Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 » Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Maredheniet mes antareve .. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18187)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
diplomatike
Hmmmm
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Hmmmm
vdeksha mor zot per ty
Citim:
vdeksha mor zot per ty
Citim:
vdeksha mor zot per ty
Te pashpjegueshme
Mir ben ;P
Edhe une kshu inoqente.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Hongsh komet me kto fjale na i solle zorret ne goje.
Pse me me vdekje e shprehke ti kshu a?
Oj.
Citim:
Hongsh komet me kto fjale na i solle zorret ne goje.
Pse me me vdekje e shprehke ti kshu a?
Oj.
Niqua thua ta ket ate chanc e? t'haje ate dmth
Citim:
Niqua thua ta ket ate chanc e? t'haje ate dmth
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
hahahahahaha them se sdi ta bej...
jo nuk hy dot andej sepse kam nje aty qe sdu te me shoh hahahah
Citim:
jo nuk hy dot andej sepse kam nje aty qe sdu te me shoh hahahah
aha po off smundesh me hy treshe..
une do dal fare tani.. po ik te bej nje dush dhe pastaj do hy perseri..
do jesh ktu???
hyn moj hyn ,mjafton tjet njeri
Yess se do iki t'haj cik buk a+ zemer
Citim:
me hangsh ate qe kam mes kembve..
pse ke kaq inat qe ma var lul;ja mua e jo ty??
Mire shelgu, mos tvij keq me jo.
Citim:
Mire shelgu, mos tvij keq me jo.
Ok shelgu se i lexon pa merak. ti vet pyet vet pergjigjesh e ke ket tmire.
te mira.
Te sinqerta
E kam shum xhan
Te papame miqesia jone sa vjen e behet me e bukur
Kush mu fut mu kush mu futnga brodhe sot mi nuse))
Neper endrra me ate shokun e Maos)))ne mengjes e bera pushim qe te jem ne forme per shperthimin e perbashket sonte
Citim:O nuseee ti gjithmone ne forme jesi tha evi si pit si piteshte qofte vogel
Po citoj ato që tha Ajris
Neper endrra me ate shokun e Maos)))ne mengjes e bera pushim qe te jem ne forme per shperthimin e perbashket sonte
Citim:evi porosite sonte ate dhe olsin mos na ngacmojne ne ciftin e rise do e mys))))e njofta ne forum por qe shoqeria jone u be e forte
Po citoj ato që tha Ashley
O nuseee ti gjithmone ne forme jesi tha evi si pit si piteshte qofte vogel
Citim:evi eshte frymezu))))))gjithsesi ju vazhdoni rrugen tuaj te qete)u takuam rastesisht nje dite dhe me tha sa e vogel eshte tirana
evi porosite sonte ate dhe olsin mos na ngacmojne ne ciftin e rise do e mys))))e njofta ne forum por qe shoqeria jone u be e forte
Citim:sa e modhe eshte ajo)))po po ashu do bejm po municionepse ske vene foton me kacurrela qe ke dal me maon eee ash se ke dal yll...
evi eshte frymezu))))))gjithsesi ju vazhdoni rrugen tuaj te qete)u takuam rastesisht nje dite dhe me tha sa e vogel eshte tirana
Citim:mu sme pelqe shum ajo foto se kam dal icik si bucko shum du qe tmahem per elegancen time jo per shtimin ne peshe pa dashje
sa e modhe eshte ajo)))po po ashu do bejm po municionepse ske vene foton me kacurrela qe ke dal me maon eee ash se ke dal yll...
Citim:ti je fare fare perzotin aty ke dal shum sexyvendose vetem per sot tlutem ash mos bej kshu
mu sme pelqe shum ajo foto se kam dal icik si bucko shum du qe tmahem per elegancen time jo per shtimin ne peshe pa dashje
Citim:e vendosa ta plotesova qefin
ti je fare fare perzotin aty ke dal shum sexyvendose vetem per sot tlutem ash mos bej kshu
Citim:sa bukur te ka lezet shpirti kur sheh dy njerez me buzeqeshje rrezellitese prane njeri tjetrit dhe ne syte e tyre shikon dashuri dhe jet
e vendosa ta plotesova qefin
Me perlote me kto fjale kaq te bukura flm o nuseeeeshte shum e mire
Kinge, kinge maredheniet dihen pra mo .
ylli forumit
Engjellushe ca yll leshi aman ..ke dal shum bukur ne ket foto Very very nice !
Flm zemer por kam dal icik si e shendosheti do drru je si shpirt dhe pikeeeee
Te shkon mi, ske shendet te tepruar ehuha yll dhe pik .
Le kur te vendosim per bebe si do behem un si lop eshte lule qe si iken lezeti
Citim:
Te shkon mi, ske shendet te tepruar ehuha yll dhe pik .
O shelg mos hidh vrer mbi dashurine time miresine dhe shoqerine besoj se me kuptove
Citim:
E morem vesh qe eshte e mire, po shume ja ben qejfin atij te fejushmit. O Ashly mos e mburr ne sy se do ta dredhe, ngjo mu. Meshkujt aq e kane mendjen.
Dhe mos u afro me shoqe te bukura.
Si t'ja bej kesaj goces qe ja kam merakun nuk e di. Kjo lulka po sec i fryn ne vesh.
Citim:
O shelg mos hidh vrer mbi dashurine time miresine dhe shoqerine besoj se me kuptove
Citim:dhe ca......
Nuk eshte vrer moj qike, vetem qe ta kam merakun.
Ti si te duash bej, une per mire e kam. E ke shume te lezecem kete kingun dhe ...
Citim:
dhe ca......
Citim:me ben me qesh dhe kur shelgu mi acaro nervat))o lule po vetem femrat kane zili mi po me ben te dyshoj shelgu
ka zili
Citim:
me ben me qesh dhe kur shelgu mi acaro nervat))o lule po vetem femrat kane zili mi po me ben te dyshoj shelgu
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 » Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.