Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)

Postuar nga qershor13 datë 01 Korrik 2004 - 16:56:

Nje polic tu rrujte ke berberi.i thote berberi: po e gjete ket
pytje je i modh: c'a e kam un cunin e momes teme. polici: cun xhaje, jo, cun
teze,jo,cun daje,jo,cun halle,jo.nuk e gjej dot thote polici. po
osht vllai im mer gamor - thote berberi. Shko polici tu pyt shokun e vet: ca
kom un cunin e momes teme. Ene ky tjetri po isoj: cun daje......
po jo mer gamor thote polici se osht vllai berberit.

Postuar nga qershor13 datë 01 Korrik 2004 - 16:59:

Një familje ishte ngushtë për banesë konkretisht kish dy dhoma, në njërën flinte gruaja me fëmijët dhe tjetrën e përdornin si dhomë pritje dhe në të flinte edhe i zoti i shtëpisë. Një ditë i vjen një mysafir i cili bëhet kurioz dhe pyet të zotin e shtëpisë: Më falni po si ia bëni për të fjetur me gruan? Kur dua të flej me gruan fërshkëllej..
Po mirë kur doni ju fërshkëlleni, po kur don gruaja si ia bëni? Kur
don gruaja vjen dhe thotë: A fërshkëlleve ti, apo më bëne veshet mua!!!

Postuar nga qershor13 datë 01 Korrik 2004 - 17:17:

historia e nje zonjushe, qe tregon hollesite pasi mori paten.

- 2 janar
Urra!!!! Me ne fund ma dhane patenten. Tani mund ti jap makines pa pase nevoje te degjoj instruktorin qe me thote: Kujdes, mos u fut kundravajtje. Kujdes ate plaken, freno ... frenoooo!!! Nuk arrij ti duroj dot fraza te tilla. Se di si e kam duruar per dy vjet.

- 8 Janar
Autoshkolla ka organizuar nje feste meqe une mbarova. Instruktoret jane mallengjyer. Njeri tha se do mbante nje meshe falenderimi, kurse nje tjetri mu duk sikur po i dilnin lot dhe te gjithe thane qe do ngrene nje dolli per te festuar ngjarjen. Ishte shume e kendshme, po nuk mendoja qe patenta ime te meritonte kaq shume.

- 12 Janar
Bleva nje makine. Per fat te keq mu desh ta lija tek dyqani ku e bleva per ti nderruar prapakolpin, te cilin e demtova kur desha te dal. Ne vend te fusja te parin, futa indietron. Duhet te ishte mungesa e praktikes. Kisha nje jave pa i dhene makines.

- 14 Janar
Ja, ja makina ime. Isha aq e gezuar sa vendosa te bej nje xhiro. Mesa pashe, edhe njerez te tjere kishin te njejten ide me mua, sepse pas meje ishte nje rradhe shume e gjate makinash qe i binin borise si neper dasma. Vendosa te kenaqem me ta dhe ula shpejtesine nga 10 ne 5 km/h. Te tjereve i pelqeu aq shume sa filluan ti binin borive me shume.

- 22 Janar
Komshinjte e mi jane me te vertete rob zoti. Neper lagje kane vene kartela me te shkruajtur me germa te medha "KUJDES NGA MANOVRAT", me kane dhene vendin me te madh per parkimin e makines dhe kane ndaluar daljen e kalamajve ne rruge kur une duhet te leviz me makine.

- 31 Janar
Automobilistet e tjere i bine borive shpesh dhe me bejne me shenja. Une mendoj se eshte gje e bukur po edhe e rrezikshme. Njeri, nje dite donte te me thonte dicka, po une s'po gjeja butonin per te ulur xhamin, dhe duke e kerkuar desh shtypa nje plake. Per fat te mire isha me shpejtesine time normale... 10km/h.

- 10 Shkurt
Automobilistet e tjere kane ca vese te keqija. Jo vetem qe bejne i tufe me
shenja, po gjithe kohes gerthasin. Nuk e di ca duan te thone se kam xhamat e mbyllur, po besoj se me japin udhezime. Them keshtu pasi nje
here degjova njerin qe me thoshte:"Ktheju n'shpi tate". E mrekullueshme.
Si e dinte nga po shkoja? Sido qe te jete, kur te kem gjetur ku eshte butoni per te hap xhamat do zgjidh goxha dyshime.

- 19 Shkurt
Qyteti nuk eshte kurre i ndricuar mire. Sot kam bere xhiron e pare naten. Per te pare mire mbaja ndezur dritat e gjata. Edhe automobilistet e tjere
qe shkembeja rruges kishin te njejtin mendim me mua, pasi sa me shifnin, ndeznin dhe ata dritat e gjata. Njeri ndezi edhe ca fenere te tjere qe i kishte mbi makine. NJe gje s'mora vesh, pse i binin borive. Ndoshta per te trembur ndonje qen a mace, ec e merre vesh.

- 26 Shkurt
Sot pesova aksidentin e pare. Hyra ne nje rotonde, po meqe kishte shume makina (sdua te ekzagjeroj, ishin kater) nuk po dilja dot. Vazhdoja te sillesha rreth rotondes duke pritur momentin e duhur. Kjo beri qe te me merreshin mendet, dhe te shkapetesha per monumentin ne mes te rotondes. Duhet te limitojne qarkullimin ne rotonda. Te lejojne vetem nga nje makine per xhiro.

- 3 Mars
Terslleku spo me shqitet. Ika te marr makinen ne garazh, dhe kur po dilja, ne vend te shtypja frenat, shtypa pedalen e gazit. Bera karrombol me nje makine qe po kalonte aty, duke i prishur komplet anen e djathte. Rastesisht, shoferi ishte instruktori qe me kishte dhene patenten. Burre zoteri, pa asnje dyshim. Ngulja kembe mbi faktin qe ishte i gjithe faji i imi, po ai vazhdonte te thoshte: "O Zot me fal... o Zot me fal....."

Postuar nga qershor13 datë 01 Korrik 2004 - 17:23:

Nje gazetar shkoi ne nje fshat te thelle malor per te marre ne interviste njerezit qe jetonin atje, per ti pyetur sesi ja kalonin jetesen atje. Kur arriti lart ne mal, perpara i doli nje bari. Po pyes kete, tha me vete ky gazetari. Ndaloi u pershendet. Po mire i tha, si ja kaloni kendej, merziteni ndopak. Joooo pse te merzitemi , tha bariu. Ja kalojme shume mire ketu. Pa na
thuaj ndenje histori te gezueshme , i tha gazetari. Mire tha bariu dhe ja filloi.
Po ja nje here i kishte humbur delja nje shokut tone, dolem te gjithe ta kerkonim, pas nja 5 oresh mezi e gjetem. U mblodhem ne nje kasolle, pime e u dehem nga gezimi dhe meqe nuk kishim ca te benim ja hypem te gjithe deles.
Po mire, i tha gazetari, ndenje histori tjeter te gezueshme.
Nje dite i kishte humbur gruaja nje shokut tone, dolem te gjithe ta kekonim, kerkuam e kerkuam, pas 10 oresh mezi e gjetem. Shkuam ne nje kasolle, pime u dehem dhe nga gezimi nuk kishim se ca te benim tjeter po ja hypem asaj gruas te gjithe me rradhe.
Ehuuuuu i tha gazetari, te gjitha historite e gezueshme keshtu i paskeni ju!!!
Na trego ndenje histori te hidherueshme atehere. Po ja tha bariu,... nje dite humba une.....

Postuar nga DEIVID datë 15 Janar 2005 - 23:24:

Talking barcalet

Dy shoke po pinin kafe bashke dhe njeri e pyet tjetrin sikur une te shkoj me gruan tende a behemi te aferm , jo i thot tjetri jemi baraz

Postuar nga Sykaltra datë 16 Janar 2005 - 10:12:

hahahahahahahahaa

dmth dhe ky kish shkuar me gruan e tij?!

sa e forte!

urime, vazhdo te na shkruash!

Respekt_Syri.

Postuar nga GENTI_the_KING datë 17 Janar 2005 - 04:49:

nje burre po udhetonte me gruan e tij me makine.pas pak burri e pyet gruaan---

shpirt a ke qejf te udhetosh me nje makine ne ngjyre te verdhe ?

--- po ,- i pergjigjet gruaja -

--- ateher zbrit nga makina dhe hipi autobuzit qe po vjen mbrapa - thot burri

Postuar nga GENTI_the_KING datë 17 Janar 2005 - 04:53:

nje pacient pyet doktorrin

doktorr , me bien shum floket

- pse ? i thot dokorri

- se behem nevrik ndoshta - thot pacienti

- po pse behesh shume nevrik - pyet preseri doktorri

- si pse more ? se me bien floket pra

Postuar nga Colpo_di_Fulmine datë 08 Prill 2005 - 16:02:

Talking Pershendetje nga Malcia :):)

Nje familje blen nji televizor ne malci e kerkush tjeter nuk kishte televizor pervec asaj familje.
Mblidhen te tane malesoret me pa televizor se s´kishin pare kurre.
Ulen te gjithe ne toke e po vinte era e keqe ere kembesh, ere djerse me te qelbur. I thote njere te shoqit Gjelosha futja nji pordhe e na e nderro kete ere.

Postuar nga Colpo_di_Fulmine datë 08 Prill 2005 - 16:07:

Wink pershendetje

Disa ushtare ne zbor ishin lodh, i thote komandanti po bejme nje pushim. Me tej ishin disa dele duke kullotur e ushtaret i kishte marre etja e sulen te gjithe me pire qumesht tek delet, sulet edhe komandanti e thith nje here e pastaj thote bah e nevrikoset, e pyesin cfare ke?
I thote ky kam kape dashin.

Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.