nga hena e te regjistrohet ne forum me angel devil 2

ty lind pytja do ndjeje pak krruajtje sa para e mbrapa ?

Postuar nga AngelDevil datë 14 Tetor 2009 - 01:27:

jo aspak sepse do ishte 2shi prap 1shi do isha vet

Postuar nga erious datë 14 Tetor 2009 - 01:29:

.

ja fute kot

un them qe do e perplasje kompiuterin tek 75 cepat e shpis

Postuar nga AngelDevil datë 14 Tetor 2009 - 01:33:

jo aspak sinqerisht sdo ma ndjente ;

eshte si puna e emrit Noto emrin tim pershembull mund ta kene e te tjere ate tendin po e po por ama skemi pse merzitemi pse e ka e dikush tjeter apo jo

Postuar nga erious datë 14 Tetor 2009 - 01:40:

me fal, po ja ai tjetri (me te drejte) ja tha... hiqe, nderoje ca pret me, me duket mese normale... sic me duket normale qe si rruhet kujt se c nick-name perdor ne tjeter vend.

Postuar nga AngelDevil datë 14 Tetor 2009 - 01:42:

Nejse pune per ta

une isha shejtone u bera AngelDevil tani po mendoj ta ndroj prap

Postuar nga Roi datë 15 Tetor 2009 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi5

Po kush te kopjoj ty more tokmak.

Nese them qe nuk di cfare je, nuk eshte se dua te te ofendoj apo se po bej ndonje aludim rreth shijeve te tua ! Por mos pretendo qe njerezit te cilet akoma s'te njohin fare,te dine qe je mashkull kur ti rregjistrohesh fillimisht me nje nick si Roielia !!! Te duket qe nickname mashkulli ty ??! Apo mos valle kuptohej ndonje gje nga avatari yt ...?

Une pata miresine e te thashe ta gezosh emrin e ri,nuk e zgjata me ! Keshtu qe po deshe mos e zgjat me as ti,se me duket se po e tepron ca ! Biles jam i sigurt qe persona te tjere ne vendin tim,me te drejte do kishin bere namin vetem e vetem qe ti mos te kishe nje nick njesoj me te tyren ! Me siguri qe askush s'do donte ne kete forum,nje anetar tjeter me nje nickname njesoj,vetem me nje numer me shume...nejse...po zgjatem kot dhe une !

Vetem kij parasysh qe nese futesh ne nje forum,duhet te dish edhe te besh e te pranosh shaka,apo batuta te lehta qe s'kane aspak si qellim te te fyejne !
Nese ofendon apo shan per nje budallek kaq te vogel,nuk eshte se te tjeter do kishin veshtiresi te te pergjigjeshin njesoj apo me keq,sado qe s'jane futur ne kete forum me nje qellim te tille !

Postuar nga kurt datë 15 Tetor 2009 - 03:25:

mendoj se nick-et nuk kane shume rendesi, nuk eshte se do ngaterrojm se cili eshte kush, kjo varet nga karakteri dhe mendimet e tjetrit, por tani nese filloni te keni edhe mendime te ngjasjme neper tema, o boo bo masanej!:p
personalisht do nderroja nick nese dikush tjeter ka te njejtin me mua.

Postuar nga Roi5 datë 15 Tetor 2009 - 09:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

Nese them qe nuk di cfare je, nuk eshte se dua te te ofendoj apo se po bej ndonje aludim rreth shijeve te tua ! Por mos pretendo qe njerezit te cilet akoma s'te njohin fare,te dine qe je mashkull kur ti rregjistrohesh fillimisht me nje nick si Roielia !!! Te duket qe nickname mashkulli ty ??! Apo mos valle kuptohej ndonje gje nga avatari yt ...?

Une pata miresine e te thashe ta gezosh emrin e ri,nuk e zgjata me ! Keshtu qe po deshe mos e zgjat me as ti,se me duket se po e tepron ca ! Biles jam i sigurt qe persona te tjere ne vendin tim,me te drejte do kishin bere namin vetem e vetem qe ti mos te kishe nje nick njesoj me te tyren ! Me siguri qe askush s'do donte ne kete forum,nje anetar tjeter me nje nickname njesoj,vetem me nje numer me shume...nejse...po zgjatem kot dhe une !

Vetem kij parasysh qe nese futesh ne nje forum,duhet te dish edhe te besh e te pranosh shaka,apo batuta te lehta qe s'kane aspak si qellim te te fyejne !
Nese ofendon apo shan per nje budallek kaq te vogel,nuk eshte se te tjeter do kishin veshtiresi te te pergjigjeshin njesoj apo me keq,sado qe s'jane futur ne kete forum me nje qellim te tille !

Roi,

Une i kuptoj plotesisht shakat dhe mu per at jam futur ne forum por nuk e morra si shaka ate qe tani te kelroj falje publike nese ajo qe thua eshte e vertet, Une te kam borgj ty ateher ME FAL ROI..

Por shpresoj se Nicku nuk te pengon pasi qe une kam edhe nje numer me shume do te nifemi.

Kalo mire F/H Plako.

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.