Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
pa pike fantazie qenke Noto vetem krevatin permende
une fiksim 2 gjera kam
1 kasolle buze detit ne ndonje ishull te braktisur une e ai e asnji tjeter
1 kasolle ne mal ne mes te debores me 1 oxhak me dru me 1 zjarr bubulak ndonje nga ato shiltet prane zjarrit e dy trupa te zhveshur ....
do me shume detaje ?
.
ku ka me krevatin ? tja fus kot thua ti...
me kasolle si puo fare
po akoma detaje ose jo, se s'kom qef te lexoj cecilia
Cec me thuaj komplimentin me te bukur qe te ka bere i dashuri a burri po qe se je e martuar se nuk di statusin tend?
Po pres shejtone .
erious, respekt per femrat
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
ku ka me krevatin ? tja fus kot thua ti...
me kasolle si puo fare
po akoma detajeose jo, se s'kom qef te lexoj cecilia
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po pres shejtone .![]()
erious, respekt per femrat![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Cec me thuaj komplimentin me te bukur qe te ka bere i dashuri a burri po qe se je e martuar se nuk di statusin tend?![]()
Citim:
Komplimenti me i bukur qe ka degjuar ka qene sa duar te buta (+ bukura) ke![]()
Citim:
1- Komplimenti me i bukur qe kam degjuar ka qene sa duar te buta (+ bukura) ke
2- Une jam vajze e aksionit jo e fjalve![]()
Ti beji si te duash, pyetjet te takojne ty, pergjigjet mua
sa vjec ke qene kur ke humbur virgjerine ti?
Hari, jam i virgjer akoma, se kishe kuptuar?
Hmmmm, ti po pret pergjigjen time shtrire ne krevat me nje gote vere. Te ka shku mendja te keqen?
Cecilia, ka dy menyra per te heq korentin:
1. Ka ca multispina me nje celes qe e fik e ndez (madje me kembe per kollajllek). Aty duhet te rrasesh ato te kompjuterit, jo routerin qe te lidh me internetin.
2. Ne menyre te ngjashme ka ca priza me telekomande (rreth 15 euro) qe i fut ne prize dhe siper ve prizen tjeter. Per ta fik perdor telekomanden dhe fle mendjen.
Qe te kuptosh harxhimin mendo qe kompjuteri ndez harxhon 300 Wat (ose 80 Wat kur eshte laptop). Cdo 15 minuta fikur harxhon sa 1 minut ndezur. Ne 24 ore harxhon sikur ta lesh mbi 1 ore e gjysem ndezur. Llogarit qe kjo vlen per çdo aparature, tv, etj.
Citim:
sa vjec ke qene kur ke humbur virgjerine ti?
[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]Hari, jam i virgjer akoma, se kishe kuptuar?
Hmmmm, ti po pret pergjigjen time shtrire ne krevat me nje gote vere. Te ka shku mendja te keqen?
_-______
me ka shku mendja qe duhet te jesh virgjerush apo me mangesi te theksuara kenaqsie seksuale lejlek pasi me dukesh shume i frustruar gjate gjithe kohes ketu ....
a te te bej prap pyetje?
Citim:
Dua te di sa vjece ke qene ti, qe te kem parasysh me cilen flas
Flm Faje, shume i sjellshem si gjithmon.![]()
Citim:
virgjerushe si Faja e uneisoj mo
si e ke perjetuar zhvirgjerimin ti Cec?
nuk eshte e sakte ... pse moj me paske mbajt pishtarin ti mua :p
OK OK hajd flasim tani ...
18 vjec kam qene
.
s'ka gje me e felliqir se ta besh ne det, flas per mua shejtone.
s'di femra ça qefi ndjen, megjithse ju prisheni vetem me idene qe po e bej ne det.
nejse,
e ty si tu duk ? apo ec mo... hoqa merakun
per ju qe thoni jemi te virgjer... vlen dhe mosha kur keni filluar te masturboheni
ee shume koti ne fakt ... me dhimbti shume i thashe mos guxo me se plas lufta
kush ju pelqejne me shume brunet apo biondet?
Citim:
nuk eshte e sakte ... pse moj me paske mbajt pishtarin ti mua :p
OK OK hajd flasim tani ...
18 vjec kam qene
ueeeeeeeeeeeeeee e shef ti me kishte shpetu ky detaj ... me sakte ka qene diten e 18 vjetorit tim .... skam per ta harruar kurre sa bukur e festova
Cec sa vjece ti?
Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]
me ka shku mendja qe duhet te jesh virgjerush apo me mangesi te theksuara kenaqsie seksuale lejlek pasi me dukesh shume i frustruar gjate gjithe kohes ketu ....
a te te bej prap pyetje?
.
shum delikate ti shejtone, lufte gjithanej
te jete femer shejtone, pra femer me plot kuptimin e fjales, pak rendsi ka bionde apo brune
te kuqet (qukset) e kan leshin e kuq... ky po qe esht çik problem
Citim:
ueeeeeeeeeeeeeee e shef ti me kishte shpetu ky detaj... me sakte ka qene diten e 18 vjetorit tim .... skam per ta harruar kurre sa bukur e festova
Cec sa vjece ti?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Hahahahah
Hari hari, kur te kaloje realiteti para dritares tende, beji fotografi. Per tani mbaj pamjen tiranÃ_se qe ke.
Citim:
Ah ca pyetje delikate...e di si thone mosha dhe leket nuk tregohen.![]()
![]()
Une jam vajze e parimeve.![]()
Citim:
.
shum delikate ti shejtone, lufte gjithanej
te jete femer shejtone, pra femer me plot kuptimin e fjales, pak rendsi ka bionde apo brune
Citim:
epo zbythu nga tema Cecilia kur ske qejf me u pergjigj ...
ja me ler me Fajen e Noton bukuri muhabet rehat rehat![]()
.
shiko se po bejm pak konfuzion... e kaskeni humb virgjerine 18 vjeç te dyja
thoooojneeeeee, qe femrat kur zhvirgjerohen si shkon mendje per pall 1 muaj... e kan frike, shtire, etj.
eshte e vertete ?
Erious e paska me te degjume...
Citim:
Erious e paska me te degjume...
![]()
ca pyetjesh ben e ti na e bere Cecin me turp apo eshte e misterioze ajo
normal pak e frikshme qe po fati im i madh Noto e humba virgjerine jo me 1 virgjerush si puna e Fajes po me 1 cun me shume eksperience dhe mi beri gjerat shume me te lehta me beri ta dua seksin jo te dridhem nga frika kur e degjoj
te ka ndodhur ndonjehere te kesh qene ne krevat me ndonje femer te bukur e nuk te ka shku mendja me bo ashtujshe ?
Citim:
te ka ndodhur ndonjehere te kesh qene ne krevat me ndonje femer te bukur e nuk te ka shku mendja me bo ashtujshe ?![]()
Ca dmth 'ashtujshe' ?
Citim:
Ca dmth 'ashtujshe' ?![]()
![]()
![]()
Citim:
Dhe ke qene duke mendu Harivarin psh...
![]()
Citim:
cecilke qejfi ta ka po bytha sta mba eeee![]()
po do me fol me mua fol tamam mos tall trapin e ndonje virgjerushi se gjynaf![]()
Citim:
Po kjo eshte natyra ime moj shejtone...Une s'di te tallem, thjshte lej imagjinaten te 'punoj'...![]()
![]()
.
normal shejtone, flej per naten me nje alamet p!dhi, por çedo, ja kam pire lengun ashu si dhe ajo mua... se ndryshe s'do rija ketu me ju
ne jeten time, njeren kam zhvirgjeruar, 16 vjeçe kjo... e kam trullosur me konjak skenderbeu, para se ti hiqja breket gjith lezet
cec... pergjigju mi, jo per gje por fillo pastaj e shkruan budalliqe te tipit, respekto femrat erious
Citim:
ashtu te lumte ... vetem mos u lodh vetem me imagjinaten perdore e nojhere ate te shkreten ... "talljen e kisha fjalen![]()
Hari, beje gati aparatin se po afron momenti...
Mos realitetin, ndonje kujtim do e kapesh :p
Citim:
.
alamet p!dhi,
Citim:
cec... pergjigju mi, jo per gje por fillo pastaj e shkruan budalliqe te tipit, respekto femrat erious![]()
Ik Hari se s'doli gje. Jam i virgjer une, nuk di te eksitohem, pa merak.
.
ja pse un nuk i futem bisedave me ju... sepse te ngrifni trapin, e po iki te flej thoni
s'esht normale... mos me provokoni me ne tema te tilla
p.s. cec, sa rendesi i jep shkrimeve te mia ti ?
Citim:
nuk di te eksitohem, pa merak.
Citim:
.
p.s. cec, sa rendesi i jep shkrimeve te mia ti ?
Citim:
mos me thuj qe qenke e impotentI am reallyyyyy reallly sorryyyyyy
gjynaf ... ste gjuaj me don't worrryyy![]()
.
mos qesh, sepse bashkebiseduesi (un) s'po perdor gogla, mimike pa kuptim, pra meso te respektosh tjetrin kur kerkon te kuptosh diçka... apo e ke problem ?
s'ka te bej respekti, je komplet jashte llogjikes.
shiko:
sa te vertet lexon ne shkrimet ku shikon qe un ofendokam femrat sipas teje.
.
ike moj cecilia ?
maaahhhh fut ne mes dhe respektin.
sinqerisht po te jesh vertet ne realitet keshtu siç e thua dhe ti, te duhet 1 penetrim, te pakten çdo 5 ore ne dite te arish te kuptosh vertet ne çbote jeton.
sidhe shume e sforcuar ti, duke harruar qe ne forum pothuaj se te gjithe kan si prioritet argetimin.
nejse, nani nani.
Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.