Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6556)

Postuar nga SmoKer datë 10 Prill 2010 - 22:05:

'Law Abiding Citizen'

Jamie Foxx dhe Gerard Butler ne nje triller vertet shume i mire.

Pas vrasjes se vajzes dhe gruas se tij, Clyde (Butler) hakmerret jo vetem nga personat qe vrane familjen e tij por orkestson dhe nje seri vrasjesh ndaj sistemit te drejtesise qe gjykuan per vrasesit e familjes se tij.

"A man who loses everything , Is capable of anything"

Postuar nga Katilesha datë 14 Prill 2010 - 21:51:

Keto dy ditet e fundit jam zgjuar me pult ne dore.
Diten e djeshme e kam filluar me nje thriller psikologjik, qe ne 8" te mengjesit lool..
" The Broken" me akotren lene Headey. Interesant si film, qe te ve trurin e pergjumur ne levizje dhe te ngre nje sere pikepyetjesh ne koke.. Nje e mire tjeter eshte se aty lexova per nje simptome ( Kapgers , apo dicka e tille se e paskam harruar ), ku nje nga simptomat kryesore ishte qe njeriu beson se nje njeri i afert apo i dashur i tij eshte zevendesuar nga nje mashtrues....
Suspansat nuk me jane dukur ndonjehere me te efektshme se te ky film, ndoshta ngaqe ishte mengjes

Kurse sot, e rregullova situaten me " Did you hear about the Morgans".. E pashe ne DVD.
Film gallate, jane disa situata vertete per te qeshur aty..
Nje doze e mire buzeqeshjeje per te filluar nje dite qe ka si kryefjale te saj " Puneeeee...puneeeee"..

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2010 - 13:43:

Clash of the Titans

Hajd mo shtyhej .... film nga mitologjia greke Zeusi Had-i banoret e Argos dhe Perseu....

Nqse keni kohe per te humbur shkoni shikojeni

Postuar nga Fajtori datë 15 Prill 2010 - 19:21:

Kisha zgjedhje mes "Alice in Wonderland" dhe "Clash of Titans". Pashe te paren ne 3D dhe me zhgenjeu ca. U be i merzitshem, i parashikueshem dhe mungonin detajet grafike. Kshu qe me ngeli peng "Clash of Titans". Ti Angel 3D e pe?

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2010 - 19:22:

po te Imperiali 4D e pashe .... a te krypsha ty

Postuar nga Fajtori datë 15 Prill 2010 - 19:26:

Ah me kete kripen. Me kujtove intervistat kur plasi bomba tek supermerkati Vefes. Ca gra thonin qe atyre qe kishin vene bomben i duhej çare mishi dhe hedhur kripe brenda....

Dhe keta ishin njerezit normale, jo terroristet...

U be me dal te tema shprehjeve popullore me kto mendime.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2010 - 19:29:

ne shpirt te dhemb ne fakt e kam provu iher pa dashje me qellim

Me mire kishe pare Clash of Titans sesa Lizen ne boten e cudirave .... po dhe ti ca gustosh ke me qafsh

Postuar nga Fajtori datë 15 Prill 2010 - 19:35:

Epo s'do ve perrallat me shpata para perrallave te verteta te Tim Burton dhe ti. Jepi dum Pastaj ngelet realizimi, dhe nuk di pse po Alice s'me beri per vete.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2010 - 19:37:

Per realizim cop cop qe dhe Clash of Titans .... po pate mundesi shif case 39 ja vlente vertet.

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 20:49:

Angel,

Se na i bete fiksim kete filmin " Case39".. Di gje ne eshte prononcuar nga Digi Gold? Se po qe se nuk eshte dhene akoma aty mund te pres edhe pak se do e jape, apo ta blej me DVD?

Kete jave ishte nje film me Douglas " Beyond a reasonable dout" te Goldi. Nqs nuk e ke pare te keshilloj ta shohesh se eshte i bukur...

Sa per temen

Une mbreme iu riktheva edhe 1 here " Twalight, New Moon"...Dhe prap me pelqeu njesoj si heren e pare qe e kam pare ne cinema..C'adoloshente qe jam o zot..

Postuar nga Eria datë 15 Prill 2010 - 20:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
C'adoloshente qe jam o zot..

Confirm..je

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 20:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Confirm..je

Se mos kot me mate me parametrat e tua?

Oj kjo....

Postuar nga NS-6 datë 15 Prill 2010 - 21:42:

Kati,pranoje tani!

ripashe "The Ugly Truth" prap...gallate fare si film
Mu kujtua aktori sepse kishit vendos edhe trailerin e "Law Abiding Citizen"...du me e gjet me e pa kete film tani

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 22:25:

Liro , pa problem e pranoj pa fare kompleksi, se si tip komplimenti eshte edhe kjo...

"The ugly truth" e kam pare edhe une mbi 2 here dhe gjithnje qesh sikur te mos e kem pare asnjehere... Me pelqen 2-shja e aktoreve , shume te papam..

Mbreme pervec "Twilight" pashe dhe nje film me Travolta dhe Meyers " From Paris with love"..Eh me genjej titulli e thashe po embelsohem pak para se te fle me copeza Parisi te dashuruar...Por me doli film aksion, me terroriste e automatike.. Gjithsesi realizim i mire..

Postuar nga SmoKer datë 15 Prill 2010 - 22:47:

Citim:
Liro , pa problem e pranoj pa fare kompleksi, se si tip komplimenti eshte edhe kjo...

"The ugly truth" e kam pare edhe une mbi 2 here dhe gjithnje qesh sikur te mos e kem pare asnjehere... Me pelqen 2-shja e aktoreve , shume te papam..

Mbreme pervec "Twilight" pashe dhe nje film me Travolta dhe Meyers " From Paris with love"..Eh me genjej titulli e thashe po embelsohem pak para se te fle me copeza Parisi te dashuruar...Por me doli film aksion, me terroriste e automatike.. Gjithsesi realizim i mire..

Travolta verte qe eshte aktor i mire ,

Si e vrau te dashuren ne fund ai kot ashtu

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 22:52:

C'te dashur more, po ajo ishte tradhetare.. E kishte perdorur gjithe kohen te shkretin....

Mire ia beri..I lumt pushka...

Postuar nga NS-6 datë 15 Prill 2010 - 22:54:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

Si e vrau te dashuren ne fund ai kot ashtu

praktikisht ja hoqe deshiren te gjithe te tjereve edhe me marre mundimin me e shkarku, lene mo me e pa!

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 22:56:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

praktikisht ja hoqe deshiren te gjithe te tjereve edhe me marre mundimin me e shkarku, lene mo me e pa!

Film me kamikaz moo.
Por shyqyr qe ishte Meyers me e sheqeros ifije, edhe Travolta jo keq..

Postuar nga SmoKer datë 15 Prill 2010 - 22:58:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

sikur cfare tregova dhe un , eshte 2 ore film , un vetem nje rrjesht thash

Postuar nga NS-6 datë 15 Prill 2010 - 23:02:

shif se kur pas 2 oresh tjetri vret te dashuren, osh legen fare (skenaristi edhe me teper) sepse mund fare mire te bohej ene ai tradhetar edhe "jetuan te lumtur te dy"! lene mooo, film tjeter se ket e fshiva fare nga lista

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 23:10:

Ore seriozisht e ke ti?

Fshin filmin per nje te shtene kundrejt te dashures....Po ajo ishte kamikaze more, do fshinte nga regjistri qindra njerez aty rrotull... hahahahahaha

Film tjeter...Hmmmm...dale te mendohem....

Ah po " Forever mine" eshte nje romance dashurie nga ato qe te pelqejne ty si adoloshent i vonuar qe je edhe ti..
Bej shaka, se eshte me te vertete i bukur si film, te pakten mua me ka pelqyer..Se nuk po i hyj hollesirave te realizimit, fotografise e gjerave te tjera si ben Faja

Film i 1999 por qe meson dicka prej tij,..Mua me ka mbetur ne mendje nje shprehje: " Hakmarrja eshte si helmi, e pi vete dhe shpreson te vdese tjetri"...

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2010 - 23:15:

Citim:
Angel,

Se na i bete fiksim kete filmin " Case39".. Di gje ne eshte prononcuar nga Digi Gold? Se po qe se nuk eshte dhene akoma aty mund te pres edhe pak se do e jape, apo ta blej me DVD?

e ke te imperiali te qendra kristal ket jave shko shife ja vlen vertet.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Prill 2010 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Kati,pranoje tani!

ripashe "The Ugly Truth" prap...gallate fare si film

shume i bukur vertet, shkova 3 here rresht ne kinema

Postuar nga Katilesha datë 15 Prill 2010 - 23:19:

Ah, sikur te mundja, por shume bizi per dreq..Vetem me shku ne orarin e darkes @ 22" h lool

Gjithsesi po shoh se mos e shkarkoj, meqe ia vlenka kaq shume...Se me duket ishte i bazuar edhe ne histori te vertete, apo ia fus kot une?

Postuar nga Fajtori datë 16 Prill 2010 - 07:06:

Citim:

Bej shaka, se eshte me te vertete i bukur si film, te pakten mua me ka pelqyer..Se nuk po i hyj hollesirave te realizimit, fotografise e gjerave te tjera si ben Faja

Epo kur shkoj ne kinema jam si puna e femres:

Po ia lashe duhet te pakten te me heqe trurin me artin e vet

Postuar nga Morfine datë 17 Prill 2010 - 14:41:

L'Arnacoeur

Filmi i fundit eshte L'Arnacoeu. E shtyre me teper nga aktori Romain Duris qe ka luajtur dy filmat qe me kan bere per vete "L'Auberge Espagnole" e pjesa e dyte "Les Poupées russes" dhe gjithashtu kengetarja e adhuruar e francezeve, Vanessa Paradis...

Skena shume te kendshme qe te bejne te qeshesh me te madhe.

Kurse filmi i parafundit ishte "Remember Me" me Robert Pattinson gjithashtu me pelqeu shume...

Postuar nga Fajtori datë 28 Prill 2010 - 23:31:

Ky eshte nje nga dokumentaret me te bukur qe mund t'ju kape syri kohet e fundit. Montazh dinamik dhe realiteti i bere ankth filmik.

Majmunet jetojne ne gjendje te eger ne rruget dhe çatite e Jaipur, Indi.

Postuar nga moonlight datë 07 Maj 2010 - 16:05:

"Troy" Nice one...

Postuar nga shelgu datë 18 Maj 2010 - 20:01:

Eshte i share kush e shan kete film

http://www.youtube.com/watch?v=rC6jcj3V53E

Jo per gje po po pres finalen

Postuar nga Balerina datë 19 Maj 2010 - 07:37:

Robin Hood

Russell Crowe se eshte nje aktor shume pasionant. Degjova se filmi nuk kishte marre kritika te mira, po cfare kuptojne ata nga madheshtia e nje filmi qe eshte filozofia e luftes dhe lirise, dhe jo portretizimi i akteve barbare? Me pelqeu shume. E pashe dy here. Do e shoh edhe njehere se te paren here shkova e pashe vetem se nuk prisja njeri kur te ishin te lire ata te vinin.

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Maj 2010 - 07:40:

Re: Robin Hood

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Russell Crowe se eshte nje aktor shume pasionant. Degjova se filmi nuk kishte marre kritika te mira, po cfare kuptojne ata nga madheshtia e nje filmi qe eshte filozofia e luftes dhe lirise, dhe jo portretizimi i akteve barbare? Me pelqeu shume. E pashe dy here. Do e shoh edhe njehere se te paren here shkova e pashe vetem se nuk prisja njeri kur te ishin te lire ata te vinin.

Dynjoja dun Twilight of the new moon ...................... Me qe ra fjala ....... ca dreq filmi eshte ky ....... qe na cane trapin?????????

Postuar nga shelgu datë 19 Maj 2010 - 16:27:

Re: Re: Robin Hood

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Dynjoja dun Twilight of the new moon ...................... Me qe ra fjala ....... ca dreq filmi eshte ky ....... qe na cane trapin?????????

Aman edhe ti. Historia e anglezeve eshte me e dhjera. Dhe kshu Robin Hudi eshte i vetmi hero, edhe ky i krijuar qe paska luftuar per "liri" Lirine e leshit. Anglezet duke mos pasur heronj, krijojne legjenda, si Rikard zemerluani Invanhoe, e lesh me qime.

Postuar nga cecilia datë 22 Qershor 2010 - 15:25:

Bridges of Madison County

Dje, me propozoi nje shoqja ime franceze te shikoja ne DVD kete filmin. E pashe plot dy ore, e ngulur perpara ekranit.

Nje film i cili te jep te kuptosh se si vetem 4 dite mund te ndryshojne ekzistencen tende...Ajo ishte nje grua, si te gjitha NE por...shikojeni me mire.

Shume shume romantik.

Postuar nga Fajtori datë 29 Qershor 2010 - 06:16:

Lawn Dogs (1997)

Hera e dyte qe e pashe pas shume kohesh. Film i rralle, i bukur dhe mbreselenes. Aktori meriton çmim, se di nese ka marre. Per fat u gjeka i gjithi ne youtube (por ndoshta e heqin shpejt).

Shikohet ketu:*
http://www.youtube.com/view_play_li...L&v=AjWmBeH4phU

*P.s. Lidhni kompjuterin me televizorin se filmi vazhdon vete pa asnje klikim tjeter.

Postuar nga NS-6 datë 29 Qershor 2010 - 14:48:

Green Zone

Postuar nga dylan datë 29 Qershor 2010 - 16:29:

I've Been Waiting For You

Postuar nga dylan datë 29 Qershor 2010 - 16:31:

Re: Bridges of Madison County

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Dje, me propozoi nje shoqja ime franceze te shikoja ne DVD kete filmin. E pashe plot dy ore, e ngulur perpara ekranit.

Nje film i cili te jep te kuptosh se si vetem 4 dite mund te ndryshojne ekzistencen tende...Ajo ishte nje grua, si te gjitha NE por...shikojeni me mire.

Shume shume romantik.

ca me pelqen ky film diku ne ket teme jam munduar ta shpjegoj ket film shume i bukur prekes e te ben te mendosh qe dashuria snjef moshe

Postuar nga Eria datë 29 Qershor 2010 - 16:32:

The Back up plan me JLO...i lezetshem

The Bounty hunter...interesant...

Dhe per te kushedi sajten here....Email for you ( you got MAIL)

Postuar nga dylan datë 29 Qershor 2010 - 17:04:

Dhe per te kushedi sajten here....Email for you ( you got MAIL) dhe ket sa me pelqen ky film me sjell plot kujtime

si ka mudnsi qe njerezit dashurohen online ket sarrij ta kuptoj me duket ca absurde

Postuar nga Katilesha datë 07 Korrik 2010 - 14:57:

Per te disaten here.

Ondskan ( The Evil) - E liga

( I bazuar ne novelen e Jan Guillou).

Postuar nga Fajtori datë 07 Korrik 2010 - 20:44:

Rus ky filmi? Xhirimet dhe fotografine i paska te bukura.

Postuar nga Fajtori datë 30 Korrik 2010 - 06:53:

Citizen Kane (1941)

alias Quarto Potere

Konisderohet filmi me i madh ne histori. Boh, ndoshta se pashe une me shume vemendje.

Postuar nga BUCS datë 30 Korrik 2010 - 19:52:

"Life of David Gale"

Nuk ka marre review shume te mira, por per mua ishte film i bukur.

Postuar nga Katilesha datë 03 Gusht 2010 - 00:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Rus ky filmi? Xhirimet dhe fotografine i paska te bukura.

Jo rus, po suedez me sa di une..

Qe te kthehem te tema....

Mbreme iu ri-ktheva horrorit. Ishte cilesuar si filmi me i mire horror i 2008, por mua nuk me pelqeu dhe aq shume.. I gjithe filmi sillej rreth nje "familjeje" ku rregulli i vetem ishte ose te beheshe si ata, ose te vdisje...

Mum & Dad

Filmi i dyte qe fatkeqesisht nuk e kam perfunduar se me ka zene gjumi, ishte me legjenden Jim Morrison...Eshte nder rolet e paketa qe me ka pelqyer, ose me sakte qe kam adhuruar Val Kimer. Nje rol i arrire, njw Morrison i dyte....

The Doors

Postuar nga cecilia datë 08 Gusht 2010 - 21:57:

Out Of Africa

Me Robert Redford & Meryl Streep

Realizatori Sydney Pollack

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 09 Gusht 2010 - 02:53:

Sapo mbarova se pari filmin Iranian "The Colors Of Paradise" dhe mund te them me gojen plot qe kisha shume kohe pa u shkaterruar emocionalisht nga nje film!

Postuar nga Katilesha datë 11 Gusht 2010 - 22:46:

Dracula 2000

Film qe nuk te le ndonje pershtypje te vecante, por qe kur luan nje aktor si Gerard Butler e sheh me kenaqesi..

Edhe vampir edhe king perseri mbetej...

Postuar nga dylan datë 12 Gusht 2010 - 17:50:

me then qe smbaj mend cili ehste i fundit film qe kam shiku a me qeshni

Postuar nga Eria datë 12 Gusht 2010 - 22:09:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me then qe smbaj mend cili ehste i fundit film qe kam shiku a me qeshni

Sje e vetmja po he...se dhe une i kam bere dalje TV dhe kinemase...smbahet mend ckam pare se fundmi

Postuar nga dylan datë 13 Gusht 2010 - 11:58:

pershtypjet i them her tjeter sa filloi nje film DONT DIE ALONe po eshof besoj hajt ishalla po me pelqen

Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.