Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 149 150 151 152 153 154 155 156 157 [158] 159 160 161 162 163 164 165 166 167 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Dritan Prifti largohet nga LSI.
Meta me ka kercenuar familjen thote Prifti .....
Lirohet nga burgu Izet Haxhia.Autoritet zyrtare shqiptare akoma nuk kane konfirmuar lajmin.
http://www.noa.al/index.php/kronike...-e-azem-hajdari
Dritan Prifti ka ikuer nga LSI-ja por kjo nuk do te thote qe, ka ikur nga PD-ja (domethene, vota e tij eshte pro PD-se ne parlament)!
Ne c'vend jetoni atje? C'vend eshte Shqiperia ku, Zev/kryeministri KERCENON nje Deputet me vrasje te tij, te families dhe femijeve?!
-sipas deklarates se Priftit-
Ku eshte Presidenti?
Ku eshte Kryeministri?
Por, ne vecanti, ku eshte Kryetari i Parlamentit?
Ku eshte Hetuesia?????????!!!!!!!!!!!!!!
Paveresisht kush eshte Prifti ( si njeri=moral), ai eshte Deputet dhe keto Organizma duhet te vihen ne levizje kur nje Minister dhe Deputet KERCENON nje Deputet tjeter me vrasje!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Ne c'vend jetoni atje? C'vend eshte Shqiperia ku, Zev/kryeministri KERCENON nje Deputet me vrasje te tij, te families dhe femijeve?!
-sipas deklarates se Priftit-
Ku eshte Presidenti?
Ku eshte Kryeministri?
Por, ne vecanti, ku eshte Kryetari i Parlamentit?
Ku eshte Hetuesia?????????!!!!!!!!!!!!!!
Paveresisht kush eshte Prifti ( si njeri=moral), ai eshte Deputet dhe keto Organizma duhet te vihen ne levizje kur nje Minister dhe Deputet KERCENON nje Deputet tjeter me vrasje!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Prifti t'u drejtohet organeve konpetente te bej kallezim penal Vizio si cbehet ne cdo vend te botes apo ska b*th ta beje se jane te mbuluar me m*tsilliqe deri ne gryke e nxjerrin te palarat njeri tjetrit pastaj... c lidhje ka kryeministri presidenti apo ndonje tjeter ketu booh se kuptoj
Jo une ne rregull jam ne fakt gabim mund ta kesh ti kjo per shkak te 2 arsyeve te thjeshta:
1. Realitetin dhe politiken shqiptare e njoh me mire sesa ti qe jeton ne Gjermani dhe krijon opinone duke u bazuar ne faqe mediatike.
2. Ath sipas llogjikes tende prokuroria duhet te ishte marre me gjithe akuzat e kercenimet te deputeteve gjate gjithe kohes por me sa di une asnje deputet nuk ka bere ndonje kallezim ne prokurori per kercenime apo shpifje apo abuzim me detyren (pervec nenes se Rames skam degjuar asnje rast tjeter dhe kjo ska marre zgjidhje akoma) kjo pra forcon ate qe them une qe sju intereson tju drejtohen organeve te drejtesise pasi sduan te nxjerrin te palarat dhe ana tjeter mos i shiko qe bejne show televizive gjasme sikur zihen me njeri tjetrin ... ne darke tu henger e pi me njeri tjetrin i ke.
Kshu qe gabim e ke ti.
Prap une e kam gabim, sigurisht, e dija kete gje pa ma theksuar!
Qe Shqiperine, e njeh Ti me mire, as NUK e diskutoj. Eshte ashtu sic thua ti, une thjeshte cfare ndigjoj e shoh ne Media kurse ti je Real atje por, MOS HARRO, ashtu sic jam dhe une (si dhe shume te tjere atje ku jetojne) Real ketu dhe, kur flas-tregoj se si veprohet "ne te gjithe boten" kam po aq kopetenca sa cke dhe ti per Shqiperine=njohurite atje.
Dhe dicka tjeter ngaterrove; akuzat per vjedhje e korrupsion me KERCENIM per Vrasje (families+femijve) te nje Deputeti! Kete synova te shpjegoj, vecantine e kesaj!
Nejse.... Sic ka koken, do i vihen ne Festja!
Sapo mbaroji Votimi ne New York.
Gjermania behet antare e Keshillit Sigurimit te UN-os.
Edhe pse jo antare me te drejta te plota (akoma arsyeja e Luftes se Dyte Boterore), pranohet sot per dy vjet, si Antare e Keshillit me te drejte te plote Vote, per Vitet 2011 dhe 2012.
Ministri i jashtem i Gjermanise, sapo tha: Qeveria Gjermane, do beje cdo gje per t'ia shperblyer besimin qe tregoji Keshilli i Sigurimit me Voten PRO!
Di gje njeri per ca duhet OKB?
SHBA qe eshte anetare sigurimi spyeti fare per OKB dhe i ra Irakut. Plus qe OKB ka 5 shtete (6 tani me Gjermanine) qe bejne lojen e vet dhe shesin 80% te armeve neper bote. Eshte organizate humanitare, politike, apo biznes kjo OKB?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Di gje njeri per ca duhet OKB?
SHBA qe eshte anetare sigurimi spyeti fare per OKB dhe i ra Irakut. Plus qe OKB ka 5 shtete (6 tani me Gjermanine) qe bejne lojen e vet dhe shesin 80% te armeve neper bote. Eshte organizate humanitare, politike, apo biznes kjo OKB?
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 149 150 151 152 153 154 155 156 157 [158] 159 160 161 162 163 164 165 166 167 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.