Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Duhet te hapet koha...nje arsye me shume
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
M"u be koka dhalle me pjeset e kompjuterave. Duhet nje instruktor qe te me shpjegoje cfare eshte cfare. Ndonje vullnetar?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Paguan ?
![]()
kur gjeta ket banesen e re qe jam futur te jetoj, dhe kur m'a aprovuan ne emrin tim me nje depozit jo te vogel down, isha shume i gezuar, se eshte ne nje pozicion qe dielli nuk i bie kurre ne ballkon, dhe eshte apartament qe rrin fresket gjate veres, ne nje vned si ky ku vapa zgjat shume muaj te vitit eshte shume e rendesishme per mua.
por tani kam filluar t'i urrej te gjithe komshijt qe me rrethojn. ka shume familjar me shume femije, dhe gjate dites hapin deren e balkonit dhe tja leshojn muziken ne maksimum, nje lloj muzike qe te ben me dhimbje koke.
jam banuesi me i qete ne ket kompleks, rri zgjuar naten dhe mundohem te flej diten, dhe kam filluar te behem i semure ne koke nga kto njerz zhurmaxhinj.
cuditerisht edhe une jam rritur ne nje familje me shume pjestar, dhe zhurma noshta nuk ka munguar kurre, por ka shume shume vite qe jetoj ne nje qetesi absolute, dhe me duket e vetmja menyre qe jeta duhet te jetohet.
nese vazhdojn kshtu kta insects, do filloj te degjoj muzik ne oren 2-3 te nates dhe do tja coj zerin ne maksimum, dhe ta shikojn kta dhoj jokes se si do ndjehen pastaj
Citim:
Cedrus eshte bere si stalker, si u thonim shqip atyre rrobve qe te ngjiteshin ne rruge e s'te linin rehat?
goce t'kom fiksim, o do behesh e imja o ska![]()
Citim:Rrodhe.
Po citoj ato që tha cedrus
Klodel
gjithsesi te ka dal ftyra me pulla pulla
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Rrodhe.
Citim:E kisha fjalen per ate bimen une oj, jo qe ke rrjedhur hahahah
Gjithsesi edhe ti
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ketu jam Angjel isha pak e zanme me shoping koleksioni i ri i Armanitgja po na vjen pranvera kur ja ka fillu nje stuhi sot neza perseri oxhakun ...ti si ke qen mire
cedrus une e kam kaluar mjaltin jam ke ....
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
E kisha fjalen per ate bimen une oj, jo qe ke rrjedhur hahahah![]()
![]()
![]()
Citim:Napoleon Bonaparti ka thene sherrshe la feme.
JO ore per koken e mamit, nuk i bie ne qafe une njeriu.
Bobo si jane femnat piktoro, mbajne mend tere jeten dhe ruaju nga hakmarrja e femres, gjomua. Te vjen nga s'e pandeh dhe ne forme kshu qe s'e merr vesh hiq fare.
Ore hiq fare, qe thua ti. Oj.
Gjithsesi![]()
Akil,nese do meshirohesha nga Perendite, do te kalenduloja thembren.
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Akil,nese do meshirohesha nga Perendite, do te kalenduloja thembren.![]()
Citim:
Anemone hiqe ate maske se u beme te gjithe njesoj kshu. Oj
E kon xanun vet ate. Bo
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ajo e Anemones ka efekt pozitiv, me ben per te qeshur edhe pse duket sikur po qan.![]()
seç mu kujtu nji kong :
...ku ma pe moj e uruar
unë e kisha të mbuluar ...
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Cedrus, te gjithe njelloj ??
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
seç mu kujtu nji kong :
...ku ma pe moj e uruar
unë e kisha të mbuluar ...
fryu era perjashta
tundi "perdet" e mendafshta
C'me paska marre malli per Buddha Barin. Se mora vesh pse e blene ata katunare a maloke (ca ishin) dhe rrinin si zagare te dera 30 çuna tu pa kush hynte. Derisa shkaterruan komplet biznesin. Kshu eshte kur zbret alabaku me leke sikur ka çliru Tiranen. E kthen barin ne mejhane lagjesh.
Citim:
C'me paska marre malli per Buddha Barin. Se mora vesh pse e blene ata katunare a maloke (ca ishin) dhe rrinin si zagare te dera 30 çuna tu pa kush hynte. Derisa shkaterruan komplet biznesin. Kshu eshte kur zbret alabaku me leke sikur ka çliru Tiranen. E kthen barin ne mejhane lagjesh.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ja e paskemi 1 te perbashket .... prandaj thashe une me dukesh fytyre e pame ti![]()
![]()
Citim:
E kane mbyll fare tani ?
Citim:
vogue eshte bere interesante tani ne TR ... ja vlen te shkosh me shoqerine e me pi 1 gote per qejf muzika e kendshme dhe ambjent i civilizuar darkave
...rrjedhe...lume...rrembyeshem...ndjenja rebele kurre te njohura perpara...cmenduri mishngjethese , fshikull zemrash...ti ...univers..dehje...:p
Citim:
Po mungon ajo e kuqja ndezese e Budes![]()
Citim:
Perfundimisht marredheniet njerezore jane gjeja me komplekse e mundshme.
Kisha kohe pa u zgjuar kaq voneeee...
Sa lezetttttttt
Mjafton nje CLIK padashur dhe cdo gje fiket zhduket cdo gje humbet sikur te mos kishte eksistuar ...duhet te rifilloj te shkruaj ne bllokun tim si dikur per te mos i humbur perseri ..
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Mjafton nje CLIK padashur dhe cdo gje fiket zhduket cdo gje humbet sikur te mos kishte eksistuar ...duhet te rifilloj te shkruaj ne bllokun tim si dikur per te mos i humbur perseri ..
Citim:
backup .... qe mos te humbin![]()
Ka programe dhe firma qe merren me Data Recovery. Asgje nuk fshihet per 1 click. Mund te rekuperohet edhe po tu prish komp.
Citim:
Ka programe dhe firma qe merren me Data Recovery. Asgje nuk fshihet per 1 click. Mund te rekuperohet edhe po tu prish komp.
Ke instalu Windows nga fillimi? Ke formatu Hard Diskun?
sa inat i kam forumistat gjithe fshihen
oooooooooooooooooo su marrim sysh joooooooooooooo
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
sa inat i kam forumistat gjithe fshihen
oooooooooooooooooo su marrim sysh joooooooooooooo![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
C'ke mi dylan qe ankohesh? Trego ndonje histori interesante mundesisht erotike e do shikosh pastaj.![]()
Ty po te vjen keq se e le Glak pa gjume me duket, se Glak eshte online. Glak si thua ti?
Glaku osht tu vra menien se ça të kërkoj
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Glaku osht tu vra menien se ça të kërkoj
![]()
Mendim çasti
Pulsacione te dobeta.
S'paskam gjume fare sonte...
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
S'paskam gjume fare sonte...
Fajtor a do rrish ma se ka fillu te me vije gjume
Sa lezet po me paska kafja e mengjesit vetem sot dhe rrezet e diellit qe me kane mbushur me energji +....
gjesiiiiii
- porosit makiaton time se erdha .... të marr borxh pak nga ajo +
Citim:
Ke instalu Windows nga fillimi? Ke formatu Hard Diskun?
Me ka ikur gjumi, te vish ne pune si zombi se nuk merr dot dite pushim.
s'di pse s'me mbyllen me syte naten, te ishte se beja ndonje gje me vlere hajde de. jam shume me nerva me veten.
Citim:
Me ka ikur gjumi, te vish ne pune si zombi se nuk merr dot dite pushim.
s'di pse s'me mbyllen me syte naten, te ishte se beja ndonje gje me vlere hajde de. jam shume me nerva me veten.
do e praktikoj sot cedrus. flm..
A thua vertete do futemi ne Europe nje dite!
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.