Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
O kota cja varni dhe ju kaq shume vesht ksaj, lereni te sjelli ata turqit e saj ketu ne forum dhe ti pergjigjen. Pfff .
Moj ti suksi dhe babane tend kaq shume e urren?Atehere s'paske faj qe shkruan ne kete menyre pergjithesore.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
lol, suksin e paska mare per keq suksi turk, dhe flet percart..
suksi mos u ndaj na kopeja, se te perdhunon bariu ( nje fjal e urt popullore :p)
Shume gjate paska shkuar kjo tema e djemve shqiptare
o njerez normal qe ua dime vleren si jo do ishim ne ketu duke shkruar mi e sexi cfare thua sikur te mos na pelqenin nuk do ishim ketu
atehere eshte gje tjeter si vertet e meritojne qe tjua varim
po te mire jane cfare tu themi
ne nuk kemi jete pa ta por ama dhe ata pa neve
jemi nje lol
hahahah shpresoj te mos me shani shume
puthje te gjitheve
Po pra se i duam shume prandaj po shkrujme dhe ne kaq shume,qe ti degjojme ne pergjigjet e tyre dhe ti njohim me mire se kush jane "meshkujt SHQ"...PO del egoizmi tyre dhe ketu ne forum qe flasin pak me rezerva se te te kene perballe....o zot me ca gjuhe te flasin(gjithe edukat)hhaahaaaahaaaahaaah...Pa "meshkujt"shqiptare ne nuk ecim dot perpara....(6)(6)(6)
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Po pra se i duam shume prandaj po shkrujme dhe ne kaq shume,qe ti degjojme ne pergjigjet e tyre dhe ti njohim me mire se kush jane "meshkujt SHQ"...PO del egoizmi tyre dhe ketu ne forum qe flasin pak me rezerva se te te kene perballe....o zot me ca gjuhe te flasin(gjithe edukat)hhaahaaaahaaaahaaah...Pa "meshkujt"shqiptare ne nuk ecim dot perpara....(6)(6)(6)
Une mendoj se ne pergjithesi Femrat shqiptare jane me lart se meshkujt.Kemi nje histori te tere qe meshkujt Sundojne Boten...Siomos ne shqiperi...Qe Mashkulli ka qen vete zot vete shkop......
Po shikoj rrezultatin qe te kenaq..........
Mendoj se Bota do ishte shume me lart se eshte nese do dominonin femrat.........
Po flas ne pergjithesi.Se ka cuna si shpirt ...si puna e ...eeee cave
si ka edhe goca qe .....Jane si meshkuj Te keqinj.......
Nejse vazhodjme ediconin me nje lajm nga Bota e Artit........
ps,mendimi im Ky.
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Une mendoj se ne pergjithesi Femrat shqiptare jane me lart se meshkujt.Kemi nje histori te tere qe meshkujt Sundojne Boten...Siomos ne shqiperi...Qe Mashkulli ka qen vete zot vete shkop......
Po shikoj rrezultatin qe te kenaq..........
Mendoj se Bota do ishte shume me lart se eshte nese do dominonin femrat.........
Po flas ne pergjithesi.Se ka cuna si shpirt ...si puna e...eeee cave
![]()
si ka edhe goca qe .....Jane si meshkuj Te keqinj.......
Nejse vazhodjme ediconin me nje lajm nga Bota e Artit........
ps,mendimi im Ky.![]()
Skan se si te kuptojne meshkujt kuptimine Barazise nese nuk provojne dominimin e tyre.....
Dhe une per barazi jam.Po ce do qe ska.....
[QUOTE]Po citoj ato që tha Eric Darven
Skan se si te kuptojne meshkujt kuptimine Barazise nese nuk provojne dominimin e tyre.....
Dhe une per barazi jam.Po ce do qe ska..... [/QUOT
tani per tani jo dhe eshte per te ardhur keq
po mendoj qe nje dite do te kete te pakten shpresoj
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
une nuk jam e mendimit me ty qe te dominonin femrat te kene te drejta te barabarta po
urrej ate mendimin e meshkujve qe duan te jene gjithnje me siper se femrat
pse cfare keni me shume sse ne ?
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.