Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6556)

Postuar nga eliz datë 06 Dhjetor 2010 - 20:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
eliz, kur do e shohim nje film bashke??

Kur te kesh deshire.Kur te vish ketej nga kontinenti yn na bej nje ze.

Postuar nga Niqua datë 06 Dhjetor 2010 - 22:42:

ne cilin????

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 16:26:

An education

Nje ngjarje shume e bukur e viteve 1960 ne Londer

... me aktoret

Carey Mulligan ... Jenny

Olivia Williams ... Miss Stubbs

Alfred Molina ... Jack

Cara Seymour ... Marjorie

Matthew Beard ... Graham

Peter Sarsgaard ... David

Amanda Fairbank-Hynes ... Hattie

Ellie Kendrick ... Tina

Dominic Cooper ... Danny

etj etj

Postuar nga Niqua datë 20 Dhjetor 2010 - 00:31:

dua te shoh the tourist..

Postuar nga Vizioner datë 07 Janar 2011 - 23:17:

Inside Man (2006)

Kete Film e pashe para dy netesh. Ishte terheqes si film dhe tema e prekur ne te.

Ne film behej fjale per vjedhjen e nje banke ne Manhattan, ku "vjedhesit" ishin Shqiptare dhe, per te irrituar Agjentet, vune nje kasete ku fliste Enveri

Storyline

From a cell, a man tells us he has planned the perfect bank robbery; he invites us to watch. An efficient gang enters a Manhattan bank, locks the doors, and takes hostages. They work deliberately, without haste. Detective Frazier is assigned to negotiate, but half his mind is occupied with the corruption charges he is facing. The bank's president has something to protect in a safe deposit box, so he brings in Madaline, a high-power broker with a hidden agenda. With an army of police surrounding the bank, the thief, the cop, and the plutocrat's fixer enter high-stakes negotiations. Why are the robbers asking for a plane, if they are so competent and they know they won't get one? Why aren't they in more of a hurry? If the job's perfect, why is the thieves' leader in a cell?

Postuar nga AngelDevil datë 17 Janar 2011 - 02:24:

Little Fockers

Si per fundjave ja vlente me e pa. Funny!

Postuar nga NS-6 datë 17 Janar 2011 - 03:01:

Dje pashe "Megamind", duke qene se animacionet i kam shume qejf dhe me pelqeu shume realizimi (kane arritur nje grade shume te larte realizimi)

Postuar nga SmoKer datë 25 Janar 2011 - 19:01:

Mezi po pres te shoh DUE DATE me Robert Downey Jr dhe Zach Galifianakis.... eshte i njeti regjizor i HANGOVER , kam degjuar qe eshte shume funny !

Postuar nga Niqua datë 25 Janar 2011 - 19:47:

smoker, ngele tu pa filma... ke shku me luftu apo ca??

Postuar nga SmoKer datë 25 Janar 2011 - 19:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
smoker, ngele tu pa filma... ke shku me luftu apo ca??

dreqe , filma shoh kur nuk jam ne lufte ..

Postuar nga Niqua datë 25 Janar 2011 - 20:12:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer

hahah se shaka po beja.. se mos do kapesh bin laden ti

Postuar nga SmoKer datë 30 Janar 2011 - 14:37:

Buried

A must see movie ....

I gjith filmi zhvillohet ne nje arkivoj.

Ryan Reynolds (Paul Conroy) eshte nje kotraktor per nje kompani amerikane ne Iraq si nje shofer kamioni , pasi zgjohet e gjen veten ne nje arkivol me vetem nje shrekpse dhe nje tel si burrime te vetme per te dal i gjalle.

Nje triller i vertete ...

Postuar nga kurt datë 30 Janar 2011 - 14:44:

smoker e kam rentuar kte filmin ka tre dite akoma s'e kam shikuar
po e fus ne dvd njehere

Postuar nga SmoKer datë 30 Janar 2011 - 14:55:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
smoker e kam rentuar kte filmin ka tre dite akoma s'e kam shikuar
po e fus ne dvd njehere

shife dhe me thuaj se si ishte !

Postuar nga Fajtori datë 31 Janar 2011 - 06:21:

Citim:

Mire qe i ndake te pakten

Imagjino Smokerin siper makines, me nje sy tu pa talebanet, me tjetrin filmin e fundit te Hollywoodit.

Postuar nga kurt datë 31 Janar 2011 - 07:59:

Citim:

shife dhe me thuaj se si ishte !

e pashe mbereme, intense nightmare se jam claustrophibic, si film ishte ok jo ndonjegje special :p

Postuar nga SmoKer datë 31 Janar 2011 - 08:52:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
e pashe mbereme, intense nightmare se jam claustrophibic, si film ishte ok jo ndonjegje special :p

ama e paske pare ...

Postuar nga SmoKer datë 31 Janar 2011 - 08:56:

Citim:

ama e paske pare ...

Me e forta eshte kur e marrin ne tel se e kan pushuar nga puna sepse nuk duan te paguaj siguracion familjes .... thats f#$%d up

C'jane keto kompani se per njereb nga keto punoj dhe vete

Postuar nga lule datë 31 Janar 2011 - 13:33:

Charlie St. Cloud

Postuar nga kurt datë 31 Janar 2011 - 13:52:

Citim:

ajo kompania ishte taman twisted, por edhe egzegjerim i bejn kta mbas atij skandalit te black water

Postuar nga lost_soul datë 31 Janar 2011 - 20:28:

"The King's Speech" - cka.

Postuar nga Fajtori datë 31 Janar 2011 - 22:47:

Crips and Bloods: Made in America (dokumentar goxha i bukur, 2004)

Cheech & Chong's Up in Smoke (film i 1978 tip gallate, i ngjan Blues Brothers, dhe ka nje imitim te ngjashem te AC/DC nga fundi)

This Film Is Not Yet Rated (dokumentar qe heton mbi rating e filmave nga MPAA dhe favoret qe i ben 6 korporatave qe zoterojne 95% te mediave ne SHBA. Interesant).

Postuar nga dylan datë 01 Shkurt 2011 - 07:25:

the killer
mbrem i fundit q ekam shiku e pershtypje krejt filmi flet per nje te cmendur qe kishte merak te turturonte femrat dhe ti vriste pasi bente sex mir me to
crazy people

Postuar nga shelgu datë 02 Shkurt 2011 - 03:07:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
the killer
mbrem i fundit q ekam shiku e pershtypje krejt filmi flet per nje te cmendur qe kishte merak te turturonte femrat dhe ti vriste pasi bente sex mir me to
crazy people

Shume dmthenese kjo.

Postuar nga NS-6 datë 05 Shkurt 2011 - 23:58:

Fair Game

Historia e Agjentes se CIA-s , Valerie Plame dhe burrit te saj Joe Wilson mbi ceshtjen e nderhyrjes se Irak!

Postuar nga Katilesha datë 06 Shkurt 2011 - 00:05:

Shoku, ia vlen si film?

Ku je ti njehere, se u bene njaaa 3 dite pa fole

Postuar nga Piktor datë 06 Shkurt 2011 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Shoku, ia vlen si film?

Ku je ti njehere, se u bene njaaa 3 dite pa fole

3 metri sopra il cielo. Film i bukur por edhe po nuk e pe nuk humbet gje.

Postuar nga SmoKer datë 02 Mars 2011 - 09:55:

Restrepo - Film-Dokumentar

Restrepo is a 2010 documentary film directed by American journalist Sebastian Junger and British photojournalist Tim Hetherington. The film explores the year that Junger and Hetherington spent in Afghanistan on assignment for Vanity Fair,[3] embedded with the Second Platoon, B Company, 2nd Battalion, 503rd Infantry Regiment (airborne) of the 173rd Airborne Brigade Combat Team in the Korengal valley. The 2nd Platoon is depicted defending an outpost (OP) named OP Restrepo, for PFC Juan Sebastián Restrepo, a Colombian-born naturalized U.S. citizen platoon medic who was killed earlier in the campaign

Marr nga Wipidedia

A year with one platoon in the deadliest valley in Afghanistan

Postuar nga lubi datë 04 Mars 2011 - 04:00:

tani po shoh tek T- "Qortimet e Vjeshtes" po mendoja se perse me duket ky film se eshte xhiruar dje e sot po e transmetojne si pasqyre e vertete e jetes reale ekonomike e sociale te diteve qe po jetojme ne te pakten ketu ne Shqiperi!!!!

Postuar nga Tulipani datë 05 Mars 2011 - 21:12:

Gli Ultimi Fuochi

Arti i te berit Kinema! Pertej 3D banale e supave te ngrohura 1000 here...

Postuar nga Tulipani datë 05 Mars 2011 - 21:15:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
"The King's Speech" - cka.

Per ate zot kam dhe bileten per sonte mos na ndill ters

Postuar nga Fajtori datë 17 Mars 2011 - 11:26:

Kur xhirohej nje film

Kisha kohe pa e pare dhe e mbaja mend konfuz. Film i bukur po s'kisha faj qe e mbaja mend konfuz se eshte vertet i tille. Montazh çorap dhe fotografi shume e dobet. Skena qe s'kane asnje lidhje, njehere duket sikur pajtohet çifti, skenen tjeter jane prape ne sherr. Pastaj s'kane lidhje fare eventet ne hapesire dhe ne kohe. Njehere del sikur jane me sherbim jashte Tiranes, pastaj del sikur po hane darke bashke. Shtoji dhe difektet e DVD qe e kapercente sekonda... Nejse, prape interesant nga tematika. Vetem se kur ishim femije se kuptonim shume, dhe tani e mora vesh pse

P.s. Ah se harrova, eshte i 1981-shit...

Postuar nga AngelDevil datë 18 Mars 2011 - 19:07:

Thumbs up Re: Kur xhirohej nje film

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kisha kohe pa e pare dhe e mbaja mend konfuz. Film i bukur po s'kisha faj qe e mbaja mend konfuz se eshte vertet i tille. Montazh çorap dhe fotografi shume e dobet. Skena qe s'kane asnje lidhje, njehere duket sikur pajtohet çifti, skenen tjeter jane prape ne sherr. Pastaj s'kane lidhje fare eventet ne hapesire dhe ne kohe. Njehere del sikur jane me sherbim jashte Tiranes, pastaj del sikur po hane darke bashke. Shtoji dhe difektet e DVD qe e kapercente sekonda... Nejse, prape interesant nga tematika. Vetem se kur ishim femije se kuptonim shume, dhe tani e mora vesh pse

P.s. Ah se harrova, eshte i 1981-shit...

Postuar nga Tulipani datë 22 Mars 2011 - 05:00:

La prima notte di quiete

Fillova ta shikoj vec per Alain Delon dhe e perfundova me rezultatin se eshte nje nga filmat italiane me te mire qe kam pare.

Postuar nga lorie datë 22 Mars 2011 - 19:01:

jo i fundit fare, pori parafundit

Pride and Prejudice ,versioni i fundit me Keira KNightly.

Pershtypjet? Eshte qesharak, ka lloj lloj personazhesh qesharake, jam gjithmone kurjoze te shoh sesi 2 personazhet kryesore do perfundojne bashke edhe pse mund ta kem pare rreth 20 here ate film bhahah. Teme e guximshme ne ate kohe kur libri eshte shkruajtur nga Jane Austin.

Postuar nga cupka datë 26 Mars 2011 - 00:00:

filmin e fundit e pashe ne Starz Early Releases "Eat, Pray, Love" si liber me ka pelqyer, si film nuk me pelqeu fare fare faaaare. Humba dhe ato dy kokra respekti qe kisha per Julia Roberts si aktore.

Dua te shikoj keto filmat e fundit qe u nominuan ne Academy's, me teper ti shoh per cfare u be ter ajo zhurme, jo Kings Speech, Black Swan, 127 H etj, ter ato filma e asnje s'kam pare akoma...ne fakt asnje s'me terheq (nga reklamat). Oh well.

Postuar nga Fajtori datë 26 Mars 2011 - 06:10:

Fair Game, film i lezetshem, por se kuptova pse gjysma e skenave duhet te ishte me kamera dore qe levizte, levizte, levizte, levizte. Mire qe duan ta bejne filmin real, por ka nje limit kjo kamera e dores. Kur ekzagjerohet te merren ment duke u munduar te ndjekesh objektin qe iken andej ketej neper televizor.

Postuar nga lorie datë 28 Mars 2011 - 06:30:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
filmin e fundit e pashe ne Starz Early Releases "Eat, Pray, Love" si liber me ka pelqyer, si film nuk me pelqeu fare fare faaaare. Humba dhe ato dy kokra respekti qe kisha per Julia Roberts si aktore.

Dua te shikoj keto filmat e fundit qe u nominuan ne Academy's, me teper ti shoh per cfare u be ter ajo zhurme, jo Kings Speech, Black Swan, 127 H etj, ter ato filma e asnje s'kam pare akoma...ne fakt asnje s'me terheq (nga reklamat). Oh well.

As mua s'me pelqeu filmi Eat Pray Love. Prisja dicka me sensacionale.

Postuar nga cupka datë 28 Mars 2011 - 22:33:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie

As mua s'me pelqeu filmi Eat Pray Love. Prisja dicka me sensacionale.

...dhe ta ilustronte me shkoqur gjendjen shpirterore te Liz. Nga filmi s'mer vesh luften e brendshme qe ajo kalon, e dhan aty duke qare dy a tre here dhe kaq. Nejse mire te me gjeje, isha betuar e zetuar qe nuk do shikoja me filma te librave qe kam lexuar (Scarlet Letter me D. Moore ma shpartalloi kete deshire) dhe prape rash ne gracke. Hera e fundit, i thash vetes.
Po nga keta qe u nominuan ke pare ndonje?

Postuar nga Fajtori datë 29 Mars 2011 - 10:01:

The condemned

Tregon mbi nje real-tv qe fut ca te denuar me vdekje ne nje ishull qe te vrasin njeri tjetrin. Film i realizuar mire me fotografi te kujdesshme. Teme madhore mbi deshiren e njerezve per te pare dhune ne teelvizor, por kjo nuk del sa duhet ne rang social, mbetet paksa e lidhur me personazhet. Sikur ndonje nga personazhet te kishte ne skenar ca thenie te goditura mbi kete pune, filmi do behej shume me famoz. Ne fakt anon nga filmat me vrasje dhe hakmarrje te amerikaneve, pa arritur te kape thelbin filozofik. Aktore te panjohur por jo te keqinj. Sektori: Action.

Postuar nga lorie datë 29 Mars 2011 - 10:09:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

...dhe ta ilustronte me shkoqur gjendjen shpirterore te Liz. Nga filmi s'mer vesh luften e brendshme qe ajo kalon, e dhan aty duke qare dy a tre here dhe kaq. Nejse mire te me gjeje, isha betuar e zetuar qe nuk do shikoja me filma te librave qe kam lexuar (Scarlet Letter me D. Moore ma shpartalloi kete deshire) dhe prape rash ne gracke. Hera e fundit, i thash vetes.
Po nga keta qe u nominuan ke pare ndonje?

S'e di cili u nominua. S'e pashe.
E ashtu librat te lene me shume pershtypje se ve ne pune imagjinaten tende, por te ben kurjoze te dish se si e kane menduar te tjeret per te bere film.

Postuar nga amor alucius datë 30 Mars 2011 - 01:15:

Made in Dagenham.

Postuar nga Tulipani datë 12 Prill 2011 - 20:57:

Antichrist

Film, terapi jo e zakonshme per dhimbjen e pershkrim natyre. Por natyren e mendjes ama. Nese s'jeni cinefile ose s'keni pare ndonje gje nga Von Trier me pare me mire nderroni kanal. Kujt ia kam keshilluar gati 70 % ma kane perplasur filmin ne fytyre

Postuar nga kurt datë 02 Maj 2011 - 12:10:

"black swan" film i perkryer beautiful. e meriton oscars kjo portman.

Postuar nga Niqua datë 02 Maj 2011 - 18:30:

kings speech

Postuar nga Tulipani datë 04 Maj 2011 - 20:38:

Fino all'ultimo respiro ( Jean Luc Godard)

Postuar nga lorie datë 05 Maj 2011 - 11:11:

Dua te shikoj

Mulan qe m'eshte bere fiksim ta shoh dhe cdo gje tjeter qe sygjeron kunati im qe vdes per filma.

Sa te mbaroj keto provimet dhe tia nis ndonje maratone.

Postuar nga Opinionator datë 22 Maj 2011 - 05:41:

Delta of Venus,
Me coi mbrapa ne kohe, e kisha pare vite me pare por nuk i mbaja mend titullin. Sot e rigjeta rastesisht.

Postuar nga Fajtori datë 22 Maj 2011 - 05:44:

Home

Dokumentar mbi token dhe zhvillimin e saj qe nga lindja deri nga ndryshimet qe po i ben njeriu. Imazhe me spektakolare s'kam pare brenda te njejtit deokumentar. I gjithi online me sherbimin e ri te Youtube ne high definition:

http://www.youtube.com/watch?v=jqxE...w-button&wide=1

Postuar nga ~Enigme~ datë 22 Maj 2011 - 22:32:

wow, vertet spektakulare faje. Jam duke e ndjekur tani, duket interesante!

Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.