Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 131 132 133 134 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga briseide datë 08 Dhjetor 2008 - 21:09:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

You still can have just friends in your life, not always only lovers....

Jam d'akord!

Postuar nga Eria datë 08 Dhjetor 2008 - 21:16:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Jam d'akord!

Me too

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2008 - 21:51:

Dhe po te lexosh shpjegimin tim kam te drejte ........ femrat jane te prirura drejt saj ..........

shit ....... I'm not getting any today ......... What's wrong ...... very busy????????? Common ...... .

Postuar nga kotka datë 08 Dhjetor 2008 - 21:57:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Dhe po te lexosh shpjegimin tim kam te drejte ........ femrat jane te prirura drejt saj ..........

shit ....... I'm not getting any today ......... What's wrong ...... very busy????????? Common ...... .

ME NE FUND RAME DAKORD TE GJITHE EDHE ME TY SI PESHKATAR TE MADH QE TE KEMI.

SO FRIENDS AHHH GOOD FRIENDS

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2008 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

EDHE ME TY SI PESHKATAR TE MADH QE TE KEMI.

SO FRIENDS AHHH GOOD FRIENDS

Mos e ngaterro peshkun ne kete muhabet ....... nuk ka lidhje fare .... eshte per tjeter gje .................. .

Postuar nga briseide datë 08 Dhjetor 2008 - 23:12:

Citim:

Ku e ke mendjen Trull?

Postuar nga Balerina datë 08 Dhjetor 2008 - 23:23:

Citim:

E ke shume gabim ..... ato kane dale ne kohen e bumit ekonomik ne Amerike ......... . Une i kam patur ato mendime para se te vija ketej .......
Personalisht jam tip qe i le femrat te flasin te shprehen, pra i degjoj (pavarsisht se mund te mos marr vesh cfare thone ), dhe nje pjese e mire e tyre kete gje duan. Tani si te mos me shkoje mendja mua kur rrushi mbeshtetet ne krahet e tua (shoqerisht ) duke gjetur menduar se ka nje shok ku te mbeshtetet ........ apo kur rri vetem me te ne dhomen e saj duke "bere detyrat" ...... dhe ke perballe teje nje krijese per te cilen shtate veta jane duke u jargavitur njekohesisht poshte pallatit ..............etj etj etj ......

hahahahahaaa, sa kam qesh, sa kam qesh...i forte je.
Me pak fjale middleground qe gjetem ne ne kete teme eshte se nuk ka femra e meshkuj qe kane shoqeri, po as ekstremi tjeter...kshu qe mbeten friends, po me benefits (kur t'i teket cunit terheq benefitet). :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2008 - 23:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

hahahahahaaa, sa kam qesh, sa kam qesh...i forte je.
Me pak fjale middleground qe gjetem ne ne kete teme eshte se nuk ka femra e meshkuj qe kane shoqeri, po as ekstremi tjeter...kshu qe mbeten friends, po me benefits (kur t'i teket cunit terheq benefitet). :p

...... me saktesimin se nuk eshte se ju do vuani ...... (domethene femrat)

Postuar nga diabolic datë 09 Dhjetor 2008 - 00:24:

Kshu eshte kur ndahesh nga nruja dhe do te bash jeten e beqarin, duhet me gatu vet... eheheh

Postuar nga Demokrate4ever datë 09 Dhjetor 2008 - 04:13:

Citim:

Lela di italisht ........ une vetem te lexoj di ............ . Ose pyt Demon kur te kthehet se edhe ajo e than taljoncen ...........

pyt antarin e dyte te grupit pjatalares,

Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 131 132 133 134 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.