Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Shtator 2010 - 00:18:

Re: Faje ti e lajmerove ? :P

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Papandreu: Tirana të mbrojë minoritetin

Është një çështje tepër serioze dhe nuk vlerësoj se këto ngjarje janë thjesht të rastësishme. Për fat të keq shohim fenomene të ngjashme, të një shpërthimi të nacionalizmit nga disa grupe ekstreme, por që fatkeqësisht ndikojnë në konkludime politike që kanë si qëllim të vënë në shënjestër minoritetin grek në Shqipëri, siç ishte ngjarja tragjike e vrasjes së Aristotel Gumës, por edhe veprime të tjera që tregojnë një qendrim armiqësor. Për ne është një çështje tepër serioze, sidomos për marrëdhëniet tona dypalëshe, të cilat duam që t’i kultivojmë në një frymë positive”, tha Papandreu.

Është një çështje serioze për ecurinë europiane të Shqipërisë, për arsye se nacionalizmat nuk ndihmojnë në Ballkan, nuk ndihmojnë në vendet fqinje, dhe dua të çoj këtë mesazh drejt palës shqiptare, se nacionalizmat kanë krijuar gjithnjë probleme, jo vetëm mids shteteve, por kanë shkaktuar edhe viktima në njerëz të thjeshtë. Ne këtu në Greqi, kemi bërë një përpjekje serioze për integrimin e shumë shqiptarëve në shoqërinë greke, ndoshta ka pasur edhe probleme, ndoshta ndodhen edhe ngjarje, por duhet t’u shmangemi këtyre nacionalizmave. Minoriteti grek është një minoritet që duhet të ketë mbrojtjen e shtetit shqiptar për sa i përket të drejtave të tij. Dhe ky është pozicionimi që qeveria greke do të mbajë”, vijoi më tej kryeministri grek.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=192137&ref=fp

Greku eshte ne krize ........ dhe per te hequr vemendjen do filloje te beje lloj lloj budallalliqesh ....... ka ndodhur me pare dhe do vazhdoje te ndodhe .......... .

Postuar nga AngelDevil datë 15 Shtator 2010 - 01:38:

Re: Re: Faje ti e lajmerove ? :P

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Greku eshte ne krize ........ dhe per te hequr vemendjen do filloje te beje lloj lloj budallalliqesh ....... ka ndodhur me pare dhe do vazhdoje te ndodhe .......... .

Normal

I moret vesh ndryshimet e reja ne qeveri... po heqjen e Priftit doli si djali plangprishes Do shkoje ne parlament me votat e votuesve tha dhe do jape doreheqjen nga LSI-ja ... sec kam pershtypjen qe do i bashkangjitet Sales e hengri sa krahu Meta hahaha

Postuar nga Fajtori datë 15 Shtator 2010 - 02:40:

Me votat e cilet votuesve do shkoje ky? Shqiperia ka sistem zgjedhor proporcional, nuk ka zgjedh njeri Dritan Priftin.

Paska ardh rradha te nderrohen ministrat se u ngop sfungjeri me uje. Tani e ka rradhen tjeterkush te vjedhi, po pak me i besuar per LSI-ne. Gjithe leket qe duhen per fushate elektorale nga do gjehen? Nuk blehen votat me ideale, duhen leke.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Shtator 2010 - 02:43:

mire e ke ti por ai e ka mandatin sja heq dot njeri.

Une po mendoja ne fakt pse e hoqen dhe pse e paskan kercenuar kaq shume mos valle ka lidhje me tenderimet e HEC-eve te bashkeshorteve te Vokshit dhe Bregut??? boooh

Postuar nga Vizioner datë 15 Shtator 2010 - 02:47:

Shikoni, shikoni tani Opinion = TV Klan

Vrasja e Hajdarit.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Shtator 2010 - 02:49:

cti shof aman mua sme intereson e shkuara (pasi e di si kane rrjedhe ngjarjet) por situata e tanishme ka per tu bere 1 zallamahi e madhe jam e sigurt

Postuar nga Fajtori datë 15 Shtator 2010 - 02:53:

Mund edhe ta kene heq se nuk vjedh xhanem. Por do kishte bertit me te madhe te ishte ashtu. Per mua ideja me e sakte mbetet qe, nese ka muhabet vjedhjesh, ky ka vjedh vete. Edhe PS nuk kapet kot me kete dhe s'kapet per shembull me ministra te tjere, tip Bujar Nishani.

Krahu Metes dihet boterisht qe vjedh me lopate, jo me luge.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Shtator 2010 - 02:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mund edhe ta kene heq se nuk vjedh xhanem. Por ne ate rast do kishte bertit me te madhe (po te ishte burre). Po filloi te flase pas 2 muajsh piji lengun. Per mua ideja me e sakte mbetet qe po qe per te vjedh, ky ka vjedh vete. Se dhe PS nuk kapet kot, dhe s'kapet per shembull me ministra te tjere Bujar Nishanin.

Krahu Metes dihet boterisht qe vjedh me lopate, jo me luge.

jane shume dallavere ne mes qe dyshoj une ... e para qe prifti te kete nxjerre informacione tek Rama ne lidhje me kontratat e shume perfolura kohet e fundit ne media nga bashkeshortet e ministrave ose tjetra heqin ate per te zhduk provat e ka marre 1 shperblim te majme e ben filma mediatike kot

nga te gjitha anet prifti eshte komplet i djeg dhe nga LSI do largohet 100 %... nqse ai voten e tij e bashkon me PS vertetohet dyshimi im i pare pra qe ka nxjerr informacione ( i ka shitur me para a jo pune tjeter) nqse bashkon voten me PD vertetohet dyshimi i dyte.

Nejse mendim i imi ky.

Postuar nga Fajtori datë 15 Shtator 2010 - 03:02:

Ti AD ishe ajo qe the qe te kutite e Fierit dilte PS fituese nga informacione te brendshme? Qe kutite ishin 9-6 ne vend te 8-7 ? Madje do dilnin 10-5...

Ik se te ka rene kredibliteti

Postuar nga AngelDevil datë 15 Shtator 2010 - 03:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ti AD ishe ajo qe the qe te kutite e Fierit dilte PS dhe kishe informacione te brendshme?

Ik se te ka rene kredibiliteti

Se mbaj mend a e kam thene une a jo me thene te drejten... por une parashikova bashkeqeverisjen e PD me Meten kur te gjithe ju thoshit jo ska mundesi Meta eshte i majte

Kredibiliteti im eshte shendosh si molla ... ja presim si do ecin ngjarjet

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.