Forumi Horizont Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)

Postuar nga Admirali datë 24 Qershor 2006 - 04:37:

...

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Une? Kerkese ne kete agjensi? Jo jo. Jam ende e vogel per tu martuar, te pakten une keshtu mendoj. Me vone shohim e bejme. Agjensia ketu eshte, edhe me sa pashe vullnetar per tu kujdesur per te ka goxha.

Pranojme dhe fejesa, si shkes dal une garant ose po te pelqeu Eric ose Amor per shkesi, se dhe ata i jepet perdoresh

Cke ti, ne per koleget mendohena, o i gjejme ndonje per ta fejuar/martuar o ska. I fusim madje dhe nje kontroll te imet database-it te forumit si admin qe jam, ene te gjejme kandidatin perfekt. Sic te thashe, ne per ty mendohena

Postuar nga iliriusa datë 24 Qershor 2006 - 04:45:

Aha me shkes Admirali?

Perderisa djali s'guxon te ma thote vete!

Postuar nga Enya datë 24 Qershor 2006 - 07:34:

hmmmmmmmmm, une vetem SHKODRANIN E QESHUN

preferoj per kandidat marteset ne forum...

A ma gjeni dot????

Keshtu qe po dal pa hy akoma mire ne kete zyre....Pse em rrejt vedin kot?He pse???Kush me kthen pergjigje???

Postuar nga Fajtori datë 24 Qershor 2006 - 08:09:

Hajdeeee, paskeni shkruar 3 faqe ne 5 ore. Se dija qe paska kaq nevoje per martese neper popull. Hajt mos u merzisni, se do jua gjejme partneret. Vetem se nuk japim garanci. Si po shkojne keto pune.... cdo mashkull i propozoka 2-3 fermave pernjehere. Si u prish dynjahaja keshtu mor aman. Po he se ka kohe....

U besojne mo te varfrat u besojne. Kokerr gruri paska qene e shkreta. Autokombajne e dikan veten disa... Ahhh pika neve, qe na ra rruga nga fshati thuaj. Dhe kur pa, mu para korrikut.

Po me duket vetja ne maternitet, kur shkruhej "Dhjetori muaj sulmi".

Postuar nga darma datë 24 Qershor 2006 - 08:21:

Sa shpejt e mbushni kete teme xhanem te djegurit e shekullit paskerkit qene.....

Kush do burre apo grua te plotesoje formularin e meposhtem.....

Origjinen e mamase

Sa vjec jeni

Me se merreni

Sa para fitoni

Sa prona keni

Ku ju ka punuar gjyshi i babit

Cfare keni qene ne jeten e meparshme

Sa gra apo burra deshironi te merrni

Sa martesa doni te beni

Perse kerkoni grua/burre

Ju kane mpleksur ndonjehere ne jeten tuaj

Sa here ne muaj beni dush

C'fare shenje horoskopi jeni

Kerkoni qe partneri juaj te jet i virgjer

Ushqimi juaj i preferuar

Nga luku si e doni partnerin/en

Nga karakteri si e kerkoni

Kaq per sot se nuk po me vijne me ne mendje me pyetje .......por nese do te doni te shtoni dicka hidhuni ...dhe nese keni ndonje preference te vecante per ndonjren/in hidhuni e flisni......
Nese jeni te martuar shkoni na merrni nga nje kafe te ftohte mua me eriosen se po na shkon djersa curk.......

GANGOO per shkodranin mos u bej merak do filloj te hedh grepat dhe te shikojme si vene keto pune....po goce te kemi te mire ne ty dale te shikojme ne ka letra me vlere djali se po nuk pati eeeee......te mbushet

Postuar nga buzeqeshja datë 24 Qershor 2006 - 12:23:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

E di qe se ke keq ti, se une musliman jam, 4 cope i marr me ligj

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shihe kte nuk i mjaftoka nje .Kerkoj divorcin e menjehershem me Admiralin se un nuk qe burrin ta ndaj me te tjere e dua vetem per veten ose te na japi liri qe dhe ne te marrim kater burra ndryshe sbehet

Postuar nga Admirali datë 24 Qershor 2006 - 12:55:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shihe kte nuk i mjaftoka nje .Kerkoj divorcin e menjehershem me Admiralin se un nuk qe burrin ta ndaj me te tjere e dua vetem per veten ose te na japi liri qe dhe ne te marrim kater burra ndryshe sbehet

Ca ke zemra, se nuk te ndaj me 3 te tjera une ty, te ofrohem komplet sic jam, pa asgje mangut

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 24 Qershor 2006 - 14:17:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
hmmmmmmmmm, une vetem SHKODRANIN E QESHUN

preferoj per kandidat marteset ne forum...

A ma gjeni dot????

Keshtu qe po dal pa hy akoma mire ne kete zyre....Pse em rrejt vedin kot?He pse???Kush me kthen pergjigje???

ahhahahahaha ta gjetya un Shkodranin..prandaj meritoj nje shperblim..

Si thua per nje puthje pasionale te lagur nen lotet e mallit ,ulur ne bregun e detit,te ndricuar nga hena e pabese,te harruar tek buzet e njeri tjetrit.

Ps-Me mungon tmerresisht...edhe pse jam i lumtur me jeten time.

Ndersa pergjigjen e temes besoj se e kuptuat.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Qershor 2006 - 18:44:

aha moj buzeqeshja kaq e paske martesen ti...taman si yjet e Hollywood-it....

dhe kisha nje mendim mos martohesha me ty ndonjehere po aha qenka kot fare

ps. kesaj darmes ja kam ven syrin une

Postuar nga amor alucius datë 25 Qershor 2006 - 15:03:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Pranojme dhe fejesa, si shkes dal une garant ose po te pelqeu Eric ose Amor per shkesi, se dhe ata i jepet perdoresh

Ore,c'eshte kjo puna e shkesive mo?Une vetem nje shkesi kam vendosur te bej sa te ve kembe ne Durres,dmth te martoj ty :p...te tjera mbleserira s'bej une :p

O Admirali,ti se mysliman merr deri 7 hahahahahaha.Buzeqeshja,dhe 7 nuse sikur te kete Admirali,ka admiral sa per te gjitha ndaj mos u shqeteso...marshallah djali :p

Eric,ca doje ti mo?Perserite dhe nje here,perserite E mo mire,meqe qenka darma np,s'jam xheloze une :p

Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.