Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 143 144 145 146 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 158 159 160 161 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Fajtori datë 27 Dhjetor 2011 - 11:00:

Merreni shtruar. Me vjen keq qe nga mendimi im i çastit krijohen zenka.

Postuar nga cecilia datë 27 Dhjetor 2011 - 15:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Kurse une u lodha nga njerezit qe I bien pragut me ndi dera..
Mahhh..

Kati,pragu me deren jane e njejta gje. Mos ke dashur te thuash qe i bien fyellit me nje vrime sepse ne te kundert ekziston dhe ajo shprehja tjeter "i bie deres te degjoj penxherja"

Megjithate Gezuar!

Postuar nga AngelDevil datë 27 Dhjetor 2011 - 15:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Sa e urrej te bej "quote" ( por nejse!)

E di menyren si ke nderhyre kot ne biseden time moj motre?!
Ja ta them, por mos u ofendo, eshte thjeshte nje shembull per biseden qe bere me lart.

Ti po shfryn sikur ajo vejusha, qe aksidentalisht i ka vdekur burri, dhe ka ngelur e ve duke rritur femijet nen kurrizin e saj!
Aman moj motre se s`te permendi njeri ty fare, as me ra ndermend ne ishe gjalle gjekundi apo jo!

Nje keqkuptim fare te pavlere pata me Fajtori, dhe ti direkt kerceve duke me poshteruar.
Nese ty xhaxhai im te ngre nervat tek une shkruaj per te, te lutem mos me ofendo me, por mos me lexo fare andej nga gjuha angleze!

Kalofshi nje nate te bukur zonje, pak me lehte merrini gjerat here tjeter.

qeke trape ti fare, dhe cmutin ke me vejushat te esht rende ndonjona ty

e mos mu drejto moter ti mua ske shanse

Postuar nga AngelDevil datë 27 Dhjetor 2011 - 15:45:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C Shejtone na sill noj cope bakllava me DHL s ena ka shkuar mendja.

do vij te ta sjell vete

Postuar nga bruni22 datë 27 Dhjetor 2011 - 16:16:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

do vij te ta sjell vete

Mos harro carcafet

M.c che bella giornata ...

Postuar nga bruni22 datë 27 Dhjetor 2011 - 16:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Merreni shtruar. Me vjen keq qe nga mendimi im i çastit krijohen zenka.

Kujdes me mendimet ti Adamo

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2011 - 16:57:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

do vij te ta sjell vete

Do me behesh qefi shume te vije dera e hapur eshte gjithmon shoqe je qe je na sill dhe nja nje kile sallam shqiperi icik djath kackavall noj turshi speca domate o dhe naj kastravec na hyn ne pune per mezen dhe po se pate besdi dhe icik kadaif ....

M.c i ardhur nga zyra e katit te 3 e gjykates .Hera e dyte qe degjoj te njejten shprehej per te njejten femer "ka kurva qe kurvllikun e tyre e kane bere klas keto ke qef ti kesh shoqe ndihesh e nderuar po kurva budallaqe qe ma mire prite ate shokun sesa tja futesh asaj " e thene nga njeriu i pare qesha kur e degjova sepse ne fjalorin e tij del me keq se kaq por e thene nga ky tjeteri me futi ne mendime sepse zakonisht ky i dyti per te thene nje fjale te tille duhet te kete fakte qe bejne muuuuuuuuuuuu.Gje e bukur te shkosh ne pune me shpirtin e magjise se Nataleve dhe te zbulosh qe ska asnje magji ka vetem kurvllik dhe c'eshte me e keqa kurvllik i shkalles se larte ...

Postuar nga bruni22 datë 27 Dhjetor 2011 - 17:54:

Fanculoooo voi e la bici andate a casa

Bionde calmati

Postuar nga al74 datë 27 Dhjetor 2011 - 17:58:

ku dimri?

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2011 - 18:12:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Bionde calmati

bruni une si tip jam e qete gjithmon po kur nxehem do te thote qe ai/ajo ma kane bere borxh me te vertet ... po ky mendin casti nuk kishte lidhje me zyren time kishte lidhjen me zyren tjeter

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 143 144 145 146 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 158 159 160 161 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.