Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga Pleshti datë 01 Korrik 2006 - 21:44:

boooooooo sa dobet shkodra...edhe fieri na e paska kalu hahahahahaha

Postuar nga roke datë 02 Korrik 2006 - 03:22:

ka edhe Vlonjate ketu,goxha,por une psh e cova voten tek ajo qe thoshte per rrethe te tjera sepse moderatori "padashje" kishte harruar Vloren ekishte eprmendur Tropojen,Gramshin e memaliajn me duket:p

Postuar nga Niqua datë 02 Korrik 2006 - 06:09:

shkodane ta marrsha

e jo shkodrane prej Puket

Postuar nga Stanley datë 02 Korrik 2006 - 09:50:

K O R C A

Jo keq. Edhe dhjete mire jane.
U shtoshin korcaret qe te kene nam te mire shqiptaret!

Postuar nga Stanley datë 02 Korrik 2006 - 20:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kishe ndonje gje kunder Durrsakve?????

Ne si gjithmone jemi te paaritshem

Ne fakt, qe te arrish tek ju, duhet te kalohen shtate male, shtate dete, shtate liqene, shtate lumenj, shtate mbreteri, shtate dragonj, shtate autostrada.

Po vetem nji autostrade eshte mi, nje perrua per t'u kalu, nje burim me u fresku.

Prisni dhe pak, dhe atehere do e shihni qe K O R C A do te jete ajo qe do e mbaje flamurin.

Dhe mos qeshni shume!!!

Qesh mire kush zgerdhihet i fundit. :o :p

Postuar nga Stanley datë 02 Korrik 2006 - 20:12:

Citim:
Po citoj ato që tha vistanet

normale qe jemi te paarritshem.pse ka ndonjer nei kundershtim per kte????

Une kam. Nuk ju lejojme ne Korcaret te na i kaloni, nuk ia lejojme vetes. Jemi mesuar me vende te para kudo dhe kurdohere dhe e kemi shume te veshtire ta braktisim kete profesion.

Por, ju mos u merzisni. Secili te krenohet me ate qe ka dhe te mos mburret me ate qe nuk ka.

Postuar nga Stanley datë 02 Korrik 2006 - 20:18:

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
ore po , u8n qe baben e kam korcar, plaken shkodrane, vet jam lind ne berat , dhe jam rrit ne lushnje e jetoj ne tiran , per ke te votoj?

Vleresohet origjina e babait, per arsyen e vetme qe ti mban Mbiemrin e tij, mos e nenvlefteso, por nderoje dhe... votoje. Po te kesh votuar per ndonje nga ato qytetet e tjera... turpi rente mbi ty dhe te ndjekte pas per tere jeten.

Se mos ma marresh me gjithe mend ore.

Postuar nga elissa datë 02 Korrik 2006 - 20:36:

qyqa re Stenli paske par nen shqyrtim gjith forumin... :p :p

Postuar nga Stanley datë 02 Korrik 2006 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha elissa
qyqa re Stenli paske par nen shqyrtim gjith forumin... :p :p

Ca t'i bosh mi goce. Mjaft i lame durrsaket me "trofe" neper duar.

Postuar nga Pifal Sulltan datë 02 Korrik 2006 - 23:26:

Jepi Korca.

Mesazhi im i pare: Per Korcen time qe me ka mare malli shum. Ky Stenli shume tip i zgjuar duket. Jepi byrazer te fitojme..
sulltani i irlandes.

He speaks Irish.

Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.