Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- cigarja.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=577)
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ta pi mashkulli,, eshte e demshme, po seshte e peshtire.. po ta pi femra ska me gje te peshtire.. se fillon e kollitet si mashkull... e ec embaje ate lloj femre ne krah.. :p
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ta pi mashkulli,, eshte e demshme, po seshte e peshtire.. po ta pi femra ska me gje te peshtire.. se fillon e kollitet si mashkull... e ec embaje ate lloj femre ne krah.. :p
Po normal eshte shum e demshme por sdua ta besoj se e pi vete
kam lexuar se fundi nje shprehje te bukur te Mark Tuen:
"gjeja me e thjeshte ne bote eshte te lesh cigaren---une per vete e kam lene 100 here deri tani".............
- Cigare -
oooohhhh c'jam shkri tuj qesh tani qe po ndigjoja kete kengen!
Rrofsh ti qe ma dhe kete link tani me bere te qesh!
Armiku me i madhe i njeriut...
Kshu thon tgjithe, tben keq, un pak e pi, per qejf me shume, kur dal, ose kur skam ca bej..
sbesoj se ndikon per keq ke mu per sasin qe e pi .
no thanks
-Une nuk e pi cigaren ,por kur isha ne Vlore mbaja ne makine nje pakete me cigare MORE , me kuti te kuqe ,ishin cigare tip puro te holla,elegante ne pamje dhe ajo bjondja qe kisha une atehere kur sapo bleva makinen e pinte fshehurazi,-- e kishte mesuar kur ishte studente , ja kishte mesuar nje shoqia e saj nga Lezha ----
-Dhe kur me thote nje dite :--Ndize nje cigare--- Ok i them --Dhe ndeza nje vete , i dhashe edhe nje asaj ---Une nga menyra si e thithja tymin dukesha qe nuk e pija --------------Ndersa kjo zonja e nxirte tymin nga hundet sikur ishte xha Zequa,si direk vapori --hahahahahahahah--( ku mu kujtua tani shtriga)
Une u cudita .--I them o ti e pike cigaren !? --Ajo thote :---Jo or, ja tani .......,.--- I them: Uuuu, po ti dukesh nga menyra si e terheq tymin brenda,je mjeshtre , mire qe s'e nxjerr nga veshet --hahahahahahaha------Dhe filluam po qeshnim .Pastaj me tregoi se si e kishte mesuar ......
---Ne fakt une i thoshja , pije s'ka ndonje gje,se nuk mund ti thoshja qe s'me pelqen , se nuk shkon te jesh kundrapedal me keto dreqe , por edhe e doja , nuk i thoshja kurre jo per azgje.Kur s'me pelqente nje gje i thoshja prape : Po por me gjysem zeri ,dhe ajo e kuptonte qe s'me pelqente....... ,-----
---- Por ne fakt nuk me pelqen qe femra te vije era duhan,sikur eshte xhaje ,femra te vije era parfum se ashtu me rit numrin e testosteroneve , lol , --Keto vajzat amerikane pijne shume ....
-Ketu do shtoj dicka ---------------Kur isha ne dashni me ate duhanxheshen --benim nje loje te tille---
----------E thithnim cigaren dhe pastaj putheshim --dhe e shifnim ne pasqyre si dukeshim --hahahahahahahahaha
--Tymi dilte siper kokave tona dhe dukej sikur ....nxrinim tym nga koka --hhhahahahahaha --ishte bukur
-------------Kjo pastaj ju tha shoqeve , dhe ato e quanin puthja e Mondit ----Por une i thashe ate lloj stili e kam pare nga dritarja e nje cifti te ri , kur isha ne shkolle te mesme, ne vit te pare . ----Ai cuni ishte nje oficer i ri .--Ata sapo ishin martar dhe putheshin ne ate menyre --hahahahahahaahaha--Une po e shifja ciftin duke u puthur,me disa shoke dhe na beri shume pershtypje atehere ---
------Ndaj i thashe, ai lloj stili duhet quajtur --Stili i Oficerit-------Se une ate kopjova ....-
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.