Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Je pak ''rrufjan'' i sofistikuar Gjergj.
Edhe djali im i vogel na thote,sidomos tani qe mbushi 14 me 18 September qe une jam adult tani nuk jam femij.Ne e trajtojme si te vogel se i till eshte per ne,por ai nuk e pranon me e jo me ti.
Te uroj gjithe te mirat!
Si e ke hallin ti tani, do qe te te them moshen?! :p
Merre me mend, kam lindur me 6 maj 1405, i bie te jem tek... 603 vjec!
Po tregoj me pak ne fakt! :p
Jo mor evlat jo se une ta dij moshen ty.
:p
vlera e meshkujve shqiptare
gjysma e vleres se meshkujve ju takon femrave shqiptare ,,qe i perkedhelin aq shume gjithe jeten ,,meshkujt trajtohen ndryshe qe diten qe lindin dhe nuk e harrojne kurre ate trajtim ,,fatkeqeisa e tyre ne disa raste qendron ne faktin se a mbivleresojen veten dhe harrojne ti japin merita dhe dikujt tjeter ,,,femres qe kane prane ,,,dhe nje gje tjeter ,,e kane te veshtire te thone me fal ,,dhe pse e dine se jane fajtore ,,kjo fjale zor tju dale nga goja ,lere pastaj ti besh te te thone te dua apo te blejne ndonj dhurate imtime ,,kjo nuk eshte pune per burra ,,,po prape ne i duam cti besh jane me fat ....
Re: vlera e meshkujve shqiptare
Citim:
Po citoj ato që tha nostalgjia
gjysma e vleres se meshkujve ju takon femrave shqiptare ,,qe i perkedhelin aq shume gjithe jeten ,,meshkujt trajtohen ndryshe qe diten qe lindin dhe nuk e harrojne kurre ate trajtim ,,fatkeqeisa e tyre ne disa raste qendron ne faktin se a mbivleresojen veten dhe harrojne ti japin merita dhe dikujt tjeter ,,,femres qe kane prane ,,,dhe nje gje tjeter ,,e kane te veshtire te thone me fal ,,dhe pse e dine se jane fajtore ,,kjo fjale zor tju dale nga goja ,lere pastaj ti besh te te thone te dua apo te blejne ndonj dhurate imtime ,,kjo nuk eshte pune per burra ,,,po prape ne i duam cti besh jane me fat ....
Po çfare vlerash more aman.
Vlera kane por nuk vlejne. Nuk jane koherent.
Duan nusen te bukur, te urte, puntore shtepiake, qe nuk del jashta e shume si keto.
Nevrike ne kulm.
Nuk lajne kurre as edhe pjaten ku hane, lere pasatj te fshijne shtepine, te lajne femine apo ti lajne rrobat.
I miri i shoqerise e zeza e shtepise, te tille jane.
Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Duan nusen te bukur, te urte, puntore shtepiake, qe nuk del jashta e shume si keto.
Nevrike ne kulm.
Nuk lajne kurre as edhe pjaten ku hane, lere pasatj te fshijne shtepine, te lajne femine apo ti lajne rrobat.
Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Nevrike ne kulm.
Edhe une nuk jam aspak dakort me ju zotrote.
Sipas teje zoterote ne qofte se mashkulli duhet te beje ato qe parashtrova mesiper, i bie qe femra duhet te lyhet e pispilloset. Lere qe ato qe shkruajta me siper jane minimumi qe duhet te beje nje mashkull.
Aman ore, po pse nuk punojne femrat sot?
Po edhe te zbukurohen apo te bejne ca makiazhe, çfare te keqe ka xhanem. Megjithse jam totalishte kundra pirjes se cigareve, mos valle ate duhet ta pijne vetem meshkujte.
Del mashkulli zoterote, del. Ka shoke ai, ka. Kurse femra duhet te rrije brenda mureve te shtepise e te beje punet e te merret me femijet e tij derisa ky zotrote kur te kthehet ti gjeje mundesishte ne gjume.
Mashkulli shqiptar sipas udhezimeve e tua te ndritura duhet ta shikoje femre vetem si prone, kafshe shtepiake dhe vendi ku shfryni hormonete.
Femrat bejne florinje, ata florinje jane pjella juaj femija juaj.
Sulua kapedani i perkete kohes se tij dhe ne fund u integrua me rregullat dhe zhvillimin e shoqerise. Por çfare te thuash per keta Sulot e soteme qe jo vetem nuk integrohene nga koka por as nga, asgje.
Vlera kane por nuk kane vlere sot ato vlera te ndritura te mashkullit shqipetare.
Jane anakronike.
Vertete me merzite miss/mrs.Femra me keto lloj mendimesh bejne tatuazh mbi menderen, kane vendosur nje unaze ne hunde,nje tek kerthiza ,nje ne gjuhe e nje atje tek ai vendi i fshehte.Ta them me plot gojen te tilla femra nuk jane te denja per nje djale shqiptar.Ndoshta per ndonje zezak lapanjoz mundet.Gjithsesi eshte zgjedhja e tyre dhe askush nuk ka te drejte te nderhyje ne jeten e tyre e ne shijet e tyre te shfrenuara,por jane te papranueshme per djemt shqiptare.Nje femer me mendime te tilla eshte e padenje per mashkullin shqiptar,i cili edhe pse me ndonje te mete, te cilen e rregullon gjate jetes bashkshortore. Ai eshte shume here me i mire se ata legenet qe i mbajne pantallonat poshte sikur i kane mbushur plot e ju duken breket e qelbta.Ndoshta keta legene qe i perkedhelin e i miklojne me fjale te embla prej hipokritesh per pak kohe,me te cilet lindin edhe ndonje femije ju thone fuck off vajzave shqiptare shume shpejt.Te jesh e bindur se une nuk beje teori si ju,por flas me fakte.Tek keta lloj legenesh nuk ka ndikim as familja e as shoqeria,ndersa mbi djalin shqiptar keta faktor kane ndikim teper pozitiv.Nuk e perjashtoj rastin qe nuk ka edhe ne shoqerite ku jetojme djem te mire e qe e duan familjen,por probabiliteti eshte teper i vogel.
Juve do t'ju thosha nje shprehje te vjeter popullorew nga jugu:''Po gjete hu te varesh hejbet ,te lumte''.
Asnje djale shqiptar, me perjashtime nga zonat e thelle e e te prapambetura te vendit tone,nuk e mbane gruan apo motren te mbyllur brenda si dikur.Si duket po na tregon perralla nga e kaluara.
Sa per te metat jane te dyaneshme.Po te rekomandoj te lexosh tek TV BBF mbas ores 23 se cfare shkruajne disa femra shqiptare qe mbajne gold rings ne pjeset e papershtateshme.
Te vafte mbare me ate mendje qe ke duke menduar se e gjithe bota eshte jotja..Vetem nje mashkull shqiptar lolo do te te merrte per grua nje femer te till.
shendet
Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.