Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 » Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thon se humori te zgjat jeten (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=959)
Ishte njoni dhe kishte blere nje Ferrari te ri dhe po ecte ne autostraden Tirane-Durres. Nderkohe del njeri me vespa dhe e parakalon me shpejtesi Ferrarin. Me poshte takohen prape Ferrari me Vespen dhe te dy ishin duke i dhene me shpejtesi, ky me vespa e pyet kete me Ferrari -:" A i ke dhene ndonjehere Vespes ti?", ai me ferrari e shef duke qeshur dhe si kthen pergjigje dhe e parakalon. Perseri ky me vespa e arrin kete me ferrari dhe i thote -:"Ho mer ti a i ke dhene ndonjehere vespes apo jo?". Shoferi i ferrarit e shef duke qeshur dhe si kthen pergjigje perseri. Kur po kthehej shoferi ferrarit nga durresi, shikon kete me vespa qe kishte rene ne nje kanal, dhe ndalon dhe e pyet kete me vespa-" He mo ti qe po me pyesje mua di me i dhene apo jo vespes dhe ke ra vet ne kanal ?". Ky me Vespa i pergjigjet - : "Po mer shker***** m*ti prandaj te pyeta dy here se nuk disha ku ishin frenat."
Qe e shtune dhe qe mbush berberana plot me njerezqe prisnin me u qeth. Vjen nje xhaje dhe po rrinte nekembe priste rradhen se nuk kish vend me u ul. Rri pak dhe u kthehet burrave qe kish ne krah:-Me falni pak mua!,- dhe shkon jashte tek dera dha j fut nje pordhe per qejf. Mirepo sa e beri ke dera dhe u fut me vrap brenda se qe dimer e qe ftohte. Sa vjen brenda e gjithe era e keqe ngeli ne dhome. Te gjithe po mbanin hunden me dore. Rri ky xhaja dhe 5 min dhe thote prape: -Me falni pak mua!-Ca te falim mer ti, hidhet njeri nga ata qe qene ul atje,-Leshoje ketu dhe ik e rri perjashta.
I njejti xhaje i kish shume qejf pordhet dhe e kish turperu grun e vet kushedi sa here. Kishin hip ne tren njehere dhe po udhetonin ne nje kabine me nje cift te ri. Xhajes i binte dielli dhe kish ardh ne qejf e i thote plakes: -O plake!
-Po burre si eshte puna!
-A te te leshoj nje pellumb? Dhe e ngre kemben plaku dhe ia fut pordhes per qejf aq sa ai cifti hapi syte. Rri dhe pak plaku dhe i thote prape plakes:
-O plake!
-Po burre!
-A te te leshoj nje pellumb tjeter? Dhe plaku te njejtin avaz, plaka u be flake e kuqe nga turpi po c'te bente. Cifti u be xhind fare.
Rri dhe pak plaku dhe hidhet:
- O plake! A te te leshoj nje pellumb??
E degjon ai cuni i ri dhe i kthehet:
-Xhaje e leshon ti pellumbin prape po ta caj kafazin fare!
Nje familje greke kishin per te pastruar nje haur dhe na marrin Qazimn ne pune.Diten e dyte duke punuar e therret pronari Qazimin dhe i thote te shkoje per te ndihmuar ne supermarket te shoqen e tij.
Shume mire thote Qazimi gjithe qef.I hipin makines dhe ikin qe te dy.Prit pronari te kthehen ata nuk dukeshin fare. Kaloi nje dite hic,kur diten e dyte vjen e shoqja e pronarit vetem pa Qazimin ne shtepi.Pronari i nevrikosur e pyet:
- Ku ishe moj keto dy dite.-Dhe ajo i thote:
- Lere lere sec me beri ai Qazimi,qe dukej aq i mire.
- çfare te beri moj? i thote i shoqi.
- Me mbajti tre dite duke me perdhunuar ne shtepine e tij.
- Por ti dy dite ke qe te ka marre.- i thote i shoqi.
- Por kam per te shkuar dhe sonte,- hidhet gruaja.
2 partizane,Loni e Shabani po luftonin me gjermonet. E kishin keq fare se ishin vetem kunder nja 30-40 gjermoneve. Degjoheshin vetem krisma dhe plumbat vershellenin mbi kokat e 2 trimave tane.
- O Loni....,OOO Loni.
- He mor dreq çar do!
-Çar ere mban gjaku or taj!
- Ku e di un mor burr, era m*t!
- Mooooooooos,qenkam palgos un or taj!!!!
Nje fshatar po shkonte ne qytet per te shitur nje kosh me rrush. Gjate rruges duke ecur me gomarin e tij ,i bien nga lart nga nje ballkon, nje pale breke mbi kosh. Nderkohe i afrohen dy vajza dhe e pyesin:
- O xhaje sa e ke rrushin ?
- Shife ! i tha xhaja
- Hiqi pra breket ta shofim rrushin !!!
Ne nje tren, ne nje kabine jane ulur nje ushtar dhe oficeri i tij, perballe nje gruaje ne moshe dhe mbeses se saj. Ushtari dhe vajza e re ja ngulin syte njeri-tjetrit kohe pas kohe por asnjeri nuk flet. Papritur treni kalon neper nje tunel dhe ne erresire nje puthje dhe nje shpulle e forte degjohet, por pas tunelit perseri qetesi.
Gjyshja mendon: Mbesa ime veproi si duhet dhe mbroi dinjitetin e saj duke i rene ushtarit qe e puthi.
Oficeri mendon: Shpulla ishte e forte dhe akoma fytyra me pervelon por vajzes i falet mqs me ra padashje ne vend te ushtarit.
Vajza mendon: Me vjen mire qe ushtari mori guxim dhe me puthi, por dhe gjyshja veproi mire qe i ra atij.
Ushtari: Vajzen e putha, oficerit ja rrasa sa m'hongri dora, e lujta mire kesaj rradhe.
oooooooookkkkkkkk shume te lezetshme te gjitha,,,mqs jam ketu po them edhe une nje:::
Djali pa se lekura e kembes se tij te majte kishte nje ngjyre disi te theksuar blu..Menjehere shkon ke mjeku dhe i thote per problemin.
Pasi e viziton mjeku arrin ne konkluzion se kemben duhet ta priste pasi mund te ishte vater infeksioni...Keshtu beri...,,Kaluan disa kohe dhe djali e shef te njejten semundje ne kemben tjeter.....Perseri shkon te mjeku dhe mjeku i jep po te njejten kure(prerjen)....Had mo tha djali,s'kam c'boj.......
Pas disa ditesh djali e shef te njejten gje ke B...t e perseri shkon te mjeku....Mjeku disi i shqetesuar e shef dhe i thote: Mos u shqeteso djalosh,arrita te gjej burimin e infeksionit,
kete infeksion e ke nga XHINSET...................................
He mo si ju duket>>>>><<<<<<<<<
E konsumuar, eshte then me pare. E ke ne faqen 8 mesazhi i fundit i postuar nga keni (te kjo teme) po nuk ka gje se gjera qe bejne vaki.
djali dhe pleqte
Nje djale i ri po rrinte ulur ne nje stol ne park.Afer tij ne nje stol tjeter ulen tre pleq te moshuar dhe qe ecnin me ndihmen e te tretit(bastun).I pari thote:dje naten e bera 9 here,ndersa i dyti i thote:ti nuk ke bere gje po une e bera11 here naten.Plaku i trete qe ishte dhe me i moshuari tha:po ju s´beni per gje,une e kam bere 19 here naten.Djali i degjon dhe thote me vete:si ka mundesi qe keta pleq dhe e bejne kaq here naten,kurse une mezi e bej me te dashure time 3 here naten.Vendos qe t´i pyese dhe u afrohet e u thote:me falni qe ju pyes po si ka mundesi qe t´a beni kaq shume here naten kur une me te dashuren time mezi arrijme t´a bejme tre here? Cili eshte sekreti?Dhe me plaku ai i treti i tha:po ne themi sa here kemi bere shurren naten o te keqen.
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 » Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.