Forumi Horizont Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 »
Trego 232 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°° (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8945)

Postuar nga Enya datë 30 Dhjetor 2009 - 03:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ama kur flet the trull per gusto shpije.. e jap jeten nese si ka dritaret te mbulume me cercafa

Ec ma djale pallatesh ai , ska pas vend as ku em lujt shpiash, jo ma tjter, pfffff!
Kurse un dreqe vdes per pak lluks. Perderisa shpin e kam personale timen, perderisa e kam ly me rich colors, sigurisht do e vesh me rich material. Po turlli ma don mendja se asht naj koprrac, dhe ka frike se shpenzon me thirr companin me ja la perdet kur t`i bahen pis, apo t`i coje ne dry cleaning me i pastru, mahhh! Ca lloj personaliteti kan ca njerez!

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 03:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Ec ma djale pallatesh ai , ska pas vend as ku em lujt shpiash, jo ma tjter, pfffff!
Kurse un dreqe vdes per pak lluks. Perderisa shpin e kam personale timen, perderisa e kam ly me rich colors, sigurisht do e vesh me rich material. Po turlli ma don mendja se asht naj koprrac, dhe ka frike se shpenzon me thirr companin me ja la perdet kur t`i bahen pis, apo t`i coje ne dry cleaning me i pastru, mahhh! Ca lloj personaliteti kan ca njerez!

e di enya, ja vle sidomos kur ke shpin tane .. i love colors too... une apartamentin tim me ngjyra e kam ngjyrosur...hahaha lene trull se dhe pak do na thoje qe ka mbaru shkollen per interior designer

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 03:49:

E mi Enya e niqua, kush nuk e do lluksin,por varet nga mundesite lol. Une jam me shprehjen'' Shtrji kembet sa ke jorganin''. Ne te ardhmen, kur te behem milionere do ja valoj dhe une ne te blere gjona luksi, te shtrenjta. Tani i shikoj cik me teper ato qe jane ne sale

Postuar nga Enya datë 30 Dhjetor 2009 - 03:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E mi Enya e niqua, kush nuk e do lluksin,por varet nga mundesite lol. Une jam me shprehjen'' Shtrji kembet sa ke jorganin''. Ne te ardhmen, kur te behem milionere do ja valoj dhe une ne te blere gjona luksi, te shtrenjta. Tani i shikoj cik me teper ato qe jane ne sale

Pikerisht, un i shtrij kembet sa kam jorganin, biles me rrin jargani pak si teper i madh.  S`eshte e thene te jesh milionere, se as ne s`kemi miliona dollaresh, por qindra mijera dollaresh po.

Postuar nga BIONDIA datë 30 Dhjetor 2009 - 03:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Pikerisht, un i shtrij kembet sa kam jorganin, biles me rrin jargani pak si teper i madh.  S`eshte e thene te jesh milionere, se as ne s`kemi miliona dollaresh, por qindra mijera dollaresh po.

une per vete skam fare jorgan shkojne kembet ku te duan kam nje te mete nese mund te quhet e tille ... jam shume romantike rri me ore te tera perpara dritares e pres se mos me kalon ndonje pric i kalter...mbas shume oresh i vetmi qe kalon o ai qe merr plehrat princ po ngjyre e gjelber

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2009 - 04:06:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

une per vete skam fare jorgan shkojne kembet ku te duan kam nje te mete nese mund te quhet e tille ... jam shume romantike rri me ore te tera perpara dritares e pres se mos me kalon ndonje pric i kalter...mbas shume oresh i vetmi qe kalon o ai qe merr plehrat princ po ngjyre e gjelber

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 04:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

aq e bejme dhe ne se spo na jep njeri gje falas...

Postuar nga Enya datë 30 Dhjetor 2009 - 04:09:

Citim:

une per vete kam fare jorgan shkojne kembet ku te duan kam nje te mete nese mund te quhet e tille ... jam shume romantike rri me ore te tera perpara dritares e pres se mos me kalon ndonje pric i kalter...mbas shume oresh i vetmi qe kalon o ai qe merr plehrat princ po ngjyre e gjelber

Kurse mu ma ka cu zoti peshqesh nji dy metrosh mashkull, qe te gjithe ma kane zili, ndaj e kena jarganin e madh. Punetor, pasanik dhe djale i ri. Princ Syzi vetem. 

Postuar nga Niqua datë 30 Dhjetor 2009 - 04:10:

Citim:

rendsi ka qe tani ua di orarin

Postuar nga BIONDIA datë 30 Dhjetor 2009 - 04:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Kurse mu ma ka cu zoti peshqesh nji dy metrosh mashkull, qe te gjithe ma kane zili, ndaj e kena jarganin e madh. Punetor, pasanik dhe djale i ri. Princ Syzi vetem. 

Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 »
Trego 232 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.