Forumi Horizont | Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 315 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- A jeni ateista apo besimtare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5338)
Erzen tani spo kuptoj dicka.
Perse kur fyen ky njeriu ketu siper qe do ta crgjistrojn me fyerje te tipit (morracak,prostituta te forumit,te cmendur,hitlerian) nuk jane sharje dhe kur shajm ose perdorim ironi indirekte ne te tjeret duhet te na terhiqet vemendja.
Ky diskutim ketu u acarua qe nga momenti kur ky tipi i mesiperm perdori ato terma qe te kam thene me siper.
Eshte e vertet qe pastaj edhe une e kam degjeneruar fjalorin dhe fajet e mia i pranoj por cdo gje lindi si pasoj e asaj qe shkruajti njeriu qe do te cregjistrohet.
Si guxon ky tip ne menyre indirekte dhe direkte te thote qe une dhe ndonje tjeter jemi prostituta te forumit dhe perfaqsojm rrugacerin.
A ka mend ne koke se cfar thote.
Nje njeri normal si do ti pergjigjej ketij njeriu duke i thene ke te drejt miku im keshtu eshte ?
Nese i lexon shkrimet nga fillimi provokatori ka qene ky njeri sepse ishte nje diskutim ne nivele normale.
Une dhashe mendimin tim dhe ishte ndryshe nga mendimi i Jarigasit dhe te ketij tipi.
Jarigas me tha e respektoj mendimin tend dhe aty mbaroi.
Ndersa ky njeri meqense nuk isha dakort me te filloi me ofendimet.
Une jam njeri impulsiv dhe sjam mesuar qe dikush te me drejtohet ne ate menyre .
Nese dikush me thote qe jam prostitut e forumit dhe shkruaj cmendurira atehere une sipas jush cfar duhet ti them ke te drejte?
Ti Erzen do te thuash pse nuk e denoncove?
U ben vite ne kete forum dhe mendimi dhe fjala ime kane qene gjithmon te lira.
Jam sjellur gjithmon korrekt me njerzit pervecse ndonje ironie te tepruar
Pastaj me njerzit qe me pare kam pasur konflikte jam ber mik se problemet zgjidhen duke folur.
Keshtu une ju pergjigja me te njejten monedhe.
I kam thene ketij njeriut me siper te mos me permendi me emrin dhe mos te flasi me per mua por ky njeri ngaqe do te vazhdoj avazin nuk ndalet.
Sa me shume njoh te tille njerez aq me shume i dua kafshet ...
Nejse se edhe ti ske faj Erzen jo se fajet e kemi ne te tjeret po ska rendesi gjerat gjithmon shkojn ne vendin e duhur.
Pastaj ta leme njeriun qe do te cregjistrohet . (po flas per malukatin)
Si mundet nje njeri te thote qe shqiptaret jane tradhetare ?
A nuk eshte fyerje kjo per te gjithe shqiptaret?
Keshtu mos te bejm sikur jemi te gjithe te shenjte ketu.
Mos te bejm sikur te tjeret jane djalli dhe une jam fjala e perendise.
Shnet e pare Erzen ...(se mbaja mend te te flisja kaq shume po ka gjithmon nje here te pare :p)
Nese sje krenar qe sje shqiptar atehere pune per ty.
Por historine mos e trego si do ti OK ?
Nese ne te tjeret jemi krenar qe jemi shqiptare atehere ti duhet ta respektosh mendimin tone.
Hajd edhe ti shnet e pare dhe azhornohu pak me historin...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Sa per ty Malukat eshte e kot te te bej replik.
Sic thone qesh mire ai qe qesh i fundit.
Me ty do te qeshi identiteti yt i humbur shqiptar.
Nese sje krenar qe sje shqiptar atehere pune per ty.
Por historine mos e trego si do ti OK ?
Nese ne te tjeret jemi krenar qe jemi shqiptare atehere ti duhet ta respektosh mendimin tone.
Hajd edhe ti shnet e pare dhe azhornohu pak me historin...
Citim:
Po citoj ato që tha malukati
Fakti qe irritohesh kaq shume, perdor fjale abuzive dhe nuk jep as edhe nje argument per te qene, me qetesi, urti e dinjitet, tregon krizen tende te thelle te identitetit.
Shendet
po shumee
jam muslimane dhe besoj te Zoti shume, dhe praktikoj fene...per cdo gje
qe jam lutur Zotit ai me ka ndihmuar...kam besim te forte...mendoj qe
shuem gjera kane vertetetuar egzistencen e Zotit
Ata qe thone se jane ateista nuk ma merr mendja se jane me te vertete...po
thjesht vetem thone...se njeher ne jete te pakten kane thene Zot me
ndihmo...puna eshte se ata nuk kane rene ne ndonje situate shume te
keqe dhe nuk besojne, se po te kishin patur ndonje situate te keqe do t'i
luteshin Zotit, bile me shume se ne qe pohojme egzistencen e Zotit.
Citim:
Po citoj ato që tha malukati
Ky eshte forum, i nderuar zoteri. GJithsekush thote mendimin e vet, por pa sharje dhe banalitete. Sic mund ta kesh vene re postimet e mia jane mendime te miat dhe jo sulme banale ndaj te tjereve. Une nuk shaj e acarohem kur dikush nuk ka te njejtin mendim me mua. Nese ty s'te pelqen ajo qe shkruaj une ke dy mundesi, ose ta injorosh ose te me argumentosh te kunderten. Kjo tregon kulture dhe njekohesisht perben thelbin e nje forumi.
Gjithe te mirat
Re: po shumee
Citim:
Po citoj ato që tha Sunny
jam muslimane dhe besoj te Zoti shume, dhe praktikoj fene...per cdo gje
qe jam lutur Zotit ai me ka ndihmuar...kam besim te forte...mendoj qe
shuem gjera kane vertetetuar egzistencen e Zotit
Ata qe thone se jane ateista nuk ma merr mendja se jane me te vertete...po
thjesht vetem thone...se njeher ne jete te pakten kane thene Zot me
ndihmo...puna eshte se ata nuk kane rene ne ndonje situate shume te
keqe dhe nuk besojne, se po te kishin patur ndonje situate te keqe do t'i
luteshin Zotit, bile me shume se ne qe pohojme egzistencen e Zotit.
O Kota me fal per injorancen,a ndoshta eshte termi qe nuk kuptoj ne shqip,po kush eshte Dervishi?Nga vjen kjo fe,dhe kur thua s'i besoj fese po atij,cdo te thote ti besosh atij?dmth si te ndihmon ky njeri ...cdo te thote ti besosh diçkaje qe sheh
dhe eshte fe qe te eshte percjelle apo ke vendosur vete?...me pak fjale...se s'po te kuptoj xhano
Per temen...akoma besimtare pa fe...
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
O Kota me fal per injorancen,a ndoshta eshte termi qe nuk kuptoj ne shqip,po kush eshte Dervishi?Nga vjen kjo fe,dhe kur thua s'i besoj fese po atij,cdo te thote ti besosh atij?dmth si te ndihmon ky njeri...cdo te thote ti besosh diçkaje qe sheh
dhe eshte fe qe te eshte percjelle apo ke vendosur vete?...me pak fjale...se s'po te kuptoj xhano
Per temen...akoma besimtare pa fe...
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
si te ta shpjegoj un xhano.. dervishi eshte ai qe te thot.. neser ti do pengohesh, dhe do thyesh dy dhembet e pare... dhe del qe: neser ti pengohesh dhe thyen dy dhembet e par![]()
dervishi
ne fe dervishiane, ose bektashllinjt hyne te gjithe ata qe bjen pjese ne grupin shiite,o sunite,nuk me kujtohet,por eshte nje fe shume tolerante, e njejte pak a shume me katoliket nga menyra sesi i trajtojne gjerat,dhe nuk kane xhami por kane TEQE,eshte vendi ku shkojnedhe falen eshte nje lloje ndertese si kishat bizantine,jugu kryesisht eshte bektashlli,feja bektashiane,ka dervish,kurse ajo qe quhet si "myslimane"kane hoxhe
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 315 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.