Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)

Postuar nga jimmy84 datë 10 Korrik 2004 - 07:33:

Qenke kenaq ti yllo Ja paske nxire jeten plazhit sivjet Une akoma s`i kma nis pushimet sivjet. Ishalla vete edhe une andej nga Vlora thuaj se nuk ka ngel vend tjeter i hajrit .

Tani qe te mos dalim nga tema

Sapo kishte mbaruar lufta me gjermanet, nje lab qe kishte qene partizan vete ne Myzeqe. Duke bere muhabet u thote labi atyre laluceve "Po si more laluce, u be 5 vjet lufte e ju nuk e shkrepet nje here nje pushke? E quani veten burra pale."
"po aman o te keqen" i thone lalucet "po ku kemi male ne? Ne nje koder qe kishim na e kishte zene beu mor aman" :p

Postuar nga qorri datë 13 Korrik 2004 - 21:21:

Citim:
Po citoj ato që tha mona
Ej Jimmy pse je i kenaqur me vendin e dyte Ti?
Pastaj kush e ka thene qe vlonjatet jane ne vend te pare? Ata i bejne qejfin vetes qe jane ne vend te pare, but being animal doesn't equal being "Hot" (they are so far each-other).
Gjirokastritet jane njesh, dhe per kete te jesh krenar.

Mona mos je gje nga Lazarati ti rushi?Komplimentat i ben si andej prandaj,megjithate te falenderoj gjithsesi per to(komplimentat).

O cuna po c'fare keni bere keshtu mo ngelet duke u zene.

Postuar nga qorri datë 13 Korrik 2004 - 21:24:

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Nder temat me kot.
50% e barsaletave jane te ndryshuara dhe s`kane aspak te bejne me laluce apo labe. Lere pastaj kur i ndryshoni rolet.(kjo eshte 45% tjeter) Barsaleta eshte psh per lalet , ketu del per labet. Boll aman.Boll na shitet trimerite dhe zgjuarsite e medha. Mos ngaterroni humorin me idiotlliqet.
Hajde ciao.

Duket qe eshte teme kot nga numri i mesazheve qe ke lene.Pastaj kush tha qe nuk mund te ndryshohen barcaletat ku vajti e drejta e autorit?

Postuar nga qorri datë 13 Korrik 2004 - 21:34:

HAJDE EDHE NJE TJETER TE NDRYSHUAR

Nje cun nga Vlora na bie ne dashuri me nje goce nga Fieri.Kjo na e kuptoi qe ky e kish honger edhe filloi ta tallte.Pas shume kohesh qe po na e tallte te shkretin budalla (se vlonjatet keshtu jane pergjithesi) na i thote:
-Po e pate Zogun 25 cm do te vij me ty ne krevat.
Labi sin i trashe qe ishte i thote:
-Pa betohu.
-Te betohem mbi gjene me te shtrenjte qe kam -i thote ajo.
-Seriozisht - i thote ai?
-Po seriozisht.
-Hajde pra u pa puna -ithote budallai, - po e pres ne mes.

P.S vazhdimin nuk e di!!!!!!

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 13 Korrik 2004 - 21:53:

Lightbulb

Ua po sa qortime paske bere mo.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 14 Korrik 2004 - 04:02:

Jimmy back una mo.....
Shume flm per pershendetjen mo eve una te pelcendes ok...

Ps. hey do ndihme ti per tu zene se gati jam une apo s me ka hipur dhe nje inat tani edhe ncncncncnn

pres pergjigje ok

bye

Postuar nga babybrunette datë 30 Korrik 2004 - 07:53:

hey kam nje pytje une........cilet vende futen ne lab lol......me falni por se kam mesu akoma......vetem vlonjatet e di une.......por jo te gjithe disa . eshte e vertete qe vetem vlonjatet jan?

Postuar nga qorri datë 30 Korrik 2004 - 21:55:

Baby

Jo vetem vlonjatet.Mallakastra, Tepelena(jo e gjithe) poshte lumit Vjose deri ne qafen e Llogarase.Gjithe fshatrat deri afer Gjirokastres.

He mo nuk keni me barsoleta.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 01 Gusht 2004 - 08:24:

Talking

S'kaduan dhe keta me duket.

Postuar nga Albtiger datë 01 Gusht 2004 - 09:15:

Duket qe u ndje mungesa ime

Jam dhe une me pushime ...skemi me kohe tani per forumin ............busy sa nuk behet me.

Qorri plako, kam nje barcolete per t'iu kunderpergjigjur asaj te tendes:
Ishte nje here nje goce e lezetshme vlonjate por i kishte gjokset e vogla. Doktori i tha qe n.q.s donte qe ti rriteshin gjokset ajo duhej te kendonte kengen "shiki shiki java" cdo dite ne oren 4 pasdite. Shkon ne nje plazh aty ne vlore (radhim ose orikum) dhe priti sa vajti ora kater dhe filloi te kendonjte "shiki shiki java- ani ani abba"
Kalon nje i ri vlonjat aty dhe e pyet se cpo bente. Kjo i tha se si e kishte hallin, kur ia pret ky cuni:
-Pse o vajti ora 4?....Bamboleo - Bambolea..............-dhe po luante me mikun e tij

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.