Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
sapo pashe Jeremy Lin kunder Lakers ...38 pike e spektakel.
Po shof milanin qe po rrifet duke ngrene urma arabie
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po shof milanin qe po rrifet duke ngrene urma arabie
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ca the ??? t'iki me festu nashti
po puthja po puthja po puthja dhe puthja me ngjau shum me e embel se kafja qe pija
Mjesi te gjithve.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mjesi te gjithve.
Citim:
dylan
mjeis vizio tu pi jam flm
Citim:
cecilia
... a t'vi edhe une ta festojme
Po ha portokalle tarocco
Te befte mire!
Faleminderit.
Sapo poqa ca berxolla.
Po shoh Sanremo, nderkohe qe po bej nje toast
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po shoh Sanremo, nderkohe qe po bej nje toast
Vizio na fto per darke mos ha vetem
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
U po.. filloi???
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
.. ose jam bo serioze
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Vizio na fto per darke mos ha vetem
Citim:
hahah... e bukur kjo!
p.s. prisje humor nga Morandi ti keshtu?
Iku Angel!? U ftohen berxollat, dhe une pres nuk po haje
Miremengjesi, gjumashe
Duke pire Kafen e pare per sot dhe, qeras me nje Kafe ate qe do vije tani ne Forum.
Rrofsh, po behem gati te shkoj te pij kafen e dyte jashte se te paren e piva ketu
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Rrofsh, po behem gati te shkoj te pij kafen e dyte jashte se te paren e piva ketu
Kam fut ne furre per te pjekur Lasagne.
Gjysem zgjuar, gjysem fjetur!
Edhe une si Ana ...
Edhe une si Ana ...
Sot ne pune me taxi gjeta nje portofol ne toke/rruge, shkurtimisht ja ktheva personit qr i kishte humbur pasi i kerkova emrin dhe ishte i njejti emer ne credit cards.
Portofoli kishte te pakten rreth 200-500 dollar brenda, ja ktheva pa i prekur asgje.
Ky motherfucker shikon shikon dhe e gjen nje dollar diku dhe mundohet te ma japi si bakshish...
Para dy ditesh nje tjeter harron i-phone model te fundit ne makine.
Ai as qe do ja kishte haberrin se cfar kompanie une punoj per meqe ishe tap fare,
Me
Vone i bie ziles dhe une e gjej telefonin ne makine, sipas rregullores nuk jemi te lejuar ti pergjigjemi, une i pergjigjem dhe ai shume i deshperuar me keron tja kthej, kthehem nga ana tjeter e qytetit ja jap dhe ai piece of shit don tme japi 5 dollar si shperblim!
Ne te dy rastet thjesht kam buzeqeshur dhe i thashe i dont need you fucking money. Keep it
1:23 pritje rradhe te parukieri. Paskam durim akoma.
Tani po shof ne CNN , live ceremonine e varrimit te Whitney Houston --
Ne kete moment po flet Kevin Costenr ne lidhje me kutjimet e tij kur po loznin filmin Boudygard ---
....... dhe po flet shkelqyer duke sjelle copeza nga koha kur pregatisnin filmin ...... duke perdorur nje gjuhe shume te pasur dhe plot inteligjence.....
Po shof big brother..marchallah qekan tmire sivjet .
Miremengjesi, te gjithve!
Ju uroj nje te djele te qete!
Po zihem me gjumin.
Gjesi Vizioner!
Citim:
Dulcis in Fundo
Po zihem me gjumin.
Gjesi Vizioner!
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mjesi Dulcis,
Hajde, cohu nga krevati, shko laje syte se po ta beje nje Kafe te te dali dhe te mos "zihesh" me gjumin
...Une po pije te dyten.
...per ty
Citim:
Ngitur prej oresh tashme.. po qenka gjumi sot qe dashka "sherr".. Duhet te jete dhe faji i shiut jashte.
Nje kafe. Ide e shkelqyer!
Rrofsh Vizioner! Ne keshtu rastesh ta shperblefsha
Po pi kafe.
Po luftoj me nje dhimbje te papare koke
Po luaj deren.
Tani sa erdha nga kafeneja dhe atje kam dy ore qe bisedoja me njeren qe ishte shume kinge -
-Syte dhe buzet i kishte shume te bukura
Dukej si itailianke,por ishte arabe nga Libani -
-Dhe aty mu kutjua direkt Niqo hhahahaahahahaha
--Duhet me marre hak thashe me vete .........
sillem pak neper int pushoj pak
Po degjoj muzike, e lexoj ndonje gje tek tuk
...dhe gati per ne pune.
po pi birren pra
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
po pi birren pra
Ohooooohhh hapu dhè te futem!
Dulcis osht ujkend perfito relaxohu ,...... *duke menduar qe dit me tmira do vijn..*
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Dulcis osht ujkend perfito relaxohu ,...... *duke menduar qe dit me tmira do vijn..*
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.