Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Histori e bukur kjo por vajza qe them un nuk eshte nga jugu. Po prandaj te erdhi keqe se je nga veriu un e kam then disa here qe flas per ata qe kam rastisur te takoj.
Citim:
Po citoj ato që tha comja
Histori e bukur kjo por vajza qe them un nuk eshte nga jugu. Po prandaj te erdhi keqe se je nga veriu un e kam then disa here qe flas per ata qe kam rastisur te takoj.
Ehe.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ehe.
njeri i bie gozhdes dhe tjetri patkoit
Po citoj Metaxa-n
Mjaft me keto budallalliqe. Raste te tilla ka sa te duash. Nuk mund te dali surrati jot tani te ofendoje gjithe meshkujt nga veriu nder te cilet jam dhe une. Boll se e tepruat. [/B][/QUOTE]
Po mire o Metaxa,(si verior qe qenke ky nick nuk te shkon fare) me qe je edhe ti nga veriu e cfare pastaj?
Pervoja ka treguar se ju verioret jeni shume patriarkal,me perjashtim te qytetit te Shkoder Loces.Menyra se si i trajtoni grate,motrat dhe vajzat tuaja jane teper te papranueshme.Kete menyre trajtimi te ashper po e shpalos edhe ne mesazhin tend.Pra ti je njesoj me ata qe tregove me poshte e mos u lodh te na mbushesh mendjen.Nuk e perjashtoj qe midis veriorve ka djem te zot,te beses e trima,por persa i perket respektit ndaj seksit femer jane babaqemo.
Kam nje mikun tim verior.i cili ka veti e vyrtyte shume te mira.Une e respektoj ate dhe ai mua gjithashtu,por ai e thote boterisht se me femrat ata sillen vrazhde e pa respekt.
Edhe ne jugoret aty i kemi tonat,por jemi me ndryshe.
Pra si rezultat i kesaj,nje vajze shqiptare qe jeton ne perendim lidhet me mire me nje te huaj qe e trajton me repekt e me fjale te embla se sa me nje shqiptar te vrazhd e pa kulture.Une ju siguroj juve se femijet e ketyre veriorve ketu ne perendim nuk do te behen si baballaret e tyre,por shume here me te mire.Persa i perket Shqiperise,gjersa te jene gjalle ata qe vrasin vajzen se shkon e flen tek shtepia e te fejuarit do te duhet edhe nje brez qe te ndryshojne.
Opinioni im per djemte shqiptare eshte pozitiv,por me pozitiv eshte per bukuroshet shqiptare.
E perkrah martesen e vajzave shqiptare me te huajt,por kurre martesen e djemve me te huajat!!!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
E perkrah martesen e vajzave shqiptare me te huajt,por kurre martesen e djemve me te huajat!!!
Djemte shqiptar normal qe kane vlera ,por mendoj se femrat jane akoma me te mira.Kane vlera qe femrat ketu ne Usa nuk i i njohin e jo me ti kene.
Te djemte shqiptare nuk me pelqen fakti qe i kushtojne me shume kohe shoqerise se familjes.Argetimin jashte shtepise e lidhin kryesisht me shoqerine ,ndersa gruaja dhe femijet vetem ne raste te vecanta .Normal qe ka dhe meshkuj qe jane me kavaliere me gruan,por jane te pakte.Merr burrin tim p.sh dhe si burri im jane nje pjese e mire e shqiptareve.Jam une ajo qe duhet ta marr gjithmone inisjativen per te dale sikur dhe per nje kafe.Ka dhe me keq.Ka qe nuk dalin fare ne publik me gruan.
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
O rracistoooo diskriminues... oooo feminist
Pse ore femrat te marrin te huaj, neve me patjeter shqipe eeeeeeeeeeee?! :p
Pervec shakave, une (me kismet...) dua ta marr nusen jo vetem shqiptare, por edhe nga anet e mia!
Peace!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Do ta duroje ti vogelushi xhaxhit te te trajtonin si lolo apo dado shtepie?E pra ky eshte ai racisti Gjergj.
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.