Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
po bahem gati me fjet njaj gjys oret, se me duhet me shku diku masdite....
p.s kat take it easy.......... love is all you give..........
po loxoj juve po shkruaj po mendoj dhe koka filloi te me dhimbe me shume po pi nje jus e cmendur nga merzia te gjitha keto
po lexoj forumin......,po degjooj muzike...,po kerkoj materiale ne internet...,ndonje llaf me keta bobat qe kam perreth....dhe po pres nje e-mail nga Heathcliff........uhaaaaaaaaa.......
sa ja nisa e-mail -ing kesaj nalt , tash po lexoj pak e po ........
p.s mos me thuj se sta kam nis shpejt :p :p :p
po pres kushen per me ardh me marr ktu te qendr............ufffff e urrej pritjen.......
degjoj muzike....po i derg.e-mail nje shoqes time ...po kerkoj ca gjera per rock muzic ne internet
...dhe nderkohe po ha lays me djath kackavall per te mbajtur linjat
:p
NE PUNE , DHE HEDH NDONJE SY VJELLURAZI NE FORUM .
po degjoj french muzic......lexoj -shkruaj ne forum.......dhe tani po i them gjithe miqesise sime reale dhe virtuale Naten e Mire dhe Gjume te embel !!!
Ju perqafoj ...
shihsh andrra me kinez....
naten...kat
Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
shihsh andrra me kinez....
naten...kat
lexova MP ................. dhe po i uroj Katit .............. natën e mirë ............
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
lexova MP ................. dhe po i uroj Katit .............. natën e mirë ............
po pi nje kafe e lexoj forumin
reading the forum.. and i have a nice sexy columbiana friend by my side.. duhet me i perkethy gjith forumin :p
Lexoj forumin...degjoj muzike dhe po pi nje leng qershie...
tu pi red bull ... tu lexu forumin edhe tu fol me i shoqe blah blah blah ....
duke .......
u përpjekur të njoh ............. atë ...............
vetveten ................... !!!
sa .............. keq ........... që ... Ti .............. nuk ishe ........... unë ... !!!
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
reading the forum.. and i have a nice sexy columbiana friend by my side.. duhet me i perkethy gjith forumin :p
tashi jam tu qesh me lot....tu lexu komente fotosh te i forum tjeter...edhe po shkruj ktu po pi vere....a doni??
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
tashi jam tu qesh me lot....tu lexu komente fotosh te i forum tjeter...edhe po shkruj ktu po pi vere....a doni??
po nejte zgjut tjap i got vere ...po fjete tka majt that ...sta njom gojen Lol
Po mundohem te fle me nje sy edhe te rri me tjetrin zgjuar
po pi nje cigare.. e po lexoj forumin..
elsaaa ca turni puno ti :p
vlonjati sot kam qene pushim...red bulli na le pa gjume...
po pi nje cigare too....do Davidoff vlonjati se paskan arrhdur nga albanija..long tajm no smoke davidoff
thnx , me gjith qef
davidoff ka dhe ketu ne ct me.. 7$ paketa
mos pi redull se genjejne... ste ben me krahe :p
e mo njesoj si marloboroja qenka une skam pare.....
tashi po chita chat me tigrin dhe vlonjatin ...
Po bej nje dore domino me elsaa
Ne nje net caffe....po degjoj muzike..........po lexoj ne forum........dhe po mendoj.............
po punoj ne pc.......... po bej muhabet me nje shoqe..............dhe po degjoj katin qe esht duke me shar.............
Citim:
Po citoj ato që tha njeni
po punoj ne pc.......... po bej muhabet me nje shoqe..............dhe po degjoj katin qe esht duke me shar.............
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
...............
do te shaj e shaloj ....perderisa me ke ulur ne nje pc difektos...............Apiiiiiiiiiii.......ÇiÇo...e din vete ti.,..........:p
tashi jam tu pertu me u bo e bukur e me taku dreqen e billin ...takim shume intensiv...
po pi i cigare....
hahhahha Elsa vdeksh ,sa kam qesh. You made my day for now ok.
Sapo kam fillu pune , qetesi mbytese ketu. Ishalla gjallerohet cik dita me vone.
Tashi po lexoj forumin dhe bej gjasme se po punoj busy goca.
per kete pune jam ne forum une me ju bo me qesh...lately i found out thats my purpose in life hahahahahahahahahhahah....j/k eshi si sme ke mu ne pune kishim bo gallat.... ika eshi s ejam vone per takimin ta po mban namin billi me dreqen im always late...:p
Elsa
Me ty atje ....po le nam une ktu imagjino po te ishe dhe ti ktu , mua ma kane bere bene ,do te me hedhim nga dritarja nuk i thone pak 14 kate , dhe nuk kam frike se vdes por kam frike se mos ngel gjalle loool.
OK oK ik ti dhe jepi nje te puthme Billit po te la Dreqja .
Eh...
Duke ngrene ½kg akullore (nuk besoj ta mbaroj te gjithe).
Any prob. Admirali you can share with us .
po ha seafood subway shyqyr qe e gjeta se me kishte shku menja long tajm .....
po lexoj elsen tashi, me pelqen aksenti i anglishtes qe ka
kaq ee...
po lexoj forumin dhe kam fut komet ne legen me uje te ngrohte....sa relaxing
i just came... reading and smoking
ju te dy qenkeni perqefe ....mos na e bani temen ne anglisht se tash po jua deleti mesazhet
ca the lezhjani ...ke noj hall ...do sherr....
mos u luj me jarrin ..
jo maj jo me ty skapem....jam skerd
okej ju shud bi skerd... :p
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
kaq ee...![]()
![]()
![]()
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.