Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 147 148 149 150 151 152 153 154 155 [156] 157 158 159 160 161 162 163 164 165 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga AngelDevil datë 09 Tetor 2010 - 04:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
E mo se te persekutuarit ishin te paret qe dolen jashte, dhe jo maleve si populli i thjeshte komunist, por me te drejta studimi, viza etj.

ku dhe me se ... me fondet e Kurt Koles mahhh

Postuar nga Deb* datë 09 Tetor 2010 - 04:16:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ku dhe me se ... me fondet e Kurt Koles mahhh

Kam patur moshatere mi Angel qe vetem se ishin te persekutuar fituan bursa studimi jashte. Kishin perparesi ne krahasim me te tjeret. Hallall u qofte xhanem. Do fitonin dicka si demshperblim.

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 09 Tetor 2010 - 04:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
E mo se te persekutuarit ishin te paret qe dolen jashte, dhe jo maleve si populli i thjeshte komunist, por me te drejta studimi, viza etj.

o Deb ti nuk doron dot 20 minuta ne trafikun e Tiranes e jo me te kalosh 20 vjet brenda ... Kur ata e mendonin ndryshe ti ose ndo nje person tjeter flente gjume....

Pastaj mos u deh nga ato qe shkruaj se populli Shqipakar te ha mutin per ca ka dalur maleve e fushave ...Si popull i fundit qe doli nga perandoria Turke i fundit ne Komunizem dhe i fundit po i lirohen vizat ,prandaj mos me shkruaj idiotsira se femit e te persekutuarve jan pa te drejta ne Shqiperine post komuniste ......

Angel te pelqej shume kur shkruan ........kiss from Tirana

Postuar nga Deb* datë 09 Tetor 2010 - 04:23:

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE

fundit ne Komunizem dhe i fundit po i lirohen vizat ,prandaj mos me shkruaj idiotsira se femit e te persekutuarve jan pa te drejta ne Shqiperine post komuniste ......

Angel te pelqej shume kur shkruan ........kiss from Tirana

Pse mo s'ua ka dhene te drejtat Sala?
Pse thua nuk kane?
Mbaj mend kur kam qene ne shkolle te larte, vinte nje kontigjent i ri studentesh me shtesa nga shtresa e te persekutuareve, dhe pa provim fare. Nje shoqja ime e ngushte ishte nje prej tyre.
Pse mos kemi patur ne te tjeret me shume te drejta aman! Mu. ne komunizem, e mu.t ne demokraci. Me fal per sjhprehjen.
Nuk e mohoi njeri vuajtjen e Atyre qe vuajten, o Air. Lexoji mire postimet. Thashe qe fituan femijet e tyre ne demokraci. Te pakten ata qe kam njohur une s'dolen keq.

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 09 Tetor 2010 - 04:27:

Deb hidhi nji sy deklarates se Katvices qe po zbatohet ne Shqiperine Komuniste lexoe letren qe i dergon Gorbacovi sekretarve te partise .. Lexoe dhe do me japesh te drejte deri tek shoferi i nje ambasade kontrollojne keta qe jan pushtet ....

Nejse No Koment

Postuar nga Deb* datë 09 Tetor 2010 - 04:29:

Citim:
Deb hidhi nji sy deklarates se Katvices qe po zbatohet ne Shqiperine Komuniste lexoe letren qe i dergon Gorbacovi sekretarve te partise .. Lexoe dhe do me japesh te drejte deri tek shoferi i nje ambasade kontrollojne keta qe jan pushtet ....

Nejse No Koment

Per kuriozitet.
Ti vet si ke dale jashte ketu e 20 vjet me pare, me ambasadat, apo maleve, skafeve?

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 09 Tetor 2010 - 04:34:

Nuke di se e mban mend kete thenien e Sami Amenit tek filmi Fijet qe Priteshin ,kur e arrestuan ne Aeroport ai .........

Me lejoni ti drejtohem nje ambasade te huaj im ate i shkruajti Ramiz Alise i perkase nje shteti tjeter ..........dhe ai e lejoji dhe ne u pajisem me vizat dhe i u drejtuam Lobit dhe ata na ndihmuan ........jo emigarnt ata komandojne Boten with love for Armenia and Izrael .......... naten from Tirana

Postuar nga Deb* datë 09 Tetor 2010 - 04:42:

[QUOTE]Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Nuke di se e mban mend kete thenien e Sami Amenit tek filmi Fijet qe Priteshin ,kur e arrestuan ne Aeroport ai .........

Me lejoni ti drejtohem nje ambasade te huaj im ate i shkruajti Ramiz Alise i perkase nje shteti tjeter ..........dhe ai e lejoji dhe ne u pajisem me vizat dhe i u drejtuam Lobit dhe ata na ndihmuan ........jo emigarnt ata komandojne Boten with love for Armenia and Izrael .......... naten from Tirana
[/QUOTE

Nuk e di une cfare ke dashur te me thuash me kete, por pyetjes sime s'ju pergjigje.

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 09 Tetor 2010 - 04:43:

Per kuriozitet.
Ti vet si ke dale jashte ketu e 20 vjet me pare, me ambasadat, apo maleve, skafeve? [/B][/QUOTE]

Maleve ja lam kafsheve Skafet jam lam atyre qe nuk njihnin vlerat e familjese ,ne ikem si qytetar nga Durrsi i jone:

Postuar nga Deb* datë 09 Tetor 2010 - 04:48:

Citim:
Per kuriozitet.
Ti vet si ke dale jashte ketu e 20 vjet me pare, me ambasadat, apo maleve, skafeve?

Maleve ja lam kafsheve Skafet jam lam atyre qe nuk njihnin vlerat e familjese ,ne ikem si qytetar nga Durrsi i jone: [/B][/QUOTE]

Para 20 vjeteve me vize? Ke ke pat mik brenda ti?
Kujdes ku thua qe maleve dhe skafeve iken kafshet se ben shume gabim. Maleve e skafeve iku populli i thjeshte i varfer, qe s'kishte dy pare ne xhep. Po flasim per ketu e 20 vjet me pare, kur fjala vize ishte tabu per Shqiptaret e thjeshte, lol., por jo per ty.

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 147 148 149 150 151 152 153 154 155 [156] 157 158 159 160 161 162 163 164 165 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.