Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 146 147 148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 161 162 163 164 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha al74
hajde eufori hajde.
mu me eshte merzit shpirti ne kurbet. kush te doje i nderrojme vendet
ktu o mallkim me jetu.
eeeeeeeeee ne mos nga pemet , ......... do i vjelim rrugeve
p.s. ishalla po zgjasim içik kete rradhe ( s'po perserisim prap masterin ) .......... ptu ptu ptu
ters:
20 vjet vllazrim biri immmmmmmm 20 vjet hasha me vendin tend o biri immmmmmmm 20 vjet mos u perserisni kurre na prit o Shqipni se tek ty i kena Kryt .............
Na vujtem burgje interrnime na u persekutuem si familje aty ne mesuam A.B.C aty ne ikem nje dit na porti po aty po kthehemi ,nese don te mallkosh njeri shko Emigrant
O kam bredh Boten po si Shqiperin nuk kam gjetur ..........
Memedhe quhete toka
ku me ka renure koka,
ku kam dashur mem’e ate,
ku me njeh dhe gur’ i thate
ku kam pasure shtepine,
ku kam njohur perendine,
stergjyshet ku kane qene
dhe varret q’i kane vene,
ku jam rritur me therrime
ku kam folur gjuhen time,
ku kam fis e ku kam fare,
ku kam qeshur, ku kam qare,
ku rroj me gas e me shpres,
ku kam deshire te vdes.
Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Memedhe quhete toka
ku me ka renure koka,
ku kam dashur mem’e ate,
ku kam pasure shtepine,
ku kam njohur perendine,
stergjyshet ku kane qene
ku kam deshire te vdes.
Mesa shof tani qe u hoqen vizat duan te gjithe te kthehen ne Shqiperi Kshu del nga msg e fundit te kjo tema.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mesa shof tani qe u hoqen vizat duan te gjithe te kthehen ne ShqiperiKshu del nga msg e fundit te kjo tema.
Citim:
20 vjet vllazrim biri immmmmmmm 20 vjet hasha me vendin tend o biri immmmmmmm 20 vjet mos u perserisni kurre na prit o Shqipni se tek ty i kena Kryt .............
Na vujtem burgje interrnime na u persekutuem si familje aty ne mesuam A.B.C aty ne ikem nje dit na porti po aty po kthehemi ,nese don te mallkosh njeri shko Emigrant
Memedhe quhete toka
ku me ka renure koka,
ku kam dashur mem’e ate,
ku kam pasure shtepine,
ku kam njohur perendine,
stergjyshet ku kane qene
ku kam deshire te vdes.
Deb po flas per veten qe me pelqen te shkoj e te kthehem , kurse ai qe eshte persekutuar ai as Satelitin nuk e shikon .......
Citim:E mo se te persekutuarit ishin te paret qe dolen jashtene demokraci, dhe jo maleve si populli i thjeshte komunist, por me te drejta studimi, viza etj. Ata mbase vet jo, por femijet e tyre nuk dolen keq.
Deb po flas per veten qe me pelqen te shkoj e te kthehem , kurse ai qe eshte persekutuar ai as Satelitin nuk e shikon .......
Citim:E mo se te persekutuarit ishin te paret qe dolen jashte, dhe jo maleve si populli i thjeshte komunist, por me te drejta studimi, viza etj.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 146 147 148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 161 162 163 164 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.