Forumi Horizont Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)

Postuar nga hirushja datë 26 Shtator 2004 - 20:50:

Arsona si princeshat e vogla paske shkruar edhe ate dite.

Une sapo erdha nga puna. Me rroba pune.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 27 Shtator 2004 - 06:16:

Otayyyyy...Te premten kisha 1 party...Mannnn i looked so damn fineeeee :p...1 pale xhinkse HOOOOOOOT, 1 kanatjere apo nuk e di si ta quaj te zeze qe lidhet tek koka edhe e ka gjithe kurrizin jashte, 1 pale atlete me llapa jashte edhe 1 bluze blu siper ksaj si kanatjere ....U kam heq trurin te gjifeve per zhotiiiin...nejse tani kam veshur 1 pale tuta te bardha edhe 1 T-shirt te bardhe me nje 5 mbrapa.. :p....ika tani...pashimmm

puc-puc Ela

Postuar nga girl_for_life datë 27 Shtator 2004 - 14:56:

hmmmmm!!???

Cfare teme ke hapure ore roke bombe fare ku kame qene une qe se kame pare me para nejse nejse qe mos te dale nga tema une tani kame veshure nje kanatiere te zeze me pantallona xhinkse po me jane cike si shume te grisura cfare te beshe se kame marre rrogen akoma shaka kjo te pershendete girla ty ylli :p:p

Postuar nga volter datë 02 Tetor 2004 - 21:05:

Wink

Sot jam veshur mysybet fare, me do pantallone te leckosura, me nje bluze te thinjur, dhe kaq hi hi

pershendetje girl-for life

Postuar nga volter datë 04 Tetor 2004 - 05:32:

Eh sot i veshur me pantallona ngjyre geshtenje, me nje bluze west side ngjyre te bardhe (23 hip hop), dhe me atlete levis...

Postuar nga volter datë 06 Tetor 2004 - 17:10:

i veshur me pantallone te gjera, dhe me nje bluze ngjyre te gjelber , dhe me atlete...dhe

Postuar nga girl_for_life datë 06 Tetor 2004 - 19:02:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

pershendetje girl-for life [/B]

pershendetje edhe per ty plloshtani

Sa per temen sote kame veshure nje funde(PAK SI SHUME I SHKURTER)sheeehshshs te zi me nje kanatiere te holl ngjyre e verdhe e hapure se do dale una sonte me shoqe, uroni per mua qe tja kaloje mire:p:p
ciao

Postuar nga volter datë 12 Tetor 2004 - 19:50:

Wink

jemi veshur ashtu si per stinen e vjeshtes,...

Postuar nga roke datë 19 Tetor 2004 - 08:13:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
jemi veshur ashtu si per stinen e vjeshtes,...

Une tani jam me pantallona trecerekshe dhe me nje bluze si kanatiere,pa menge.Uh po shikokam dicka.Me duhet te shkurtoj pak leshet e sqetulles.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa veshtire.hahahahaaaaaa kush po ha buke kur lexon kete po i veshtiroset,Sa mireApo sjane bere si te kuqe qimet,hahahahahahahahaha.me vertete e cuditshme,se une jam brun
Pershendetje se bej shaka!
P.S.Plloshtan,te citova pa dashjeRri i qete,ska kuptim citimi me ate qe eshte shkruar.Ta shjegova une,mos u mundo:p

Postuar nga girl_for_life datë 20 Tetor 2004 - 15:58:

AJ AJ AJAJ

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Une tani jam me pantallona trecerekshe dhe me nje bluze si kanatiere,pa menge.Uh po shikokam dicka.Me duhet te shkurtoj pak leshet e sqetulles.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa veshtire.hahahahaaaaaa kush po ha buke kur lexon kete po i veshtiroset,Sa mireApo sjane bere si te kuqe qimet,hahahahahahahahaha.me vertete e cuditshme,se une jam brun
Pershendetje se bej shaka!
P.S.Plloshtan,te citova pa dashjeRri i qete,ska kuptim citimi me ate qe eshte shkruar.Ta shjegova une,mos u mundo:p

hahahahahah "Na i kalle daten dhe na tmerrove naten" o patriot:p:p pershendetje dhe po beje shaka yllo ciao

P.S ne lidhje me temen une kame veshure nje bluze te bardhe sportive edhe tuta po sportive me atlete te bardha pra te gjitha te bardhe jame goce paqedashse prandaje:p:p

Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.