Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 »
Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Te rejat me te fundit , mbi informatiken. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16512)

Postuar nga Vizioner datë 07 Shtator 2011 - 08:20:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

mor po pse n'shqipri veprimi i pare kur ulen robt eshte plasja e 2-3 celulareve mbi tavoline ?

Injorante

Postuar nga Fajtori datë 07 Shtator 2011 - 10:04:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

mor po pse n'shqipri veprimi i pare kur ulen robt eshte plasja e 2-3 celulareve mbi tavoline ?

Se veshin pantallona te ngushta dhe i jep siklet. Hahah. Nejse, si fillim eshte mungese higjene, sidomos kur je ne restorant. Po ka raste qe dhe vete e nxjerr nga xhepi e ve ne tavoline, pastaj kujtohem qe eshte pamje e shpifur dhe e rras ne ndonje stol... me rrezikun qe do e harroj kur te iki

Postuar nga SmoKer datë 07 Shtator 2011 - 14:49:

Mundesisht te dy tel edhe te Vod dhe kete eagle qe e ka marr ka 2 muaj se flet me dashnoren lire ... why would you need 2 phone nr when you're just a god damn waiter !!!!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 07 Shtator 2011 - 21:02:

Une kam aktualisht dy telefona por nuk ishte zgjedhja ime. Kur fillova pune te kompania ku jam aktualisht, me dhane nje nr telefoni qe te flasim brenda per brenda kompanise pa limit. Keshtu qe pervecc numrit tim personal, mbaj dhe nr e punes. Dhe e keqja eshte se as pas pune nuk e fik dot e ta lesh ne shtepi se ta marrin per ters...

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 07 Shtator 2011 - 21:03:

Une kam aktualisht dy telefona por nuk ishte zgjedhja ime. Kur fillova pune te kompania ku jam aktualisht, me dhane nje nr telefoni qe te flasim brenda per brenda kompanise pa limit. Keshtu qe pervecc numrit tim personal, mbaj dhe nr e punes. Dhe e keqja eshte se as pas pune nuk e fik dot e ta lesh ne shtepi se ta marrin per ters...

Postuar nga SmoKer datë 07 Shtator 2011 - 21:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

You are trying to excuse yourself ... it doesn't work

Postuar nga Admirali datë 08 Shtator 2011 - 20:33:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Blej nje cel me 2 karta SIM nga Kina dhe e zgjidhe hallin...Te japin dhe nje bateri ekstra

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 09 Shtator 2011 - 00:07:

Ne fakt ne Shqiperi nuk shihesh cuditshem nese ke 2 telefona. Perkundrazi, me 2 ti je mbret, me 2 ti je pasha, me 2 eshte dhe moda.

Postuar nga al74 datë 29 Shtator 2011 - 23:03:

Lord , c'thuhet per Kindle - "fire" ?

Postuar nga lost_soul datë 30 Shtator 2011 - 02:25:

Duket shume i avancuar. Kapercim shume cilesor me kete kindle qe eshte tani.
Gjithnje e me e paqarte po behet ndarja midis tabletave, dhe ketyre padeve, telefonave, dhe lloj lloj aparaturash hibride.
Kam nje kindle, keshtu qe he per he po pres njehere. Me intrigon me shume ndonje tablet me Windows 8 qe do edhe dhe 1 vit.

Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 »
Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.