Forumi Horizont | Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 » Trego 818 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Me ke ndodheni ne keto momente? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8505)
vetem fare....
Me te dashurin,nje çift shqiptar dhe nje çift gjerman(6 veta jemi).
dhe po e provoni gjashteshe?
se kuptoj lal jeni grup aty dhe ti ri shkrun ne forum?
eheeee....Une edhe shkruaj ne forum edhe i jap muhabet ketyre (shqiptareve se gjermanisht nuk di).Po meren dhe keta me kompjuter tjeter per pune pune....
aha...ok..po iki dhe une se me vajt ora per shkolle
me fratelon.....
me mamin
gjithe shtepine e kam vetem per vete
me fat apo jo
atiola si thua te bejm i cik rrumuj andej mnga shpia jote organizojm nje party te gjith anteret e fh bashke....
un jam me nje italiane ,shoqen e dhomes..
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
atiola si thua te bejm i cik rrumuj andej mnga shpia jote organizojm nje party te gjith anteret e fh bashke....
un jam me nje italiane ,shoqen e dhomes..
patjeter ckuptim do te kishte party pa bukurosshat e forumit tone.Ok ti merru ,me pergatitjen e mbremjes un po i jap ftesat te gjithve.
Hjdeni pra njerez se jeni te ftuar te shpia e atioles per party te gjithe pa perjashtim...
Citim:
patjeter ckuptim do te kishte party pa bukurosshat e forumit tone.Ok ti merru ,me pergatitjen e mbremjes un po i jap ftesat te gjithve.
Hjdeni pra njerez se jeni te ftuar te shpia e atioles per party te gjithe pa perjashtim...
hahah........
........ per momentin vetem .................. po e provoj te marr ne tel
Buzeqeshjen po nuk e di pse nuk e hap cel . ...................
ah glakus me ne fund ,ka nje ore qe po te merja ne cel dhe un po spo kapte me duket ,desha te te ftoja andej nga shpia e atioles se kemi organizu nje party te hatashme merr edhe noj shok te bukur me vete
po pres une ku jeni ju
....... erdha ... erdha ........... po shikoj se mos gjej edhe ndonje nga çunat e
lagjes .................. ( po mua ça m'duhen te tjeret ......... jo mor plak ik
vetem me mire ......... ....... ) ... erdha !!!!
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
....... erdha ... erdha ........... po shikoj se mos gjej edhe ndonje nga çunat e
lagjes .................. ( po mua ça m'duhen te tjeret ......... jo mor plak ik
vetem me mire ......... ....... ) ... erdha !!!!
glakus mos u trego egoist po merri ndonje nga ata cunat e bukur me vete...
hahah........
......... sa here qe bohet fjale per gjera te tilla .......... behem içik egoist ........
... eme mir se po i marr ..........
hajde atiola ndiz muziken...
ps:Tani ndodhem me atiolen dhe me glakusin
hahahahah e kam ndezur une sapo hy brenda eshte e para ajo
glaukus me lejon nje danse me ty
hahah........
me Buzeqeshjen dhe Atiolen ................... .........
.... edhe gjith çunat e lagjes qe po presin poshte .....................
.... sa te vine dhe ato gocat e Milanos ............
po me pelqen atmosfera ktu bukur-bukur shum bukur,po ku jan forumistat e tjere mi qe spo vijne
ok tani nje puthje per te gjithe ju kaloni mrekullueshem
parti gjithnje vazhdon nuk ka mbaruar ciao
me mamin, babin, dhe qenin..
...
Me genjeshtrat e mia...
me veten time me kompjuterin,TV,divanet,tavolinen dhe te gjitha orendit shtepiake
me ca japonez kinez mazllema myzhyma,
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
me veten time me kompjuterin,TV,divanet,tavolinen dhe te gjitha orendit shtepiake
Citim:
ah cta kam zili ty seksi paske alamet shoqerie
ps:me nje shok
re
jame ne bar po pij kafe me compiuter si debil megjithse barin e kam ne kat te pare
Me Engjellin tim mbrojtes,edhe po bisedoj!
...
...me shoket e mi te psikiatrise....eh cfare shokesh jane...
Me burrin.........
po grun e ke me vete sexi?
une jam me vellain ce me ka alur na shqipnia edhe me kushon
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
po grun e ke me vete sexi?
me veten time....po kenaqemi sepse po na shoqeron merzia.....
jam ne pune...vetem...
po degjoj ca muzike klasike, po pi (edhe pse nuk duhet te pi se jam ne krye te d.t.res...) dhe po mendoj sa bukur do jete festa e 28 nentorit ketu ne firenze e organizuar nga ne studentet ketu
RROFTE SHQIPERIA
me gjithe klasen time esht plot salla e informatikes...
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Kete te fundit se kuptova une....ma shpjego pak po deshe???
PS.vetem...
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
spaske gje ene ti sexi une kujtoja se ti i kapje gjerat kollaj lol....ahahhahaha
lere fare.
me te gjithe te shpis...por po hik une se me erdhe gruja me gjeti prape ne pc...ma boni gaxhepin gati...
me Bucimaken.......jena tu pi kafen e darks.......
atiola jo lol akoma si kam von unazen avash avash..
Vetem me comp, printerin , cell. dhe nji tas me ice-cream perpara.
Dhe une, comp, cel tv( sex/city) dhe nje pako me wafers
me telekomanden e tv ne dore
me veten time kam ron rehat sot.
me kerevatin dhe Jastekun tim...ahhh se harova, edhe PC...
me kerevatin dhe Jastekun tim...ahhh se harova, edhe PC...
me mamin..
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 » Trego 818 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.