Forumi Horizont | Gjithsej 196 faqe: « E parë ... « 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 » ... E fundit » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Besimi fetar te shqiptarët. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4426)
i nderuar Muhjeminu
SËRISHTË JU BËNI BISHTË PËRGJIGJIEVE EDHE E DEFORMONI KREJTË ATË QË UNË KËRKOJ TË THEMË MË LARTË?
Ju kam paralajmëruar që të mos më bëni sulëm personal sepse kjo tregon moshpapjekuri(ose siç i thoni ju në gjuhë joshqipe"adoloshencë")............po doni tju shaj edhe tju ofendoj ..do ishte më e drejtë që të hapet një temë nga ku të flisnim për to...........më lartë më ridetyrove që të rishprehesha në mënyrë të pahijshme sërishtë edhe këtu vazhdon sërishtë duke më provokuar që të shaj janullaton,muxhahedinin e compani?Përse e shmangni temën kryesore?
1)TI SHQIPËRI MË JEP NDERË......................,emri i tij ishte Naim,emër myslimani!UNË Ç TË KAMË PYETUR MË LARTË??????????????
TË KAM PYTYR SE "KISHAT EDHE MANASTIRET NË KOSOVË PËRDOREN PËR DOKUMENTË JO SHQIPTARË PASI EMËRTIMI I TYRE ËSHTË "SHËN MILLOSHEVIÇI"EDHE JO SHËN ILIRI?......POR AJO QË NA BASHKON ËSHTË AJO QË THOTË SE "KËTU NUK KA SËRBË EDHE SHËNJTORËT JANË SHQIPTARË?APO JO?.....PO HAJDE DE THOJ BOTËS SE SHËN MILLOSHEVIÇI ËSHTË SHQIPTARË?PRA NË SE JU NUK E KUPTUAT OSE NUK DONI TA KUPTONI...KJO KA TË BËJ ME ATO PORDHET ME ADOLOSHENTA TË TUAT...PASI LEXUESIT E KANË MË SE TË QARTË SE ÇPO THEM!
2)NË SE TË GJITHË ATA EMRA PATRIOTËSH QË PËRMËNDË MË LARTË ,NUK E BASHKUAN KOMBIN ..KJO KA TË BËJ ME PËRÇARJEN FETARE ...NDAJ EDHE VASO PASHKO ULËRIUUUUU?
FAN NOLI?????QË NGA SHKODRA DER NË VLORË.....KAQ MËNDJE NDRITUR ISHTE ....NË KËTË SHPREHJE PASI PËR MUA PJESA TJETËR E GJITH SHKRIMIT ËSHTË HYMNË!
GJERGJ FISHTA.....nuk e njohë veprën e tij pasi për mua "ai që ka turpë të jet shqiptarë ...fare lehtë mundë ta ketë për nderë të jet italian,sërbë grekë ose turkë?"
"GJAKË NË VETULL" TË THASH QË TË KONKUROJMË ME NJOHURIT TONA EDHE JO ME OFENDIME TË CILAT TI SËRISHTË I VAZHDON SEPSE NUK KE FORCË LOGJIKE TË MENDUARIT RRETH ÇËSHTJES?
2)KONCEPT UNIVERSAL??.....PIKËRISHTË KJO DO TË THOTË "TRADHËTI SHQIPTARE" SEPSE:
1)Në greqi grekët janë ata që emrat e tyre përfundojnë me S edhe mbiemri me AQIS,S....si edhe janë të DETYRUAR që të shkruajnë në pashaportën e tyre"kristianos ortodoksos".............pra ruajnë dallimin kombëtarë.
2)në sërbi:mbiemrat marrin mbrapashtesën VIÇ,IÇ....kurse emrat vendorë ruajnë formën njohësore...p sh LESKOVIKU JONË është vëndi ku bëhet lajthia e zezë që në sërbishtë do të thotë LESKO VAÇE=LAJTHIA E ZEZË.
Ne bullgari:që të marësh vizë të dalësh jashtë shtetit të kërkohet të keshë emër BULLGARË.....kurse minoriteti bullgarë në Sërbi dhunohet edhe nuk ju regjistrohen fëmijët në se nuk kanë emra sërbë.... etje etje
TANI NË SE MË KUPTOVE....BUKUR....MË KUPTOVE,NË SE NUK MË KUPTOVE PO TA THEMË MË SHQIPË DUKE TË KUJTUAR SE "MENDIMI JOTË PËR KONCEPT UNEIVERSAL ËSHTË TRADHËTI NDAJ TË QËNIT SHQIPTARË".....................pasi miku imë i nderuar "demokraci nuk do të thotë që "shqiptari të ket koncept universaj edhe tju ndërtoj shkolla edhe xhami e kisha gjitonve ...kurse gjitonët të vëndosin e dhe zbatojnë ato rregulla që thashë më lartë....kjo nuk do të thotë "koncept universal por do të thotë "BYTHSHQYERSI KOMBËTARE" edhe shitje të shqipëris...................A E KUPTOVE?PO TA KISHE KUPTUAR NUK DO JU BËJE BISHTË PYETJEVE EDHE TË FSHIHESHE MBAS PORDHËVE ..ADOLOSHENTE UTOPIKE...ETJE?.......
SYTË E TUA TË QERRUARA NUK MUNDË TË SHOHIN GJË TJETËR VËÇ HOMO.....SEPSE JE I QERRUAR FETARE .....EDHE PSE SHQIPËRIN MUNDË TA DUASH MILIONA HERË MË SHUMË SE UNË POR MËNYRA E TË MËNDUARIT TËNDE ËSHTË JOLARGPAMSE EDHE DRIT SHKURTËR
DREJTOHU LITERATURËS BOTRORE EDHE MËSO SE LUFTA E TROJËS U BË ME HUNJË E GURË.......PO KËSHTU EDHE BIZANTI LUFTONTE ME ÇFURQE HUNJË E GURË .........PASTAJ MË PYET SE ÇDONTE E JËMA E ZEQOS NË MAJË TË THANËS?
KUJTO PAK ATA MIJRA DIJETARE QË U VARËN U DOGJËN SEPSE MBRONIN IDE PËRPARIMTARE.........KUSH I DOGJI ATA?KRYEQENDRA DURRËS E BIZANTIT??.....SI THONI JU "RROTULLOHET APO NUK RROTULLOHET BOTA"....E PRA NË SE DO KISHE LINDUR ATËHERË DO ISHE DJEGUR NË TURRË DRURËSH!
LLAPËN PO TA LË TYJA TA PËRDORËSH TANI ...MEGJITHSE NUK GUXON TË KTHESH PËRGJIGJIE DUKE MENDUAR SE KËSHTU DO I MBUSHËSH MËNDJEN VETES SE KE TË DREJTË......NË SE PO ,MOS U LODHË EDHE DILË PARA PASQYRËS EDHE MBURRI IDET E TUA ...NDRYSHE PËRGJIGJMU PYETJEVE QË TË KAMË SHTRUAR KËTU E NJË JAVË MË PARË?
Gjithsej 196 faqe: « E parë ... « 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 » ... E fundit » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.