Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga SmoKer datë 07 Tetor 2010 - 19:11:

Bacccc .... u kryyy me duket

Postuar nga AngelDevil datë 07 Tetor 2010 - 19:12:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Bacccc .... u kryyy me duket

U kryyy vertet pa me duket

Postuar nga SmoKer datë 07 Tetor 2010 - 19:48:

Kush eshte per nje tour neper keta vende qe na kane mohuar deri tani ti perdhosim fare ...

Postuar nga Fajtori datë 07 Tetor 2010 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Bej nje krahasim te Shqiperise me Greqine te ketyre 4 pikave qe ke shkruar. Shqiperia qendron ne pozita me te shendosha mgjse Greqia eshte antetare e BE-se. Ketij i them paradoks une!

Ate po mendoja dje. Por diferenca me Greqine eshte qe nuk ka asnje shenje te krimit te organizuar grek neper Evrope, nuk kemi degjuar kurre ne lajme. Pastaj rruget e Italise, Gjermanise apo Frances nuk jane mbushur me greke klandestine. Diferenca eshte qe populli i thjeshte nuk e ndjen instabilitetin grek sepse greket rrine ne shtepite e tyre, ndersa shqiptaret paguajne mijra dollare per te ikur nga Shqiperia

Bravo Tanja Fajon. Urime per heqjen e vizave. Shpresoj shqiptaret te japin shembullin me te mire jashte dhe mos behen problem i Evropes siç u be Rumania sapo iu hoqen vizat.

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 07 Tetor 2010 - 22:49:

Urimet e mija te sinqerta Shqiperiaaaaaaaaaaaaaaa

Me ne fund nje enderr qe na kushtoi burgje interrnime sharje ofendime ,kritika ,krahasime ,nga me te neveritshmet .....

U realizua endrra e popullit Shqiptar u realizua endrra e isht-perndejukrve ,njerzve qe e paguan me koken e tyre per te pare kete dite ....

Shresoj qe te japesh shembullin e bukur ne Europe Albania ime (nga ana plakes )

Postuar nga SmoKer datë 07 Tetor 2010 - 22:59:

Me e forta do jete te zihemi neser ne Q Stafa me Bosnien ...

Postuar nga AngelDevil datë 07 Tetor 2010 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Ate po mendoja dje. Por diferenca me Greqine eshte qe nuk ka asnje shenje te krimit te organizuar grek neper Evrope, nuk kemi degjuar kurre ne lajme. Pastaj rruget e Italise, Gjermanise apo Frances nuk jane mbushur me greke klandestine. Diferenca eshte qe populli i thjeshte nuk e ndjen instabilitetin grek sepse greket rrine ne shtepite e tyre, ndersa shqiptaret paguajne mijra dollare per te ikur nga Shqiperia

Bravo Tanja Fajon. Urime per heqjen e vizave. Shpresoj shqiptaret te japin shembullin me te mire jashte dhe mos behen problem i Evropes siç u be Rumania sapo iu hoqen vizat.

isha per dreke me 1 kanadeze sot Faje eksperte ndrrkombetare tjetra ne fushen ekonomike dhe ate po me thoshte ... greqia ka nivelin e korrupsionit me shume se ju mendo 1 doktor atje deklaron te ardhura vjetore 17000 euro ne vit qe qe seshte e vertete aspak mashtruan per tu futur ne BE me te dhena te rreme gjithcka eshte ne kaos arka e shtetit eshte bosh jane me raciste nga vete shqiptaret per pune feje dhe srrespektojne te drejtat e njeriut. Grekerit jane cope cope nga ekonomia prit se eshte vetem fillimi ke per te degjur shume shpejt sesi do shkoje ne te ardhmen ai vend.

jam optimiste per levizjen e lire te shqiptareve neper Europe do kete shume ndikim pozitiv te ne do hapin mendjen me ne fund

Sa per Tanja Fajon vertet do thosha qe eshte per te respektuar.

Postuar nga AngelDevil datë 07 Tetor 2010 - 23:10:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Urimet e mija te sinqerta Shqiperiaaaaaaaaaaaaaaa

Me ne fund nje enderr qe na kushtoi burgje interrnime sharje ofendime ,kritika ,krahasime ,nga me te neveritshmet .....

U realizua endrra e popullit Shqiptar u realizua endrra e isht-perndejukrve ,njerzve qe e paguan me koken e tyre per te pare kete dite ....

Shresoj qe te japesh shembullin e bukur ne Europe Albania ime (nga ana plakes )

Postuar nga kurt datë 07 Tetor 2010 - 23:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
ket e mendoja edhe une, por jam shume i gezuar per shqiperine.
le te shpresojm ata rromujxhinjt dhe kafshet nuk kane para te blejn bileta dhe te shkojn jashte.

Postuar nga Niqua datë 07 Tetor 2010 - 23:39:

im glad..

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.