Forumi Horizont Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 176 177 178 179 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)

Postuar nga Deb* datë 04 Shtator 2010 - 03:55:

Jo, por me ka vajt mendja per nje karamele Zana. I mban mend cedro?
Akullore me vanilla, apo Cokollate?

Postuar nga amor alucius datë 04 Shtator 2010 - 03:57:

Vanilla. S'pelqej cokollaten.

Me ose pa syze optike?

Postuar nga Deb* datë 04 Shtator 2010 - 04:09:

Une s'kam syze optike. Mire jam dhe pa to.
Si te pelqejne makaronat? ( Mire qe jam duke gatuar)

Postuar nga amor alucius datë 04 Shtator 2010 - 04:13:

S'me pelqejne dhe aq por nganjehere ato me fruta me deti.

Te pelqen gatimi?

Postuar nga Enya datë 04 Shtator 2010 - 06:11:

Po, gatuhet cdo dite ne shtepine tone.
Nje shtepi pa arome gatimi eshte thjeshte nje kasolle fukarenjsh.

Nga car semundje vuani?!!!

Postuar nga shelgu datë 04 Shtator 2010 - 06:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Po, gatuhet cdo dite ne shtepine tone.
Nje shtepi pa arome gatimi eshte thjeshte nje kasolle fukarenjsh.

Nga car semundje vuani?!!!

Amore perpetua

te dhemb koka?

Postuar nga Enya datë 04 Shtator 2010 - 08:12:

Ic fare ylli.

E ndjek komedine " everybody loves Raymond?"

Postuar nga Fajtori datë 04 Shtator 2010 - 09:05:

Jo. Madje e ngaterroj me Everybody hates Chris, e cila me pelqen.

Pse drejtesia aplikohet nga njerezit dhe jo nga kompjuterat? Mos njeriu eshte me i paanshem kompjuteri?

Postuar nga Vizioner datë 04 Shtator 2010 - 10:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Pse drejtesia aplikohet nga njerezit dhe jo nga kompjuterat? Mos njeriu eshte me i paanshem kompjuteri?

Sepse, Kompiuterat programohen nga njerzit dhe ne kete menyre, Kompiutri do te nxirrte po ate perfundim Ligjor, sipas Ligjigjeve-neneve te futura-programuara nga njeriu ne te.
Dhe, Kompiutri do te ishte Strikt sipa Ligjeve te futura kurse njeriu eshte "elastik" ne mendim dhe interpretim.
Ka vendime qe duan Elasticitet, sipas ngjarjes dhe rrethanave te kryerjes se veprimit nga autori ne akuze.
Ka shume procese gjyqsore, qe ne varesi te ngjarjes, kane ndryshuar dhe ligjin aktual...ose me sakte, me vendimin e marre kane bere te mundur perpunimin e ligjit aktual. Gje, qe Kupiutri nuk do ta bente.

I zbatoni Ligjet sepse keni frike = denimi etj. apo me koshience e i quani te nevojshem per jeten-njerzit?

Postuar nga ksovari datë 04 Shtator 2010 - 11:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Sepse, Kompiuterat programohen nga njerzit dhe ne kete menyre, Kompiutri do te nxirrte po ate perfundim Ligjor, sipas Ligjigjeve-neneve te futura-programuara nga njeriu ne te.
Dhe, Kompiutri do te ishte Strikt sipa Ligjeve te futura kurse njeriu eshte "elastik" ne mendim dhe interpretim.
Ka vendime qe duan Elasticitet, sipas ngjarjes dhe rrethanave te kryerjes se veprimit nga autori ne akuze.
Ka shume procese gjyqsore, qe ne varesi te ngjarjes, kane ndryshuar dhe ligjin aktual...ose me sakte, me vendimin e marre kane bere te mundur perpunimin e ligjit aktual. Gje, qe Kupiutri nuk do ta bente.

I zbatoni Ligjet sepse keni frike = denimi etj. apo me koshience e i quani te nevojshem per jeten-njerzit?

Jam i prirur te thej rregulla, dhe i pershtatshem per nje gje te tille.

Sa isha student ashtu kam bere vazhdimisht, si vendoste rektorati nje rregull, aty i pari une per ta thyer dhe pas nje jave rregulli perseri ne mbldhje per ty ndryshuar pika kaq e kaq...hahha,,,

Per kete e kam nje shprehje RREGULLAT I vendosin NJEREZIT, PER TY THYER NGA NJEREZIT..

Kuptohet perveq atyre hyjnore..

A jeni shpirt i trazuar?

Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 176 177 178 179 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.