| Forumi Horizont | Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)
Intervist me Lela_Dr
Gazetari: E dashur Lela_dr
Lela_dr: tashi ju gazetaret ta thoni troc, cuno ku me gjete te dashur ti re.
Gazetari: Me fal se ne e perdorim si shprehje por me falni nese ju ofendova
Lela_dr: Shih ky un thash kot se ne fakt mu me pelqeu qe me the ashtu biles thuje prap
Gazetari: e dashur Lela_dr
Lela_dr: E tha prap per koken e mamit, uuuaaaaa si qenka ky. Prit te vej cik kapelen.
Gazetari: Cfar mendoni per FH
Lela_dr: Tashi un marr pjese ne 114 forumi por si FH nuk ka, me esht bo si shpi , biles ne cdo dhom kemi nganji kompjuter qe i perdorim ne rast nevoje.
Gazetari: A ndjeheni e lumtur.
Lela_dr: Ne fakt meqe kjo intervist do botohet dua te them te verteten pasi ne forum ka nje tem ku gjithmon shkruaj e loshur e merzitur e derrmuar etj por tani ndjehem buon dolce.
Gazetari: Sip o e moderoni forumin?
Lela_dr: Uaaaa po vajza qe duket z’do kallauz, shif votimet pasi mbaj vendin e par.
Gazetari:A ke miq?
Lela_dr: Miq kam plot si ti dush dhe nga ti dush, msn ime eshte 8 metra e gjat.Flas me te gjitha viset dhe katakombet. Te gjith me kan shum xhan por..... edhe kaq ktu maron fjalia.
Gazetari: Te bej nje pyetje qe te dalim aty ku duhet.
Lela_dr: Ne fakt po deshe me dal shkojm pijm nje kapucino ne nje local Circolo Skenderbeg pran detit Rimini pasi aty dal dhe heq merzin.
Gazetari: Jo jo thash per pyetjen.
Lela_dr: Po me pyet atje ska problem.
Gazetari: Cfar eshte endrra juaj
Lela_dr: Ja te gjej nje gazetar si ty, kshu dmth nje djal si ty dhe te behem montatore.
Gazetari: Keni probleme me anetaret?
Lela_dr: jo me anetaret nuk kam probleme por un dij te gatuaj shum mire.
Gazetari: Cmendim ke per fshirjen e masezheve?
Lela_dr: Cfar te them un nese ka ankesa ka nje nenforum ku mund te ankoheni por un vazhdoj edhe shkollen e lart, edhe punoj, edhe merem me forumin, fshij ne forum fshij edhe ne shpi, jam shum puntore. Ne fakt ne oren 3 te nates flej gjum. Po ti na thuj edhe naj gjo per veten tate.
Gazetari: Sit e them pooo endrra shikoni.
Lela_dr: Duke qen se flej me orar te shkurter edhe endrrat I kam te shkurtra. Por ama endrrat me dalin ja psh mbreme te pash ty. Zot I madh sa bukur qe ishte. Un kam pare edhe me KOnten, Durrsakun, Myzeqarin por si me ty jo per koken time qe jo.
Gazetari: Naten e mir
Lela_dr: Uaa ky, jo re jo se e kemi rrugen bashk kot thua naten e mir shih ky.
| Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.