Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 »
Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Pershkruaj Veten me NJE Fjale.......dhe vetem NJE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15273)

Postuar nga AngelDevil datë 20 Nëntor 2009 - 15:33:

po ti biem nga ngushtica e Panamase sikur behet distance me e vogel them une loool

ckemi nga ty

Postuar nga Niqua datë 20 Nëntor 2009 - 15:36:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po ti biem nga ngushtica e Panamase sikur behet distance me e vogel them une loool

ckemi nga ty

ehe i see..

une hic.. pash anderr sikur isha ne koren e veriut dhe u cova trembshem

Postuar nga AngelDevil datë 20 Nëntor 2009 - 15:39:

kurse une pashe enderr sikur pilotoja 1 avion e se ke idene se sa mire.... tani po mendoj ta bej realitet .... kam 1 te njoftur qe ka 1 kompani helikopteresh ketu ne TR pilotet jane greke por thashe ti telefonoj ta provoj e ket ndjesi ti lutem cike pilotit te me leje te pilotoj

ku ste cojne endrrat thuj

Postuar nga Niqua datë 20 Nëntor 2009 - 15:42:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kurse une pashe enderr sikur pilotoja 1 avion e se ke idene se sa mire.... tani po mendoj ta bej realitet .... kam 1 te njoftur qe ka 1 kompani helikopteresh ketu ne TR pilotet jane greke por thashe ti telefonoj ta provoj e ket ndjesi ti lutem cike pilotit te me leje te pilotoj

ku ste cojne endrrat thuj

kujt i thu motra, une me enderra ja arris qellimit

Postuar nga AngelDevil datë 26 Nëntor 2009 - 15:11:

shejtone

Postuar nga Amstel datë 12 Dhjetor 2009 - 14:13:

pergjumesh

Postuar nga bucimakja datë 12 Dhjetor 2009 - 15:49:

puntore :p

Postuar nga GENTI_the_KING datë 15 Dhjetor 2009 - 21:28:

dembel i pandreqshem...............

Postuar nga Niqua datë 22 Dhjetor 2009 - 01:37:

lazy

Postuar nga Krista datë 30 Korrik 2010 - 01:20:

E Thjesht...

Postuar nga Antip@tre@ datë 30 Korrik 2010 - 02:35:

e hallakatur

Postuar nga Charlotte datë 31 Korrik 2010 - 00:50:

Unike

Postuar nga Enya datë 17 Gusht 2010 - 06:56:

pergjumesh

Postuar nga Fajtori datë 17 Gusht 2010 - 07:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Unike

Gjynah ata qe kane lindur binjake. Se perdorin dot kete epitet per veten

Postuar nga cecilia datë 17 Gusht 2010 - 11:21:

Se pershkruaj dot vetem me nje fjale me duhen disa a behet?

Postuar nga Niqua datë 17 Gusht 2010 - 23:28:

moderne.

Postuar nga RAIMONDI datë 18 Gusht 2010 - 09:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
moderne.

----Ndoshta mund te jesh  moderne ----------por ky emer NIQO sikur nuk tingellon modern------ tingellon si emri i atij qe ndez qirinjte ne kishe ---loool

Postuar nga cecilia datë 18 Gusht 2010 - 11:08:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

----Ndoshta mund te jesh  moderne ----------por ky emer NIQO sikur nuk tingellon modern------ tingellon si emri i atij qe ndez qirinjte ne kishe ---loool

Raimondi si perhere pa doreza mendimin tend.

Veten time me nje fjale? Hallau ne rujt

Postuar nga BIONDIA datë 18 Gusht 2010 - 12:07:

lozonjare

Postuar nga Antip@tre@ datë 18 Gusht 2010 - 12:17:

pergjumesh

Postuar nga Niqua datë 18 Gusht 2010 - 21:44:

Citim:

raimond rri urte se dhe njihemi
okkkkk queens boy.. ehehehehe te them se kush jam do e pranosh qe jam sexy dhe moderne.. lool

Postuar nga Eria datë 18 Gusht 2010 - 21:56:

Dembele

Postuar nga BIONDIA datë 18 Gusht 2010 - 22:49:

E qete .

Postuar nga Antip@tre@ datë 18 Gusht 2010 - 22:53:

ne dilem

Postuar nga Eria datë 18 Gusht 2010 - 22:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
ne dilem

Eshte ngjitese,e di Po apo jo

Postuar nga Antip@tre@ datë 18 Gusht 2010 - 22:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Eshte ngjitese,e di Po apo jo

PJO

Postuar nga Eria datë 18 Gusht 2010 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@

PJO

Aj nou uat ju min (cit)

Postuar nga BIONDIA datë 19 Gusht 2010 - 00:15:

Tifoze

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 01:51:

po me duket vetja si ne stadium

Postuar nga BIONDIA datë 19 Gusht 2010 - 01:56:

Citim:
po me duket vetja si ne stadium

ma keq spo pushoj dot kalamonin ju rraf skuadra e vet ...po me duket se do rrifet ne ai se me cmendi duke qare

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 02:00:

hahahahahaha dhe une bahem keq kur me humb skuadra ime
sidomos brazili

Postuar nga BIONDIA datë 19 Gusht 2010 - 02:06:

ZILIQARE ...me pa dreqen e mos ndiehs kete ndienje dreqe je shume e bukur ne kete foto

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 02:19:

flm zemra dhe ti je shume e mire dhe e bukur patjeter.. kissss

Postuar nga al74 datë 19 Gusht 2010 - 02:45:

Citim:
flm zemra dhe ti je shume e mire dhe e bukur patjeter.. kissss

me i ngjit ato buze Biondes po e lsho shakull n'vend

temes :
i shakstrisur

Postuar nga Eria datë 19 Gusht 2010 - 02:46:

Pagjumse...prape...

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Gusht 2010 - 03:12:

Citim:

raimond rri urte se dhe njihemi
okkkkk queens boy.. ehehehehe te them se kush jam do e pranosh qe jam sexy dhe moderne.. lool

--- Po c'ne qe njihemi o Niqo ?---- Une nuk njof ndonje shqiptare kaq hot sa ty

-----------Shqiptarkat mund t ejene t ebukura por trupin nuk e kane gje, se nuk bejne stervitje ---------Poti mbase je , nuk them jo--

--Po kete emer Niqo hiqe , se nuk eshte i pershtatshem per fytyren tende te bukur, sidomos syte i apske shume te bukur o Niqo--------Gjyshja ime nga nena kishte sy te tille me ngjyre gri ne blue--Qenke kinge o Niqo ---por Me stermudnim t e madh e shqiptoj ket emrin tend.............

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

me i ngjit ato buze Biondes po e lsho shakull n'vend

temes :
i shakstrisur

lool po me ti ngjitur ty??

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 03:19:

Citim:

--- Po c'ne qe njihemi o Niqo ?---- Une nuk njof ndonje shqiptare kaq hot sa ty

-----------Shqiptarkat mund t ejene t ebukura por trupin nuk e kane gje, se nuk bejne stervitje ---------Poti mbase je , nuk them jo--

--Po kete emer Niqo hiqe , se nuk eshte i pershtatshem per fytyren tende te bukur, sidomos syte i apske shume te bukur o Niqo--------Gjyshja ime nga nena kishte sy te tille me ngjyre gri ne blue--Qenke kinge o Niqo ---por Me stermudnim t e madh e shqiptoj ket emrin tend.............

rimond jemi takuar ne nje website tjeter, isha me profilin e nje shoqes nga elbasani.. te kujtohet??? ... je shume i mire, hey trupin e kam me te bukur, dy meter shale kam hahah.. o rimond po ju shqitaret ngelet mbas ruseve dhe grekeve e prandaj sna e dini vlerat.. ok nick name do e ndrroj vetem per ty.. do e vej Karramelja_Riamondit

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Gusht 2010 - 03:35:

Normale.
E padukshme.
Vezhguese.

Kaq mjaftojne per tere muajin.

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Gusht 2010 - 03:41:

Citim:

rimond jemi takuar ne nje website tjeter, isha me profilin e nje shoqes nga elbasani.. te kujtohet??? ... je shume i mire, hey trupin e kam me te bukur, dy meter shale kam hahah.. o rimond po ju shqitaret ngelet mbas ruseve dhe grekeve e prandaj sna e dini vlerat.. ok nick name do e ndrroj vetem per ty.. do e vej Karramelja_Riamondit

-----Mbase dhe kemi folur --nuk mbaj mend , ndoshta tek Albanina personals ????/-------sa moj dy metra shale  ke ti ????looooooooooooooooooooool --hahahahahahahahahahhaha --u dhivaaaaaaaaaaa--hahhahahahahahahahahahahahha

-- O Niqo --po je 2 metra --nuk te je ne zonen time te influences  looooooooooool   -Megjithate ti Niqo je funny-dhe duke qene funny --kjo tregon qe je dhe moderne --se Hot duket qe je ----------Karamele e Raimondit do e vendosesh emrin  ????--hahahahahahahahhahahahahaha -O Niqo jam ne nje starbucks tani , se sa erdha nga puna dhe  po qesh ketu  si budalla ..........

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 04:00:

Citim:

-----Mbase dhe kemi folur --nuk mbaj mend , ndoshta tek Albanina personals ????/-------sa moj dy metra shale  ke ti ????looooooooooooooooooooool --hahahahahahahahahahhaha --u dhivaaaaaaaaaaa--hahhahahahahahahahahahahahha

-- O Niqo --po je 2 metra --nuk te je ne zonen time te influences  looooooooooool   -Megjithate ti Niqo je funny-dhe duke qene funny --kjo tregon qe je dhe moderne --se Hot duket qe je ----------Karamele e Raimondit do e vendosesh emrin  ????--hahahahahahahahhahahahahaha -O Niqo jam ne nje starbucks tani , se sa erdha nga puna dhe  po qesh ketu  si budalla ..........

hahah rimond aty kemi folur, tani me duket se ke ren ne dashni me nje tjeter(tironce) qe perdor po ate nick.loool... rimond, ste pelqe ky nicku qe do ve??? mos ke naj dashnore forumi dhe te prish pune?? sonte do jem andej nga queens tek nje party, para se te vej ne party do ndaloj ke Grand ose Athina.. do vesh nje fustan t'shkurt dhe te bardh.. nese sje xheloz sille nje shok me vete se do jem e shoqeruar me kushriren hahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Gusht 2010 - 04:18:

Citim:

hahah rimond aty kemi folur, tani me duket se ke ren ne dashni me nje tjeter(tironce) qe perdor po ate nick.loool... rimond, ste pelqe ky nicku qe do ve??? mos ke naj dashnore forumi dhe te prish pune?? sonte do jem andej nga queens tek nje party, para se te vej ne party do ndaloj ke Grand ose Athina.. do vesh nje fustan t'shkurt dhe te bardh.. nese sje xheloz sille nje shok me vete se do jem e shoqeruar me kushriren hahaha

hahahahahahahahahahahahahhahhahah-------Per ashtu kam vellane une --se shoke ketu nuk kam ,ses'para behem me shqiptaret ketu ---Por ti je shum e gjate zemra,  dhe aq e gjate sac je ti ,  ti na fut ne rrenje katrore ne --looooooooool

-----------Po , jo moj se une ne Albanian personals -- dal kot, se nuk kam paguar me qe para 3 muajsh--Nuk kam te dashur askund tani per tani , jooooooooo..OH!!!! -----loooooooooooool --ka shume dhimbje kjo fjale ..prape looooooooooooool

Postuar nga Niqua datë 19 Gusht 2010 - 04:56:

Citim:

hahahahahahahahahahahahahhahhahah-------Per ashtu kam vellane une --se shoke ketu nuk kam ,ses'para behem me shqiptaret ketu ---Por ti je shum e gjate zemra,  dhe aq e gjate sac je ti ,  ti na fut ne rrenje katrore ne --looooooooool

-----------Po , jo moj se une ne Albanian personals -- dal kot, se nuk kam paguar me qe para 3 muajsh--Nuk kam te dashur askund tani per tani , jooooooooo..OH!!!! -----loooooooooooool --ka shume dhimbje kjo fjale ..prape looooooooooooool

se mos do martohemi ne.. dhe 170 jam sjam dhe aq e gjate
pastaj kam kushriren 160 cm.. vlonjate biles

Postuar nga Anemone datë 19 Gusht 2010 - 06:13:

Zero hormonale

Postuar nga Lela_Dr datë 19 Gusht 2010 - 16:34:

e keputur

Postuar nga kurt datë 19 Gusht 2010 - 17:22:

kam ngrene aq shume, me doli gjumi ne 4 te mengjesit, moving side to side e pamundur te gjej nje comfortable spot in my bed. 3 ore gjume good enough

si e pershkruani ket gjendje me nje fjale you clever people? qe keni fjalor te pasur

Postuar nga Eria datë 19 Gusht 2010 - 17:27:

Pagjums o Kurt

Postuar nga kurt datë 19 Gusht 2010 - 17:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pagjums o Kurt
edhe ti me duket se nuk fjetur shume kto kohet e fundit eria!
lets do something about it, be there for each-other you know? cuddle or something?!

Postuar nga Eria datë 19 Gusht 2010 - 17:45:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
edhe ti me duket se nuk fjetur shume kto kohet e fundit eria!
lets do something about it, be there for each-other you know? cuddle or something?!

kam bere sherr me jastekun ...Nga e kuptove ti,qe skam fjetur sh une...kam folur gje percart ....se besonj ...
Do kem lene ndonje koment pagjumesie ...
U me verte sa ore fjeta mbreme une

Postuar nga kurt datë 19 Gusht 2010 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

kam bere sherr me jastekun ...Nga e kuptove ti,qe skam fjetur sh une...kam folur gje percart ....se besonj ...
Do kem lene ndonje koment pagjumesie ...
U me verte sa ore fjeta mbreme une

jo, jo, asnje koment pagjumsie, thjesht kshtu kot e ndjej, dhe meqe jemi shqiptar me nje kulture supersticioze, "mund ta perkthesh engjuj looking over you Eria" lol

Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 »
Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.