Forumi Horizont | Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
...
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Une? Kerkese ne kete agjensi?Jo jo. Jam ende e vogel per tu martuar, te pakten une keshtu mendoj.
Me vone shohim e bejme. Agjensia ketu eshte, edhe me sa pashe vullnetar per tu kujdesur per te ka goxha.
![]()
Aha me shkes Admirali?
Perderisa djali s'guxon te ma thote vete!
hmmmmmmmmm, une vetem SHKODRANIN E QESHUN
preferoj per kandidat marteset ne forum...
A ma gjeni dot????
Keshtu qe po dal pa hy akoma mire ne kete zyre....Pse em rrejt vedin kot?He pse???Kush me kthen pergjigje???
Hajdeeee, paskeni shkruar 3 faqe ne 5 ore. Se dija qe paska kaq nevoje per martese neper popull. Hajt mos u merzisni, se do jua gjejme partneret. Vetem se nuk japim garanci. Si po shkojne keto pune.... cdo mashkull i propozoka 2-3 fermave pernjehere. Si u prish dynjahaja keshtu mor aman. Po he se ka kohe....
U besojne mo te varfrat u besojne. Kokerr gruri paska qene e shkreta. Autokombajne e dikan veten disa... Ahhh pika neve, qe na ra rruga nga fshati thuaj. Dhe kur pa, mu para korrikut.
Po me duket vetja ne maternitet, kur shkruhej "Dhjetori muaj sulmi".
Sa shpejt e mbushni kete teme xhanem te djegurit e shekullit paskerkit qene.....
Kush do burre apo grua te plotesoje formularin e meposhtem.....
Origjinen e mamase
Sa vjec jeni
Me se merreni
Sa para fitoni
Sa prona keni
Ku ju ka punuar gjyshi i babit
Cfare keni qene ne jeten e meparshme
Sa gra apo burra deshironi te merrni
Sa martesa doni te beni
Perse kerkoni grua/burre
Ju kane mpleksur ndonjehere ne jeten tuaj
Sa here ne muaj beni dush
C'fare shenje horoskopi jeni
Kerkoni qe partneri juaj te jet i virgjer
Ushqimi juaj i preferuar
Nga luku si e doni partnerin/en
Nga karakteri si e kerkoni
Kaq per sot se nuk po me vijne me ne mendje me pyetje .......por nese do te doni te shtoni dicka hidhuni ...dhe nese keni ndonje preference te vecante per ndonjren/in hidhuni e flisni......
Nese jeni te martuar shkoni na merrni nga nje kafe te ftohte mua me eriosen se po na shkon djersa curk.......
GANGOO per shkodranin mos u bej merak do filloj te hedh grepat dhe te shikojme si vene keto pune....po goce te kemi te mire ne ty dale te shikojme ne ka letra me vlere djali se po nuk pati eeeee......te mbushet
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
E di qe se ke keq ti, se une musliman jam, 4 cope i marr me ligj![]()
Re: Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shihe kte nuk i mjaftoka nje .Kerkoj divorcin e menjehershem me Admiralin se un nuk qe burrin ta ndaj me te tjere e dua vetem per veten ose te na japi liri qe dhe ne te marrim kater burra ndryshe sbehet![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
hmmmmmmmmm, une vetem SHKODRANIN E QESHUN
preferoj per kandidat marteset ne forum...![]()
A ma gjeni dot????![]()
Keshtu qe po dal pa hy akoma mire ne kete zyre....Pse em rrejt vedin kot?He pse???Kush me kthen pergjigje???
aha moj buzeqeshja kaq e paske martesen ti...taman si yjet e Hollywood-it....
dhe kisha nje mendim mos martohesha me ty ndonjehere po aha qenka kot fare
ps. kesaj darmes ja kam ven syrin une
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Pranojme dhe fejesa, si shkes dal une garantose po te pelqeu Eric ose Amor per shkesi, se dhe ata i jepet perdoresh
![]()
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.