Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 » Trego 185 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Me teper rreth meje.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10360)
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Ajris eshte akoma ne Amerike per kurim..dmth beri t'gjitha ekzamen-et dhe se shpejti do kthehet ..
Per fat, sdoli ajo qe mendohej ...po diçka tjeter.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ju thashe
Doktoret shqiptare te vdesin me zor e duke mos pas gje. Shyqyr qe ka dale mire
Citim:
Per fat, sdoli ajo qe mendohej ...po diçka tjeter.
Bjonde ske aspak te drejt tflasesh kshu, se ti se di si ndodhen ngjarjet..madje tgjith treguat pamaturi me ato debate qe u ben...po e lem me kaq me mire, se skemi per t'ren dakort kurre..
Ajo teme su hap per tu duk,( siç u fol ketu ) po per ti dhen kurajo e asgje me shume..se eshte njeri pa njeri..eshte kollaj te leshosh fjalen e rende para t'mires ..
Citim:
Bjonde ske aspak te drejt tflasesh kshu, se ti se di si ndodhen ngjarjet..madje tgjith treguat pamaturi me ato debate qe u ben...po e lem me kaq me mire, se skemi per t'ren dakort kurre..
Ajo teme su hap per tu duk,( siç u fol ketu ) po per ti dhen kurajo e asgje me shume..se eshte njeri pa njeri..eshte kollaj te leshosh fjalen e rende para t'mires ..
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
fleur lexo ma mire e kupto ate qe kam dashur te them ...kam thene vetem nje gje meqe ajo nuk ishte ashtu sic mendonit ju (se sinqerisht une se kam menduar asnjeher nje vajze e tille te kishte ate semundje dhe spe sjam doktoreshe kuptoj disa gjera ) te pakten nje falje per mallkimin qe asaj ja thate per femijet dikush tja thote dhe aq me shume sot qe eshte 8 mars ...nuk i behet asnje nene nje urim i tille .Shpresoj qe u kuptum .
Si me paska ardhe deri ne usa ajo, ne sna doli nje vizite na klinika ime me I bo noi gjilpere
Citim:
Lexova shum qarte Bjonde..mos perto hidhi nje sy..se çfare i fola Achelyt , kur u shpreh ashtu e ça mora...vetem ofendime e sharje, debile, fmi, etj etj ..
Ajo Ajris jetofte sa malet se duhen tipa kinge si ajo. Por kjo tema e kancerit eshte bere mode e zakonshme femerore qe del shpesh. Te kuptohemi, rastet e kancerit jane rritur vertet. Madje kohet e fundit kam degjuar shume dhe kam pare njerez ne shtratin e vdekjes. Por kam degjuar edhe per kancer tip gripi qe vjen me nje teshtime, kam degjuar per para-kancer (status para se te vije kanceri!!?), per post-kancer dhe mes-kancer, te gjitha perpikmerisht te ekzagjeruara ose te rreme. Prandaj, kur degjoj fjalen kancer tani fus duart ne xhepa dhe pres te shoh si do dali muhabeti.
Doja thjesht t'ju thoja se rritja e niveleve efektive te kancerit nuk duhet perzjere me moden e lemerise psikologjike te te qenurit femer. Me pozitivja per kedo (per ata qe kancerin e kane dhe ata qe pergatiten te humbasin nje njeri) eshte qe te kete mirekuptim dhe miqesi (ne vend te mallkimeve dhe sherreve). Kusurin e vendos koha pastaj.
Citim:mos fol kshtu budallalliqesh debra kush te merziti ty, lulja?!
Po citoj ato që tha Deb*
Kam vendosur te marr ca pushime te gjata. Kaq mjafton. Tregova cik si teper.
Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 » Trego 185 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.