Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 144 145 146 147 148 149 150 151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160 161 162 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
1 Janar 2011 Bionde
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
1 Janar 2011 Bionde
ku eshte ky fajtori losti cedrusi vizioneri airforce etj, qei vejn fajin mysimanve shqiptar pergjithka, gjithmone
shqiptaret mysliman jane sic e dini vet, nuk shrpehin kurre urejtje ndaj nje katoliku, ortodxi apo kristjani, por ja kalojn ne paqe dhe harmoni gjithmone, ky eshte fakt
sic e kam thene, kisha ortodoxe greke serbe ruse nuk ua ka dashur te miren shqiperise kurre, promotjon vetem shkaterrimin e popullit shqiptar ne thelb.
sic e ben te ditur ky i shqiperise, qe me shume merakoset per jerusalemin e serbise, sesa mijera kosovar qe jane prere ne thike familjarisht ne shpine e tyre.
07 Tetor 2010 - 20:28 | Kosova TRANSLATE
Mitropoliti i Beratit në inagurimin e Irinej: Kosova, Jeruzalemi serb
TIRANE- E përditshmja serbe “Blic” publikon deklaratat e disa prej peshkopëve nga vende të ndryshme të botës që morën pjesë në inagurimin e Patriarkut serb në Pejë.
Edhe Mitropolit i Beratit, Vlorës, Kaninës dhe gjithë Myzeqesë, Ignati shprehet i shqetësuar për gjendjen në Kosovë, duke mos nguruar ta quajë shtetin e ri, Jeruzalemin e Serbisë.
“Tani po e shoh këtë gjendje në Kosovë. Po ndihem i shqetësuar. Ne ortodoksët shqiptarë, kemi ushqyer ndjenja të përbashkëta me popullin dhe kishën serbe gjatë bombardimit, ja edhe tani këtu në Kosovë. Por në të njëjtën kohë ndiej një gëzim dhe kënaqësi të madhe këtu në Patrikanë dhe në Kosovë. Kjo e mirë është për serbët dhe Kishën e tyre, e di dhe po e ndiej Jerusalemin tuaj” u shpreh Mitropoliti Ignati.
Imzot Ignati u fronëzua si Mitropolit i Beratit, më 18.07.1998. Ai ka lindur në 28.12.1934 në fshatin Podhromos, Greqi.
Inaugurimi i Patriarkut serb Irinej mblodhi në Patriarkanën e Pejës 40 përfaqësues të lartë të të gjitha kishave ortodokse vendore dhe rreth 30 përfaqësuese të lartë të kishave të tjera dhe bashkësive fetare tradicionale.
(e.n/blic/BalkanWeb)
o Kurti un do distancohem nga shkrimet kundrejt myslimanizmit shqiptar dhe nese kam shkruar ndo nje here ndo nje gje jasht teme kritik miqesore ....
Te lindesh mysliman nuk eshte gabim eshte nje fe qe un e respektoj ,por un e kam me ata shqiptar qe i eshte bere gjaku uje dhe mbajne fene e pushtuesit dhe krenohen akoma me ate fe mbaheni krenohonu por lind pytja je mysliman Turk apo Shqiptar se hoxha kendon arabisht dhe shqiptaret nuk kuptojne arabisht ....
Pastaj te kuptojme o Kurti krenoheni me Ilirine me Pellazget me Gjergj Kastriotin me cfar krenoheni apo me Turqine qe dhe ne indipendencene Kosoves nuk lejoi Shqiptaret te festonin endrren e tyre ...Nuk terhoqi ambasaden Ankaraja kur u vrisnin te ashte quajturit myslimanet e Kosoves me Beogradin por kur u morr Nagorni Karab ajo terhoqi ambasaden ne Erevanin ...Ka material sa te dushhhhhh nejsee
Shqiperi pa Viza nje enderr qe po realizohet....
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
P.S: Jam dhe ngelem e mendimit qe liberalizimi i vizave nuk ndryshon asgje per Shqiperine. Vetem se ndihmon korrupsionin me shume!
po pija dicka ne bllok ne shoqerin e disa miqve ka ca femra shqiperia qe ta kepusin shpirtin , yllaaaaaaaaaaa shpresoj qe keto kur te dalin jasht ti mashtrojne ato 4 te pasur qe ka Europa dhe tja rrembejne pasurit ketyre Eurpianve ......
Persa i perket ka fytyra katnareshhhhhhh o none none ka qe kur te hyn ne doganat e Europes do tremben nejseeee varjaaa
Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
po pija dicka ne bllok ne shoqerin e disa miqve ka ca femra shqiperia qe ta kepusin shpirtin , yllaaaaaaaaaaa shpresoj qe keto kur te dalin jasht ti mashtrojne ato 4 te pasur qe ka Europa dhe tja rrembejne pasurit ketyre Eurpianve ......
Persa i perket ka fytyra katnareshhhhhhh o none none ka qe kur te hyn ne doganat e Europes do tremben nejseeee varjaaa
vallai gje e malle qe shqiptarve po i hiqen vizat.
kam disa shoke qe nuk kane dikumentat ose kane friken se do i kthejn, dhe kur ia shpejgova ket lajmin, u kenaqen.
vetem fakti qe si shqiptar mund te hyjsh e dalesh neper perendim pa vize eshte gje e madhe.
kshtuqe nuk ka rendesi ne BE apo jo. ka biznesmen dhe shume njerz normal qe e shohin jeten ndryshe,
thelbi me i madh eshte te mos ndjehen shqiptaret si rrefugjat.
sespe bota e rrefugjatit me duket shume e erret mua personalisht.
nuk e di se si ta shpjegoj, por qe kur kam shkel ne amrike nuk e kam ndjere veten rrefugjat kurre, biles, i jam shkeputur edhe mentalitetit tipik rrefugjat komplet, gjithmone. qe te kap nje pune te rregullt dhe te kursej per te ndertuar nje te ardhme etj blow me morality! keshilla qe marr gjithmone nga njerzit e mij
pra shqiptaret, disa, do mesojn ta shikojn jeten individiualy ndryshe. por vetem disa ama
nga 3million shqiptar edhe sikur vetem 3000 prej tyre ta ndjejn veten e tyre te lire qytetar bote sic e shpjegva, ky liberalizim do ja vleje edhe sikur te gjithe te tjeret te jene kafshe.
sic e ka then shume bukur lost soul: "shqiptaret fshatar dhe qytetar bashke kane nevoje te dalin, te shohin, dhe te mesojn qe jeta jetohet edhe ne qetesi"
Nayyar and Helberg said "Big Bang" fans can expect to see a host of special guest stars this season, including George Takei, Wil Wheaton, Mayim Bialik, Eliza Dushku and Katee Sackhoff.
Kjo ka lujt me George Lopez ............... rrush i mire ........ .
Kurto dje shkruajte se nje eurodeputet tha se shqiptaret nuk e dine cfare eshte liberalizimi vizave. Sot po e konfirmon thenien e tij. Liberalizimi vizave s'ka te beje me shqiptaret qe duan te rrine jashte pa dokumenta. S'ka pike lidhje. Eshte liri levizje me kusht qe mos rrish rrugeve te Evropes pa pune, por te kthehesh ne Shqiperi. Eshte liberalizim per ata qe kane qejf te dalin per nje udhetim apo per nje hall mjekesor.
Nje vize nuk te jep te drejten te punosh apo te jetosh pa letra ne nje vend tjeter. Meqe jeton ne Amerike duhet ta dish kete. Ka ndryshim mes levizjes se lire dhe stabilizimit pa dokumenta ne vend tjeter.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 144 145 146 147 148 149 150 151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160 161 162 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.