Forumi Horizont | Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » ... E fundit » Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13850)
E kendshme kenga e ketyre francezve,sado qe me kete emrin lene ca per te deshiruar...te japin pershtypjen e ndonje arme lufte si Ak47 apo M16 ...nejse !!
Dhe videoja aspak keq.... jo se eshte ndonje perle si video,por fakti eshte se ajo femra esmere qe flirton me ate tipin i ngjan shume ishes time vetem se ai tipi as qe me ngjan fare !! Me gjithe modestine qe me karakterizon,mund te them qe jam shume here me mire se ai kokrrodhja (ose me sakte kam qene kur isha mosha e tij )
We Own the Sky - M83
Shirley Bassey - I am what I am
Lodhur duke shpjeguar ato qe me rrethojne, nese i paguaj une veprimet e mia perse duhet te shtoj dhe taksen e tyre?
ps.Roi po konvertohesh dhe ti ne kete lloj muzike e me bukura eshte qe se ke kuptuar sa ngjitese eshte
Soap&Skin ose me sakte Anja Plaschg ! Austriakja e re duket goxha premtuese ! Albumin Lovetune For Vacuum e ka realizuar kur ishte vetem 18 vjece...(aktualisht eshte 19,me pak fjale vjet) !!! Pianiste me nje stil teper te vecante dhe teper dark,me nuanca here te forta e here te buta malinkonie,ndonjehere edhe trishtimi te lehte... per kete dhe goxha te veshtire per tu pelqyer ne mase ! Kjo kenga,Cynthia nga ato qe po me ngjit me shume...
Cynthia - Soap&Skin
Ps:Eh Tulpe...s'kam c'bej,konvertohem dhe une per mos te ngel pas ! Sdq vazhdoj ta seleksionoj ate qe degjoj,se jo nuk mjafton qe dicka te jete e re dhe e modes e te me pelqej ! Jam cik kritik kundrejt ketij rikthimit ne mase te rrymave dance te viteve 80,po hec mo...derisa spo del ndonje gje e re ne horizont....
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Soap&Skin ose me sakte Anja Plaschg ! Austriakja e re duket goxha premtuese ! Albumin Lovetune For Vacuum e ka realizuar kur ishte vetem 18 vjece...(aktualisht eshte 19,me pak fjale vjet) !!! Pianiste me nje stil teper te vecante dhe teper dark,me nuanca here te forta e here te buta malinkonie,ndonjehere edhe trishtimi te lehte... per kete dhe goxha te veshtire per tu pelqyer ne mase ! Kjo kenga,Cynthia nga ato qe po me ngjit me shume...
Cynthia - Soap&Skin
Ps:Eh Tulpe...s'kam c'bej,konvertohem dhe une per mos te ngel pas ! Sdq vazhdoj ta seleksionoj ate qe degjoj,se jo nuk mjafton qe dicka te jete e re dhe e modes e te me pelqej ! Jam cik kritik kundrejt ketij rikthimit ne mase te rrymave dance te viteve 80,po hec mo...derisa spo del ndonje gje e re ne horizont....
the other day i read somewhere that "music causes us to think eloquently"
Jam zgjuar me te ne mendje, e kam pesh-pesh melodine gjithe diten me vete ( edhe ne ore te seminarit) dhe akoma po e degjoj....
Nirvana- Where did you sleep last night ( qe as me intereson fare)
Kjo kenga hahaha, me duket se teksin e ka italisht,sado qe s'ta jep pershtypjen fare...duket qe eshte francez dok i biri botes
Sdq,aspak keq....percjell nje atmosfere disi retrò ,goxha e lezetshme !
Manty - Sebastien Tellier
Te ngulitet ne mendje kjo hahaha hahaha hahaha e s'te shqitet me
Michael Jackson - Liberian Girl
Fille libérienne ...
Plus précieuse que toutes les perles
Ton amour est si complet
Fille libérienne ...
Tu m'embrasses alors,
Ooh, le monde
Tu m'as fait ça...
Tiziano Ferro - La paura che
Mario Biondi - Something That Was Beautiful
"Sepse kur nuk ke frikë të rrish vetëm, mund të zgjedhësh se me kë dëshiron të rrish. Nëse ke frikë të rrish vetëm, nganjëherë përfundon duke bërë kompromise, sepse ajo frikë është më e fortë se të ndenjurit me dikë që nuk e do më" ... s'jane fjale te miat por ne fund te fundit te gjithe jemi perhere hajdute te dickaje qe s'na perket.
Ky eshte albumi i fundit qe kam shkarkuar, shumices nuk i besohet qe ky ze i perket nje te bardhi e per me shume italian. Kur degjova kete fillimi me kujtoi nje kenge te vjeter te Baglioni-t...
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » ... E fundit » Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.