Forumi Horizont Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 340 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje per.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18260)

Postuar nga Vizioner datë 15 Shkurt 2011 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahah une them sa te presim Lostin qe te pergjigjet Hey bej gati pyetjen per Fajtorin ,Piktorin dhe Al se per glakut ja di pergjigjen

Po ti Bione cer i dhurove orfeut?

Postuar nga BIONDIA datë 15 Shkurt 2011 - 01:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Pse akoma dhurate do Orefu re i ka ra telebigua ka marre nje alamet femre 2 metra bionde me leshra te verdha e sy jeshil qe as ne enderr se kisgte imagjinuar car do ma ai dru( ti bejme ca komplimente vetes se ky gripi na ka bere kap iriq e perpiq )
Kemi bere nje premtim kohe me pare(11 vjet) do dhurojme gjera kur te na lindin ne zemer e kur kemi deshire jo me data te caktuara o te vendosura dhe pse sot me dhuroi nje tufe me lule jo trendafila .

Postuar nga dylan datë 15 Shkurt 2011 - 05:30:

Citim:

ti ca dhurove sot apo me gjarper ne xhep ste doli gja

une per vete asnje qindarke s ekam shpenzu per ket vet tamam e poshter

Postuar nga Vizioner datë 15 Shkurt 2011 - 12:03:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ti ca dhurove sot apo me gjarper ne xhep ste doli gja

eeehhh Dylan, s'kishja - s'kam kujt me i dhuru gje

Por, sic e kam shkrujt ke Tema tjeter, une i dhuroj zemren, respektin, vleresimin "asajt" dhe kete 365 dite te vitit, n.q.se nuk e vlereson "ajo" kete dhurate, ne rastim me te pare qe ma verteton kete mosvlersim, shkon pastaj............spo e vazhdoj hic ma
Cila femer vlerson kete tek une, ka dhe vend ne jeten time, cila jo, te gjeje budallejte qe i lepihen duke e mbajt lidhjen nepermjet financimit-dhuratave!

Une, sdu grua per t'la e gatu (vetem), ato gjera i bej dhe vete, por du rradhe te pare shoqe jete! Ketu ka dallim.

p.s. Hajde frymezim me mjes hajde Po keshtu shijon Kafja me mire

Postuar nga cecilia datë 16 Shkurt 2011 - 00:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Per Cec... Moj ti paske bere namin mbreme, do te me lesh pa burre keshtu?

Kush? Une apo ti

Postuar nga cecilia datë 16 Shkurt 2011 - 00:23:

Thumbs up

Citim:

eeehhh Dylan, s'kishja - s'kam kujt me i dhuru gje

Por, sic e kam shkrujt ke Tema tjeter, une i dhuroj zemren, respektin, vleresimin "asajt" dhe kete 365 dite te vitit, n.q.se nuk e vlereson "ajo" kete dhurate, ne rastim me te pare qe ma verteton kete mosvlersim, shkon pastaj............spo e vazhdoj hic ma
Cila femer vlerson kete tek une, ka dhe vend ne jeten time, cila jo, te gjeje budallejte qe i lepihen duke e mbajt lidhjen nepermjet financimit-dhuratave!

Une, sdu grua per t'la e gatu (vetem), ato gjera i bej dhe vete, por du rradhe te pare shoqe jete! Ketu ka dallim.

p.s. Hajde frymezim me mjes hajde Po keshtu shijon Kafja me mire

Ketu me pelqeve

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Shkurt 2011 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Kush? Une apo ti

Mos iu pergjigj pyetjes me pyetje!
Nuk quhet

Postuar nga cecilia datë 16 Shkurt 2011 - 00:38:

Citim:

Mos iu pergjigj pyetjes me pyetje!
Nuk quhet

Me zhgenjeve

Ti me bere nje pyejte te padrejte

Do me besh nje pitje tjeter

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Shkurt 2011 - 00:49:

Padrejtesia dhe drejtesia jane relative. Cfare eshte per mua e drejte mund te jete e padrejte per ty dhe anasjelltas.

Ua sa bukur fola..

Mire, pyetje serioze: je e dashuruar? (ne kuptimin pasional, kundrejt dikujt qe s'eshte babai yt)

Postuar nga cecilia datë 16 Shkurt 2011 - 00:53:

Citim:
Padrejtesia dhe drejtesia jane relative. Cfare eshte per mua e drejte mund te jete e padrejte per ty dhe anasjelltas.

Ua sa bukur fola..

Mire, pyetje serioze: je e dashuruar? (ne kuptimin pasional, kundrejt dikujt qe s'eshte babai yt)

Po ç'ne me kto rrugica qorre n'mes nates

Pasional, kurre. Kuptova se dashuria eshte po aq relative sa ato qe the me lart...

Ke pitje tjeter

Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »
Trego 340 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.