Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 » Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Maredheniet mes antareve .. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18187)
mire i kemi me keto lart ...ashyl je mire dhe ky pak shendet te shkon ...do jete shendet stresi ky se ska mundesi se kur vune fotot e tjera ishe shume elegante ...shelgu po je bere si shpirti i keqe vetem zeher nxjerr nga goja
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mire i kemi me keto lart ...ashyl je mire dhe ky pak shendet te shkon ...do jete shendet stresi ky se ska mundesi se kur vune fotot e tjera ishe shume elegante ...shelgu po je bere si shpirti i keqe vetem zeher nxjerr nga goja
Si moter e vella.
epo o akoma ke fillimi qypit kjo ...ka dhe pak kohe te shkoje nja nje perxhik ma poshte ne e shef masanaj ...ti shelgu ku do na e vesh ate foton tende po line ashlyn se e kemi pare imen ...
Me Bjonden mendoj tmira, di te komunikoje ..
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Me Bjonden mendoj tmira,
Citim:
epo o akoma ke fillimi qypit kjo ...ka dhe pak kohe te shkoje nja nje perxhik ma poshte ne e shef masanaj ...ti shelgu ku do na e vesh ate foton tende po line ashlyn se e kemi pare imen ...
Citim:
te mira i ke mo u meno hic
Citim:
E ku mos i kesh
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po ty ta kam treguar me, oj.
Me shelgun lotues..ok mendoj
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Me shelgun lotues..ok mendoj
Citim:
Lulke na e shpife me te puthme. Nuk puth meshkujt aty te ket lezet po ma fut motren ne mekat.
Citim:
Sdu ti puth meshkujt , ke inat ti?
Pergjigju pytjes ti , ate bej!
Me kto te dyja nalt Nice
Citim:
Mire me si te duash me meshkujt, po femrat aman se na i meson allosojshe.
Citim:eshte stres provimesh se vetem ha,mso dhe stres i papamme bionden i kam te mira eshte vajze e mire
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
eshte stres provimesh se vetem ha,mso dhe stres i papamme bionden i kam te mira eshte vajze e mire
Lulja do mi heqi dyshimet qe kam per shelgun
Citim:sa e gjate qeka ajo fjala qe do i zvogelohet sa shum merakoset per tushin tim ky personi shelg qe do mi heqi dyshimet
po ti m'pyt mu e te tregoj une vete.
Degjo ketu Ashly, atij qunit thuj ta rrxoje barkun se e di si thone?
Po filloj barku te rritet zvoglohet eminapninenintjanununukann-ri
Citim:mire te thote shelgu, nuk eshte vrere.
O shelg mos hidh vrer mbi dashurine time miresine dhe shoqerine besoj se me kuptove
Me ket nalt ..mduket po permiresohen maredheniet..
Achley .pse kam koh me humb me shelgun un?
Citim:E para nuk e kam dashnor por te dashur e dyta un flas si te me vije besoj se u kuptuam)))
Po citoj ato që tha kurti
mire te thote shelgu, nuk eshte vrere.
kto lavderimet e fejuarit tend ngjajne sikur ata femrat qe nguten dhe bejn tatoo me emrin e dashnorit ne trup.
shelgu thjesht po te thote mos u ngut, ka cuna edhe me te mire ktu, and i agree
Citim:cte keqe ka kjo fjala dashnor/dashnore njeher?
E para nuk e kam dashnor por te dashur e dyta un flas si te me vije besoj se u kuptuam)))
Citim:per mua eshte e anasjelltas dhe e dyta e kam te fejuar meqe se paske marre vesh akoma
cte keqe ka kjo fjala dashnor/dashnore njeher?
i/e dashur do thote lover, dmth vetem dikush qe ti ben sex me te dhe ska vlere me shume dhe ti ske interres tjeter nga ky person
kurse dahsnor/re eshte sikur te thuash girlfriend/boyfriend, me mire per mendimin tim
I dashur dhe dashnor jan shume larg kurt dhe ti besoj se i ke provuar keto mardhenie e ja di ndryshimin .
Achley je ok ne mendimet e tua .
Citim:E di zemra po ky popull si thote motra ime sja di aq mire kuptiminku e di ti lule qe i ka provuar sepse mua po me le pershtypje tjeter ky
I dashur dhe dashnor jan shume larg kurt dhe ti besoj se i ke provuar keto mardhenie e ja di ndryshimin .
Achley je ok ne mendimet e tua .
Citim:wow po martohet gjithe bota, per hajer fejesa moj vajze.
per mua eshte e anasjelltas dhe e dyta e kam te fejuar meqe se paske marre vesh akoma
Citim:te falenderoj per uriminpor here tjeter mesoja mir kuptimin fjaleve.
wow, per hajer fejesa moj vajze!
Citim:
E di zemra po ky popull si thote motra ime sja di aq mire kuptiminku e di ti lule qe i ka provuar sepse mua po me le pershtypje tjeter ky
Citim:nuk jane gjera per tu mburrur kto moj une do vdes injorant, but fresh
E di zemra po ky popull si thote motra ime sja di aq mire kuptiminku e di ti lule qe i ka provuar sepse mua po me le pershtypje tjeter ky
Citim:E di yll qe se ka me te keq por thjesht sduhet te kembnguli dhe te na thote kuptime te gabuara
Achley kurtit kam filluar tja lexoj mendimet dhe thellesin e citimit qe ben se ka me tkeq..thjesht si cdo mashkull ben pak bad_boy dhe ti duhet ta kuptosh .
Citim:
Achley kurtit kam filluar tja lexoj mendimet dhe thellesin e citimit qe ben se ka me tkeq..thjesht si cdo mashkull ben pak bad_boy dhe ti duhet ta kuptosh .
Citim:
E di yll qe se ka me te keq por thjesht sduhet te kembnguli dhe te na thote kuptime te gabuara
Lulja eshte e matur me te gjithe
nje cec kemi
Hera e pare qe flas me te qenka simpatik ne muhabet
Asigjo s'kuptova mi
Fol tamom
Kurt,je i veçante nga çdo ane. Mos ndrysho!
Citim:ca skishte aty per te kuptu ti mina i nenvizo pak
Po citoj ato që tha cecilia
Asigjo s'kuptova mi
Fol tamom
Citim:
Asigjo s'kuptova mi
Fol tamom
Citim:
Po t'lej tme njohesh vet
"cuscinetto" - n'gjuh teknike
mire marshalla
Citim:
Po citoj ato që tha al74
"cuscinetto" - n'gjuh teknike
Citim:
Ti je njesh ça me t'njoft me shume se kaq me u vetvra ne fund
Hmmm.. ta perkthej Po e hum krejt ca kisha n'kaptine
Citim:
Maredhenie qe mund te kalojn ne extrem
( sipas ksaj nolt )
Citim:
E ca bo pasioni
Citim:
Po mua qe me mungon pasioni?
Citim:
Te mungon personi qe te ndez pasionin por jo pasioni ne vetvete.
Mendon se e ke gjetur njeriun e duhur?
Citim:
Nuk eshte ky problemi, as kam ndermend ta diskutoj ketu .
Passioni eshte nje pjes e karakterit te njeriut , un kshu jam e ftohte e keto pyetje qe ti ben sbejn pjese ne planet e mia!
Njerez t'mire gjen plot !
varet se si e konceptoj/deshiroj une " te duhuren "
- ç'fare vetish/ kushtesh duhet te kete " i duhuri " jot ?
Citim:
Po mos je kaq kontradiktore me fjalet e tua. Sepse nqs je e ftohte & aq me teper e paske ne karakter atehere i bie mos te te mungoj pasioni. Me vjen keq por nje njeri qe s'ka provuar cigaren si mund te thote me mungon?!
Lule,ndoshta zhgenjimi eshte ai qe te ben te flasesh keshtu & jo vetem...ne fjalet e tua lexoj nje lufte qe i ben vetes per te treguar ate qe s'je ne thellesine tende. Megjithate ti e di vete se s'dua te bej profin
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 » Trego 1047 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.