Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 »
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Lushnja (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2268)

Postuar nga qershor13 datë 01 Mars 2004 - 17:26:

Nora: Fituam një finale të parakohshme

Autori i golit ndaj Besës e konsideron të merituar dhe të pastër fitoren e fundit të skuadrës së tij.

Ndeshja e së shtunës, e luajtur në stadiumin e Kuçovës, ndërmjet Lushnjës dhe Besës, është konsideruar një finale e parakohshme nga kampi lushnjar. Kjo pasi ballafaqoheshin dy skuadra që luftojnë për t'iu larguar sa më shumë zonës së ftohtë të tabelës së renditjes. Një fitore e mundshme u siguronte lushnjarëve një diferencë prej 9 pikësh ndaj Besës, që mban vendin e parafundit në klasifikim. Dhe djemtë e Agim Canajt e kanë arritur këtë me plot me meritë ndaj kundërshtarit direkt, duke zhvilluar një lojë agresive dhe me theks sulmues, që nga minuta e parë e deri në fund. Një nga lojtarët më të mirë në fushë për lushnjarët në këtë takim ka qenë gjirokastriti Arlind Nora. Ky i fundit, krahas golit të fitores, ka kryer një volum të madh loje, plot grintë e fantazi, në vijën e sulmit të "lagunarëve". "E kishim vlerësuar në maksimum këtë takim për nga vetë rëndësia që kishte për ne, - thotë Nora. - Pothuajse gjatë gjithë këtij 90-minutëshi e kemi mbajtur nën presion kundërshtarin. Futbollistët e Besës pothuajse ishin mbyllur të gjithë në gjysmëfushën e tyre, duke shpresuar te kundërsulmi, për të na zënë në befasi. Fatmirësisht, kjo nuk ndodhi, sepse ne vërtet sulmuam gjatë gjithë ndeshjes, por nuk lejuam asnjë hapësirë në mbrojtje. Përfundimisht, fituam një finale të parakohshme, sepse thelluam diferencën ndaj një kundërshtari direkt në luftën për t'iu larguar fundit të klasifikimit. Ç'është e vërteta, ishte mjaft e vështirë ta qarkulloje topin. Kjo nuk lejonte ndërtimin e aksioneve të rrjedhshme sulmuese. Gjithsesi, Lushnja e arriti fitoren në sajë të një motivimi dhe këmbënguljeje më të madhe se kundërshtari." Autori i 4 golave për lushnjarët në këtë kampionat, duke vlerësuar grupin e futbollistëve dhe lojërat e mira që ka zhvilluar, nuk ngurron të pohojë meritën e padiskutueshme të teknikut Canaj në arritjen e kësaj fitoreje kaq jetike ndaj Besës. "Trajneri ynë ka meritë të padiskutueshme në këtë fitore. Kjo për faktin se diti të na mbante në pozita të forta pune dhe psikologjike pas asaj humbjeje të pamerituar me Teutën. Krahas punës së tij të palodhur në proceset stërvitore, trajneri ka meritë në vendosjen e normalitetit të plotë psikologjik te të gjithë futbollistët, edhe kur vijmë pas humbjesh. Kjo ka bërë të mundur që në shumicën e ndeshjeve të japim më të mirën. Mendoj se kjo fitore do të na motivojë më shumë për të pretenduar pikët edhe në takimin e radhës me Dinamon. Të gjithë e dinë mirë se kemi forca për ta kërkuar suksesin në çdo fushë dhe përballë çdo kundërshtari. Do të stërvitemi fort gjatë kësaj jave, sepse do të udhëtojmë drejt Tiranës vetëm për fitore. Vetëm kështu do të jemi larg surprizave të pakëndshme të fundkampionatit," - e përfundon komentin e tij Nora.

Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 »
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.