Forumi Horizont | Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 » Trego 239 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Turizmi eshte e ardhmja e Shqiperise… (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5300)
përshëndetje Raimondi?
Të kujtohet Cekja i beratit kur bënte fushat zgjedhore?
Ata ju premtojnë UJË,DRITA,RRUGË....ne ju premtojmë RRUGË,DRITA ,UJË!
edhe pse më duhet të këmbëngulë për turizmin lashtënjohës, për kërkimin e edhe bërjen të njohur të botës pellazge në shqipëri....sërishtë më duhet të them se...KE TË DREJTË!......"Mos na lëntë zoti pa shokun sali se nuk i dihet më fati i Shqipëris pastaj?
"TË RROJ SA MALET SHOKU SALI UDHËHEQSI YNË MËNJENDRITUR,TË RROJ PARTI"
sot thon popujt nëpër botë/një yll drite ka në evropë/nga ky yll që ka shqipëria/lum ku bjen o rrezet e tija.
diktaturë hajdutash kishim në komunizëm,diktatur hajdutësh kemi edhe sot.
Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha
përshëndetje Raimondi?
Të kujtohet Cekja i beratit kur bënte fushat zgjedhore?
Ata ju premtojnë UJË,DRITA,RRUGË....ne ju premtojmë RRUGË,DRITA ,UJË!
edhe pse më duhet të këmbëngulë për turizmin lashtënjohës, për kërkimin e edhe bërjen të njohur të botës pellazge në shqipëri....sërishtë më duhet të them se...KE TË DREJTË!......"Mos na lëntë zoti pa shokun sali se nuk i dihet më fati i Shqipëris pastaj?
"TË RROJ SA MALET SHOKU SALI UDHËHEQSI YNË MËNJENDRITUR,TË RROJ PARTI"
sot thon popujt nëpër botë/një yll drite ka në evropë/nga ky yll që ka shqipëria/lum ku bjen o rrezet e tija.
diktaturë hajdutash kishim në komunizëm,diktatur hajdutësh kemi edhe sot.
po tha ai derziu.. 5 vjet do me qani, 10 do me shani, ter jeten do me kujtoni
Përshëndetje Raimondi!
Do doja të kisha një mendim më të pastër ...për atë që ndodhi edhe për këtë që po ndodhë,por truri imë nuk ka shumë prirje për atë drejtim?Ato që thua janë shumë të vërteta edhe të pakundërshtueshme.......megjithse për "gunën" e enverit kritikat e mija fillojnë me 8 Nëndorin e p k sh.........nuk duhej të bënte një parti si për fshatin e vetë .....ose një baçe me lule që ta drejtonte ai?Duhej të mos përsëriste gabimet e mbretit zogë(vrej se njohës i mirë i këtyre kohëve në histori).....pra duhej ta bënte ashtu Malua jonë i cili priti edhe Kosovën të gjithë përfaqsuesit nga të gjitha trevat e shqipëris....pastaj e SHPALLI TË PAMVARUR SHQIPEN?
CILI JE,CILI JE,CILI JE TI MORE BURRRRRRRRRRRRË
QË KËRKON VULAT E MIJA
UNË JAM,UNË JAM,UNË JAM ISMAIL QEMALI
MBRAPA MË VJEN HISTORIA
As Gjergj Kastrioti(me sa mundësi kishte)...zogu me enverin i mbushën brekët edhe nuk guxuan që ta mendonin një gjë të tillë,ndaj janë TRADHËTARË TË KOMBIT...nuk mundë të meritojnë vëndin e atij BURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRI?
RAIMONDI duhet të pranojmë se ISMAIL QEMALI ishte ai i cili njoftoi për gërrmimin e Dodonës pellazge.....VALLË Ç DONTE TI THOSHTE BOTËS MALUA JONË?..... e pra këta morrat vetëm shkolla greke dinë të hapin?...si edhe të ndërtojnë ndonjë kishë xhami apo manastire në shqipëri.....pas 100 vjetësh nipi i HJENËS SERBE...B......të K.............MILLOSHMOTËRMADHIT....do ti flasin botës për kulturën e tij fetare kudo në shqipëri?....Ndërsa Biroja e partis demokristiane shqiptare atëher do ketë nxjerrë ULTIMATUMOVIÇ që të gjithë antarët e saj të quhen minoritarëedhe luftojnë për të drejtat e minoritetit të krishter?(pasi do ta kenë harruar edhe shqipen ashtu si ata islamistat tanë që po na turpërojnë emrin e Labit? .............mos të shkoj më tej se do sëmurem edhe do pëllcas?
----------Ky turizmi yne do vetem tre gjera te thjeshta ;
Dritat
Ujin
Rendi publik
po ja kto jane gjerat me te domosdoshme ne jeten e perditshme me elementare
Citim:
Po citoj ato që tha TOEL
----------Ky turizmi yne do vetem tre gjera te thjeshta ;
Dritat
Ujin
Rendi publik
po ja kto jane gjerat me te domosdoshme ne jeten e perditshme me elementare
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
po tha ai derziu.. 5 vjet do me qani, 10 do me shani, ter jeten do me kujtoni
hi
He mo populli.Si ju duk turizmi ne Shqiperi kete vit.Apo turp e per faqe te zeze?.Mire qe eshte ajo Vlora qe i jep pak kuptim fjales turizem .
Re: hi
Citim:
Po citoj ato që tha Aulon 12
He mo populli.Si ju duk turizmi ne Shqiperi kete vit.Apo turp e per faqe te zeze?.Mire qe eshte ajo Vlora qe i jep pak kuptim fjales turizem .
turizmi ne shqiperi
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 » Trego 239 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.